Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ένα ΤΕΡΑΑΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στα μέλη του φόρουμ...

Recommended Posts

Δεν εχω λόγια...από που να ξεκινήσω;πόσα κορίτσια με βοήθησαν εδώ μέσα...κάποιες με χρήματα κάποιες με ηθική υποστήριξη,κάποιες με πράγματα για τον μικρό...δεν το περίμενα ότι τόσα κορίτσια, που δεν εχω δει πότε στην ζωή μου,μου φέρθηκαν έτσι!είναι απίστευτο!ούτε 1000 ευχαριστώ δεν ξεχρεωνουν αυτα που μου πρόσφεραν!κ δεν μιλάω μόνο για τώρα...κάποιες που είχα πιο συχνή επικοινωνία μαζί τους μου έστειλαν ρούχα παιχνίδια κ διαφορά πράγματα από το καλοκαίρι!μια μου έστειλε χρήματα στα γενέθλια μου!δεν είναι μόνο αυτές που βλέπετε...υπάρχουν κ οι αόρατες...που δεν εμφανίστηκαν πότε ΠOYΘENA αλλά με βοηθάνε είτε με συμβουλές κ λόγια συμπαράστασης είτε με υλικούς τρόπους.υπάρχουν ακόμα κ άτομα που δεν έχουν ούτε 1 δημοσίευση κ γράφτηκαν πρόσφατα κ μου έστειλαν μηνύματα.

Εχω εκπλαγεί πραγματικά!

Υπάρχουν όμως κ άτομα που μιλούσα πολύ συχνά κ δεν μου είπαν ούτε ένα"Μαρία κουράγιο"...αυτα τα άτομα με στεναχώρισαν κ όχι αυτα που λένε για μένα διάφορα μέσω πμ μόνο.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΩΩ λοιπόν σε όσες είναι πλάι μου,η κάθε μια με τον δικό της τρόπο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

EDIT

Υπάρχουν κάποιες κοπέλες που μου ζήτησαν συγνώμη είτε γιατί άργησαν να βάλουν χρήματα είτε γιατί έβαλαν μικρό ποσό;

Το πιστεύετε;

Κόβουν χρήματα από κατι που θα αγόραζαν για το σπίτι τους,για το παιδί τους κ ζητάνε συγνώμη!ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ;

Γιαυτό μην ξανάγράψετε συγνώμη...σας ικετεύω.

Διαφημίσεις

Αφού είσαι... αξιαγάπητη! Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα ακόμα να σου σταθώ όπως θα ήθελα. Χαίρομαι όμως πολύ για τη μεγάλη συμπαράσταση που βρήκες! Μπράβο βρε Μαριώ και μπράβο και στα κορίτσια που βοήθησαν! Επιφυλάσσομαι!;)

it's never too late to start all over again

Αφού είσαι... αξιαγάπητη! Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα ακόμα να σου σταθώ όπως θα ήθελα. Χαίρομαι όμως πολύ για τη μεγάλη συμπαράσταση που βρήκες! Μπράβο βρε Μαριώ και μπράβο και στα κορίτσια που βοήθησαν! Επιφυλάσσομαι!;)

Εσυ σουτ :-P θυμάσαι πριν λίγο καιρό τα πμ που ανταλλάξαμε; εκείνο είναι πολύ μεγάλο για μένα, αυτα που μου είπες κ σου είπα!

Διαφημίσεις

Μαράκι μου, εσύ και ο μικρούλης σου να είστε καλά και να χαμογελάτε.

Όσο για τη βοήθεια, δείχνει ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά στις μέρες μας και ότι οι άνθρωποι δεν έχουν αλλοτριωθεί.

Προχώρα μπροστά και όλα θα γίνουν σιγά σιγά με υπομονή και αγάπη.

5f27b8bd0c.png

Αξίζετε καλύτερα. Ότι και να έγινε, όποια λάθη που σας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει από δω και πέρα να καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να ζήσετε οι 3 σας μονιασμένοι, ευτυχισμένοι και με τα βασικά υλικά αγαθά..

Και όποια άλλη κοπέλα έχει παρόμοιο πρόβλημα με σένα μη διστάσει...

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Ακριβώς αυτά θα σου εγραφα...δυστυχώς αργησα λιγο να παρω χαμπάρι λογω υποχρεώσεων.

Ευχομαι ολα να σας πανε πια απο το καλο στο καλυτερο και οτιδήποτε μπορώ να σε βοηθήσω μην δυστάσεις να μου στειλεις πμ

φιλακια στον μικρό σου

και πολλα φιλακια σε σενα κοπέλα μου

Αγγελική

κι ενα ευχαριστώ στους admin που "ανεχτηκαν" το θεμα σου...

μην ξεχνας οτι θα μπορουσαν να το πανε αρχειο με μεγαλη ευκολια εδω και καιρό....

Διαφημίσεις

τιιιιιιιιιιι δεν εγραψα ακομη στην φιλεναδιτσα μου???μολις μπηκα και ειμαι ψοφια στην κουραση.καταλαβαινω απολυτα το νοημα των γραφομενων σου...μονο αυτο σου λεω

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Αχ ρε Μαρακι! Κι εγω θελω να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω που παρολο που περνας δυσκολα εκανες κατι για εμενα για να μπορουμε να μιλαμε πιο πολυ και να ξεσκαμε καπως! Δεν σε ξεχναω καθολου, καθε μερα συζηταμε για εσας! Ευχομαι ολα να πηγαινουν καλυτερα απο εδω και στο εξης.. Κι οταν βρω κινητο (εννοω συσκευη) θα τα πουμε ολα με καθε λεπτομερεια!!

Φιλια πολλα σε εσενα αλλα και στον κουκλο σου!! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

κι ενα ευχαριστώ στους admin που "ανεχτηκαν" το θεμα σου...

μην ξεχνας οτι θα μπορουσαν να το πανε αρχειο με μεγαλη ευκολια εδω και καιρό....

BEBAIΩΣ!Αλλά αντ'αυτού μας έδωσαν κ συμβουλές!

τιιιιιιιιιιι δεν εγραψα ακομη στην φιλεναδιτσα μου???μολις μπηκα και ειμαι ψοφια στην κουραση.καταλαβαινω απολυτα το νοημα των γραφομενων σου...μονο αυτο σου λεω

Νουνουκα μου!γιατί κουράζεσε;ε;κουβαλάσ κι ένα νινι!α ρε φιλενάδα...η φτώχεια θέλει καλοπέραση λένε ε;μπορεί να μην εχω ρεύμα αλλάάά το άρωμα δεν μου λείπει :wink:

Αχ ρε Μαρακι! Κι εγω θελω να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω που παρολο που περνας δυσκολα εκανες κατι για εμενα για να μπορουμε να μιλαμε πιο πολυ και να ξεσκαμε καπως! Δεν σε ξεχναω καθολου, καθε μερα συζηταμε για εσας! Ευχομαι ολα να πηγαινουν καλυτερα απο εδω και στο εξης.. Κι οταν βρω κινητο (εννοω συσκευη) θα τα πουμε ολα με καθε λεπτομερεια!!

Φιλια πολλα σε εσενα αλλα και στον κουκλο σου!! :D

Ναι...έκανες ότι έκανες εσυ...κ λες κ ευχαριστώ;που χρεώθηκα 50λεπτά;μπροστά σε αυτό που έκανες σταγόνα στον ωκεανό ήταν.

Διαφημίσεις

και εγω το ιδιο μονο εχω να πω...:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...