Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουνάει το κεφάλι για να κοιμηθεί

pantelboy

Recommended Posts

Αγαπητοί/ες

Ρώτησα τον γιατρό και είπε να μην ανησυχώ, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλω και δεύτερες απόψεις, καταρχήν από εσάς :D

Ο μικρούλης μας, 18 μηνών τώρα, για να κοιμηθεί πιο παλιά κούναγε το κεφάλι δεξιά αριστερά. Τώρα τις τελευταίες εβδομάδες όταν τον βάζουμε για ύπνο (χωρίς να κλαίει) δεν το κουνάει δεξιά αριστερά, παρά το ψιλοκοπανάει στο πάπλωμα, στα πλάγια (όχι δυνατά, το σηκώνει, το ρίχνει, το σηκώνει το ρίχνει με γρήγορους ρυθμούς) για να κοιμηθεί, για πολύ πολύ λίγο.

Τα ανωτέρω τα κάνει ΜΟΝΟ όταν είναι να κοιμηθεί και όχι κατα την διάρκεια της ημέρας

Θα έπρεπε να ανησυχούμε? Έχει τύχει σε κάποιον/α αυτό? Επίσης να αναφέρω ότι όταν ήταν πιο μικρός για να κοιμηθεί κουνάγαμε καροτσάκι δεξιά αριστερά ώωωωωωωρες ή αγκαλιά και κούνημα.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

203544.png

Διαφημίσεις

Αν και δεν ειμαι ειδικη, παρολα αυτα δεν βλεπω κατι ανησυχητικο.Και η δικη μου οταν παμε για υπνο κοπανιεται στο ξυλο του προσκεφαλου που εχει το κρεβατι μας.παει και χτυπα 1 φορα με δυναμη και ομως ουτε κλαιει ουτε τπτ.Μετα σε λιγακι κοιμαται.Ουδεποτε ανησυχησα.

6bMYp2.png

Θα έπρεπε να ανησυχούμε? Έχει τύχει σε κάποιον/α αυτό? Επίσης να αναφέρω ότι όταν ήταν πιο μικρός για να κοιμηθεί κουνάγαμε καροτσάκι δεξιά αριστερά ώωωωωωωρες ή αγκαλιά και κούνημα.

εχει μαθει να κοιματε ετσι δεν νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Εχω μια γνωστη που ο γιος της παρ ολο που ειναι 3 χρονων προσπαθει να κοιμηθει κατα τον ιδιο τροπο. Λενε οτι τι κανει αυτο επειδη οταν ηταν μωρο τον κουναγαν περα δωθε με το καροτσι η τον κουναγαν στην αγκαλια τους. Ετσι ο μικρος για να μπορεσει να κοιμηθει κουναει μονος του το κεφαλι του δεξια και αριστερα

καλε αφηστε τα bebe να βολευτουν στον υπνο τους,εσεις δεν εχετε συγκεκριμενη σταση υπνου;;;

εμενα ο μικρος μολις τον βαλω στη κουνια.περνει αγκαλια το αρκουδακι του καθεται στο πωπο του και ξαναπεφτει στο μαξιλαρι το κανει 4-5 φορες αυτο.και στο τελος καθεται μπρουμυτα με τουρλωμενο το κορμι σαν βατραχακι και κατω απο την κοιλια του το αρκουδακι.τον ισιωνω και παλι τα ιδια.τι να πω θα ξεκουραζεται ετσι φαινεται.

Διαφημίσεις

[στο τελος καθεται μπρουμυτα με τουρλωμενο το κορμι σαν βατραχακι και κατω απο την κοιλια του το αρκουδακι.τον ισιωνω και παλι τα ιδια.τι να πω θα ξεκουραζεται ετσι φαινεται.

Ακριβώς μήμπως μας έχετε πάρει και Photo :cool:

Απο μικρή της άρεσε να τουρλώνει τον ποπό της και ακόμα συνεχίζει χαίδέυει με το ένα χέρι το κεφάλι της και με το άλλο κάνει πιπίλα.

Ετσι της αρέσει.

(Υγ.αυτό με το μαλλί το κάνει ο αδερφός μου όταν νυστάζει ακόμα και ΄τώρα που είναι 30χρονών και είναι ο νονός της λέτε να έχει σχεση:roll:)

Κατά την άποψη μου δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα!!!! Είναι το νανούρισμα του μωρού. Εδώ εγώ που είμαι και αρκετά μεγαλύτερη ( κάτι λίγα χρονάκια...;)) και για να κοιμηθώ πρέπει να κουνάω πέρα δώθε το πόδι μου!!!!

Φανταστείτε χαρά ο αρραβωνιαστικός μου!!!!:D

Κατά την άποψη μου δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα!!!! Είναι το νανούρισμα του μωρού. Εδώ εγώ που είμαι και αρκετά μεγαλύτερη ( κάτι λίγα χρονάκια...;)) και για να κοιμηθώ πρέπει να κουνάω πέρα δώθε το πόδι μου!!!!

Φανταστείτε χαρά ο αρραβωνιαστικός μου!!!!:D

Και εγώ το κουνάω το πόδι μου είναι σαν φύσικό νανούρισμα του οργανισμού.Αν σας πώ ότι όταν είχα πρωτοκοιμηθεί με τον άντρα μου πρίνα πολλά χρόνια είχε βάλει το χέρι του στο στόμα σαν πιπίλα.:shock:

Και εγώ το κουνάω το πόδι μου είναι σαν φύσικό νανούρισμα του οργανισμού.Αν σας πώ ότι όταν είχα πρωτοκοιμηθεί με τον άντρα μου πρίνα πολλά χρόνια είχε βάλει το χέρι του στο στόμα σαν πιπίλα.:shock:

απλα μη του πεις οτι μας το ειπες...:wink::wink::wink:

απλα μη του πεις οτι μας το ειπες...:wink::wink::wink:

Συμφωνω!!!

Λοιπον, ο μικρος μου πριν λιγες εβδομαδες εκανε το εξης: Σηκωνοταν ορθιος, κρατιοταν απο το καγκελο του κρεβατιου και μετα το αφηνε και επεφτε στο κρεβατι. Το εκανε αυτο 2-3 φορες και μετα ερχοταν να θηλασει για να κοιμηθει. Ευτυχως το σταματησε συντομα γιατι δεν κρυβω οτι φοβομουν μη χτυπησει πουθενα!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ευτυχώς κορίτσια που διάβασα τα μηνύματά σας γιατί και εγώ είχα αρχίσει να ανησυχώ. Η μικρή μου 9 μηνών μεθαύριο, κουνάει δεξιά αριστερά το κεφαλάκι της κατά τη διάρκεια του ύπνου της κάποιες φορές.

1gv1p3.png

• 4 months later...

εγώ θα σου έλεγα να μην ανησυχείς, θα είναι από το κούνημα του καροτσιού, και εμένα ο μικρός μου όταν ήταν πιο μικρούλης τον κουνάγαμε και με το καρότσι και με αγκαλιά και όταν ήταν η ώρα του ύπνου κούναγε το κεφάλι του δεξιά-αριστερά και να σου πω ότι και εγώ τότε ανησύχισα και έλεγα μήπως συμβαίνει τίποτα περίεργο αλλά μου είπε η παιδίατρος ότι το έκανε επειδή τον κούναγα, οπότε είναι όλα φυσιολογικά, μην τρομάζεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...