Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ

Recommended Posts

Μεσα οκτωβριου και εγω 3,5 μηνων εγκυος σφαδαζω απο τους πονους και με τρεχουν στο ιπποκρατειο...αθλιο νοσοκομειο αλλα οι γιατροι μολις με βλεπουν να σφαδαζω τρεχουν και προσπαθουν να με συνεφερουν....με διαβεβαιωνουν οτι το παιδι ειναι καλα αλλα πρεπει να γινει διαφορικη διαγνωση αναμεσα σε χολη,κολικο νεφρου και σκωλεικοειδιτη αλλα δεν εχουν χειρουργους....

με στελνουν στον αγ.δημητριο οπου εφημερευει....δεν εχει πολυ κοσμο και μπαινω στο χειρουργικο..πολυ ενδιαφερθηκε ο χειρουργος αλλα δεν μπορει να με βοηθησει....

με στελνει στον ουρολογο οπου περιμενω 1 ωρα πανω σε ενα καροτσακι ..δικαιως περιμενα και ας σφαδαζα απο τον πονο..στην ιδια κατασταση ηταν και αλλοι ανθρωποι...

μπαινω στο ουρολογικο και ο γιατρος (αφου κανω εμετο σε ολο το ιατρειο του)μου κανει υπερηχο ευγενεστατος και μου λεει εχεις κολικο νεφρου..μου κανει 3 ενεσεις μου βαζει ορο και προσπαθει απεγνωσμενα να μου βρει κρεβατι βραχειας νοσηλειας....παιρνει τηλεφωνα ,βριζει ,φωναζει αλλα τελικα εμεινα 4 ωρες πανω σε ενα καροτσακι εξω ακριβως απο τον θαλαμο βραχειας νοσηλειας...

στις εξι το πρωι βλεπουμε με τον αντρα μου να βγαινουν απο τον θαλαμο 2 νοσηλευτριες και ενας τραυματιοφορεας αγουροξυπνημενοι με τα μαξιλαρια στα χερια.....

ετσι μας λυθηκε η απορια γιατι δεν ειχε κρεββατι...

θερμα ευχαριστω σε ολους τους γιατρους που μου πηραν τηλ ακομα και στο κινητο μου για να μαθουν τι εγινε τελικα...

οσο για τους αλλους τα σχολια και οι σκεψεις δικες σας...

Διαφημίσεις

Ε, οχι!! Αν ειναι δυνατον!:twisted::twisted: Αφησαν εγκυο γυναικα ετσι? Αυτο κι αν ειναι απαραδεκτο. Αλλα εδω που τα λεμε και οποιοσδηποτε να ηταν στη θεση σου,δεν θα επρεπε να τον παρατησουν σε μια γωνια. και αυτοι οι νοσηλευτες τοσο αναισθητοι? Και παρανομοι και αναισθητοι? Δεν φωναξατε?

ΤΙ να πουμε και τι να κανουμε...απλα εχω την εξης απορια..

οποιοσδηποτε πολιτικος και να ερθει πως θα παλεψει αυτην την νοοτροπια του ελληνα?

Να κανει εφοδους ο διευθυντης του νοσοκομιου την νυχτα?τι να κανουν?

Δυστυχως εχουμε ασχημη νοοτροπιΑ ως λαος και αυτο δεν αλλαζει....ΔΥΣΤΥΧΩς!!!!!!!

βΕΒΑΙΑ αν ηταν μια ιδιωτικη επιχειρηση ετσι θα εκαναν?πρεπει να εχουν τον φοβο της απολυσης για να δουλεψουν σωστα?

Γενικα αυτη ειναι η κατασταση που επικρατει σε ολο το δημοσιο τομεα,δυστυχως. Το θεμα ειναι ομως, οτι εδω μιλαμε για ανθρωπους,για ασθενεις. Δεν ειναι δυνατον να δουλευεις στο χωρο της υγειας και να μην εχεις ουτε τη στοιχειωδη ανθρωπια, ασχετα αν ειναι δημοσιος η ιδιωτικος τομεας. Δουλεψε καπου αλλου, που να μην εχεις να κανεις με ανθρωπους. Αλλα τι να πεις... Ειμαι γιατρος και εχω δει αρκετα...:(:(

Ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου!

γιατρος εισαι καλη μου?πολυ τελειο επαγγελμα να μπορεις να βοηθας τον κοσμο..

απο τους γιατρους και απο τα 2 νοσοκομεια δεν ειχα παραπονο κανενα...μου φερθηκαν αψογα προς τιμην τους κατω απο τις συνθηκες που δουλευουν....

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Ε, οχι!! Αν ειναι δυνατον!:twisted::twisted: Αφησαν εγκυο γυναικα ετσι? Αυτο κι αν ειναι απαραδεκτο. Αλλα εδω που τα λεμε και οποιοσδηποτε να ηταν στη θεση σου,δεν θα επρεπε να τον παρατησουν σε μια γωνια. και αυτοι οι νοσηλευτες τοσο αναισθητοι? Και παρανομοι και αναισθητοι? Δεν φωναξατε?

Δεν νομιζω ν αποτελουν εξαιρεση οι νοσηλευτες απο τους γιατρους,

οποιος ειναι ασυνειδητος ετσι συμπεριφερεται,εχω αντικρισει απαραδεκτη συμπεριφορα τοσο απο γιατρους οσο κι απο νοσηλευτες ,παντου συμβαινουν δυστυχως τετοιες καταστασεις και ευτυχως παντου υπαρχουν και ανθρωποι εκτελωντας το λειτουργημα τους,ειτε ειναι νοσηλευτες ειτε γιατροι

Καλο θα ειναι να ζητουμε το δικιο μας,και να μην δισταζουμε να μιλαμε.

Μακαρι να βρεθει καποιος και να βαλει σε ταξη τα αυτονοητα...δηλ.οτι εν ωρα εργασιας ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!Ποσο μαλλον δεν κοιμομαστε σε κρεββατια που προοριζονται για αθενεις.....

εκανε ποτε κανενας διευθυντης ,προεδρος νοσοκομειου ,υπουργος ντου κανενα βραδυ να δει τι γινετε?

για τον Αγ.Δημητριος δεν ξερω τι να πρωτο πω. Αρχες Σεπτεμβριου παει ο αντρας μου στην εφημερια με συμπτωματα σκωληκοειδιτη ( τον συνοδευε ενας φιλος γιατρος). Τον εξεταζουν του κανουν γενικη και βγαζουν το συμπερασμα οτι ειναι μαλλον σκωλικοειδιτης( τι μαλλον μπαμ εκανε). Ο φιλος μας να φωναζει και ο ενας απο τους γιατρους στο κοσμο του. Αφου κατα της μια το βραδυ βγαινει και ο τριτος γιατρος απο το χειρουργιο λεει το εξης κουφο. " θα το αντιμετωπισουμε συμβατικα" ( η μια η γιατρος αν και ειδικευομενη επεμενε να χειρουργηθει) Τρεχει ο φιλος μας στο νοσοκομειο κανει ενα τρικουβερτο καβγα αλλα τιποτα . Την επομενη μερα ενας αλλος γιατρος τον βαζει στο χειρουργιο και οταν βγηκε( μετα απο 2,5 ωρες) μου λεει '' πολυ δυσκολη κατασταση γαγγρενωδεις σκωλικοειδιτιδα, ειχε σπασει πανω απο 24 ωρες γιατι τον φερατε τωρα και οχι πιο μπροστα?'' Εγω τι να του πω τωρα? Οτι ο χθεσινος χειρουργος πρεπει να σχισει το πτυχιο του. Ευτυχως ολο τελειωσαν καλα

Δεν νομιζω ν αποτελουν εξαιρεση οι νοσηλευτες απο τους γιατρους,

οποιος ειναι ασυνειδητος ετσι συμπεριφερεται,εχω αντικρισει απαραδεκτη συμπεριφορα τοσο απο γιατρους οσο κι απο νοσηλευτες ,παντου συμβαινουν δυστυχως τετοιες καταστασεις και ευτυχως παντου υπαρχουν και ανθρωποι εκτελωντας το λειτουργημα τους,ειτε ειναι νοσηλευτες ειτε γιατροι

Καλο θα ειναι να ζητουμε το δικιο μας,και να μην δισταζουμε να μιλαμε.

Αυτο ακριβως λεω κι εγω. Αναφερθηκα στους συγκεκριμενους νοσηλευτες και μονο.