Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συγχαρητήρια σε αστυνομικό.

Recommended Posts

Δεν γνωρίζω το όνομα του ανθρώπου και ούτε είμαι σίγουρη ότι πρέπει να συγχαρώ κάποιον επειδή έκανε το καθήκον του ...όμως σήμερα με την στάση του αυτός ο άνθρωπος με έκανε να χαμογελάσω και να σκεφτώ ότι ίσως έχουμε ελπίδα να γίνουμε λίγο πολιτισμένοι στην συμπεριφορά μας.

Βροχερό πρωϊνό με κρύο. Το καραβάκι μόλις έχει φτάσει στην προβλήτα του Περάματος και βιαστικοί τρέχουν όλοι να προλάβουν ταξι. Φτάνω στην ταμπέλα που δείχνει την "πιάτσα" των ταξί και περιμένω. Μπροστά από εμένα βρίσκεται μια κυρία με δύο κοριτσάκια. Ρομά στην καταγωγή και τα κοριτσάκια ελαφριά ντυμένα. Ανοίγω ομπρέλα και στεκόμαστε όλοι από κάτω. Η γυναίκα φωνάζει τον προορισμό της :Παίδων, το παιδί είναι άρρωστο. Όμως τα ταξί είτε μας προσπερνούν είτε παίρνουν επιβάτες από την προβλήτα, που είναι πιο κάτω. Η γυναίκα έχει απελπιστεί. Σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται αστυνομικός. Σταματάει το ταξί, κατεβάζει τους επιβάτες, κόβει κλήση και υποχρεώνει τον οδηγό να πάει την γυναίκα στο νοσοκομείο.

Ο επόμενος ταξιτζής, που επιβιβάστηκα, με ενημερωσε για το ποιον του αστυνομικού. Υπηρετεί στο τμήμα Περάματος, είναι τυπικότατος στη τήρηση του νόμου και "χαλάει¨την πιάτσα (λόγια του ταξιτζή) με τις κλήσεις του για ¨ψήλου πήδημα " . Αν μπορεί βέβαια κανένας να θεωρείσει "ψήλου πήδημα" την παραβίαση της σειράς, την αγωνία της γυναίκας να φτάσει στο νοσοκομείο, τα δύο ρακένδυτα κοριτσάκια και την φυλετική τους καταγωγή..που μάλλον τις καθιστούσαν ανεπιθύμητες επιβάτισσες. Και πάλι μπράβο του...

Διαφημίσεις

Θερμά συγχαρητήρια στον αστυνομικό.

Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν οι σωστοί και ευσυνείδητοι επαγγελματίες και οι ανέντιμοι και ασυνείδητοι.

Και πάλι μπράβο του.

5f27b8bd0c.png

Πραγματικά μπράβο που το είπες - διότι κάποιοι συνάδελφοι του ανα την Ελλάδα χαλάνε την φήμη, να ακούμε και τα καλά όχι μόνο τα αρνητικά

Μπράβο του

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Μπράβο του! Και η συμπεριφορά του τιμά και το αστυνομικό σώμα, για το οποίο συνεχώς ακούγονται άσχημα σχόλια... Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Μπράβο και σε σένα που στάθηκες σε αυτό και το αναφέρεις εδώ!

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Ο λόγος που ανέφερα το περιστατικό ήταν γιατί ήταν ένα πρωινό στιγμιότυπο, που μου έφτιαξε την ημέρα και με έκανε να σκεφτώ ότι μπορούμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι. Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος αν χρειαζόμαστε τελικά την απειλή του νόμου για να λειτουργούμε σε πλαίσια ευγένειας και αξιοπρέπειας.

καλα εκανες και το ανεφερες μπραβο του,μακαρι να υπηρζαν και αλλοι αστυνομικοι με συνειδηση.οι αλλοι χαλανε τη "πιατσα".λιγους ακομα να ειχαμε και σιγα σιγα πολλα θα αλλαζανε

Eπιτελους και καποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Χωρις να εχει κατι να κερδισει απο αυτη του τη πραξη!!!

Μονο την ηθικη ικανοποιηση!!!

(Παντως κατι πρεπει να γινει με αυτους τους επαγγελματιες-ταξιτζιδες)

Διαφημίσεις

Με εκανες και συγκινηθηκα...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ και αν μαθεις ποτε ονομα πρεπει να το γράψεις...

Ειμαι υπέρ να αναφέρονται ονομαστικά οι φερελπιδες της καλης συμπεριφοράς αυτης της χωρας...

Μπράβο και σε σενα που διεθεσες λίγο χρονο να το αναφέρεις :-)

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 3 weeks later...
Σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται αστυνομικός. Σταματάει το ταξί, κατεβάζει τους επιβάτες, κόβει κλήση και υποχρεώνει τον οδηγό να πάει την γυναίκα στο νοσοκομείο...

Εύχομαι να τις πήγε μέχρι το Παίδων κι όχι να τις κατέβασε με το ζόρι παρακάτω :cry: :cry: :cry:, όπως έχω δει να συμβαίνει, από την πιάτσα του Περάματος

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Χίλια μπράβο στον άνθρωπο-αστυνομικό , αλλά δυστυχώς ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη...:cry:

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις