Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ALBUM ΒΑΠΤΙΣΗΣ

sofitsa

Recommended Posts

Κοριτσια θέλω τα φώτα σας.

Θέλω να φτιάξω κάτι ιδιαίτερο για να βάλω τις φωτογραφίες

για τους νονούς. Ψάχνω να βρώ ξύλινο album σε ανοιχτό χρώμα

και απ εξω να ζωγραφίσω το θέμα της βάπτισης και να γράψω το

όνομα του Πάνου και ημερομηνία. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΙΒΛΙΟ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Πρόσφατα έψαχνα στο internet για ξύλινο άλμπουμ και είδα αυτή τη σελίδα αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω

http://www.morfes-kallonis.gr/el/products_albums.html

Έχω αγοράσει ξύλινο άλμπουμ για τον γάμο μου και για δώρο σε γάμους από κατάστημα με είδη δώρων αλλά ήταν ήδη ζωγραφισμένα. Απ ότι θυμάμαι όμως μου χε πει ότι μπορώ να παραγγείλω διάσταση και ζωγραφιά. Εκεί σκοπεύω να πάω τώρα για το άλμπουμ της μικρής.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κοριτσια θέλω τα φώτα σας.

Θέλω να φτιάξω κάτι ιδιαίτερο για να βάλω τις φωτογραφίες

για τους νονούς. Ψάχνω να βρώ ξύλινο album σε ανοιχτό χρώμα

και απ εξω να ζωγραφίσω το θέμα της βάπτισης και να γράψω το

όνομα του Πάνου και ημερομηνία. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο??

καλημερα!!

εμεις στο διαλεξαμε απο το φωτογραφο (το παρηγγελε δηλαδη) ξυλινο αλμπουμ οπου πανω εχει χαραγμενο το ονομα της μικρης και την ημερομηνια βαφτισης και εχει στο δεσιμο ροζ κορδελα,η τιμη του ηταν 40?.Φανταζομαι οτι μπορεις και εσυ να παραγγειλεις απο καποιον φωτογραφο.

9Uzhp3.png GHqEp3.png

καλημερα!!

εμεις στο διαλεξαμε απο το φωτογραφο (το παρηγγελε δηλαδη) ξυλινο αλμπουμ οπου πανω εχει χαραγμενο το ονομα της μικρης και την ημερομηνια βαφτισης και εχει στο δεσιμο ροζ κορδελα,η τιμη του ηταν 40?.Φανταζομαι οτι μπορεις και εσυ να παραγγειλεις απο καποιον φωτογραφο.

Αν μπορείς στείλε μου pm με τα στοιχεία του φωτογράφου σας.

Διαφημίσεις

Θα μπορούσες να μου πεις απο που θα το παραγγείλεις για να κοιτάξω

και εγώ?

Πρόσφατα έψαχνα στο internet για ξύλινο άλμπουμ και είδα αυτή τη σελίδα αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω

http://www.morfes-kallonis.gr/el/products_albums.html

Έχω αγοράσει ξύλινο άλμπουμ για τον γάμο μου και για δώρο σε γάμους από κατάστημα με είδη δώρων αλλά ήταν ήδη ζωγραφισμένα. Απ ότι θυμάμαι όμως μου χε πει ότι μπορώ να παραγγείλω διάσταση και ζωγραφιά. Εκεί σκοπεύω να πάω τώρα για το άλμπουμ της μικρής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν θα το παραγγείλω γιατί ίσως πάω σε άλλη λύση. Αν θες να σου πω που είναι το μαγαζί ευχαρίστως. Αλλά από κει και πέρα δε ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω. Ν.Ιωνία είναι το μαγαζί, αν σε βολεύει να σου πω και που ακριβώς

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δεν ξέρω αν θα το παραγγείλω γιατί ίσως πάω σε άλλη λύση. Αν θες να σου πω που είναι το μαγαζί ευχαρίστως. Αλλά από κει και πέρα δε ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω. Ν.Ιωνία είναι το μαγαζί, αν σε βολεύει να σου πω και που ακριβώς

ναι αν μπορεις πες μου σε παρακαλω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Η φωτογράφος της βάπτισης, μου έφτιαξε τέτοιο άλμπουμ με ξύλινο εξώφυλλο μεγάλο για μας και το ίδιο σε μικρότερο για τους νονούς. Είχε και δερμάτινο αλλά εγώ προτίμησα το ξύλινο, απέξω έχει ρόζ ρουχαλάκια και μια καρδούλα, φαντάζομαι θα υπάρχει το ανάλογο και για αγόρι. Είναι στην Αχαρνών στον Αγ.Νικόλαο αν θες να σου στείλω τα στοιχεία.

Η φωτογράφος της βάπτισης, μου έφτιαξε τέτοιο άλμπουμ με ξύλινο εξώφυλλο μεγάλο για μας και το ίδιο σε μικρότερο για τους νονούς. Είχε και δερμάτινο αλλά εγώ προτίμησα το ξύλινο, απέξω έχει ρόζ ρουχαλάκια και μια καρδούλα, φαντάζομαι θα υπάρχει το ανάλογο και για αγόρι. Είναι στην Αχαρνών στον Αγ.Νικόλαο αν θες να σου στείλω τα στοιχεία.

Θα ήθελα τα στοιχεια, σε ευχαριστω. Μηπως θα μπορουσες να μου το δειξεις σε φωτογραφία?

[sIGPIC][/sIGPIC]