Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παρτυ για μωρα γινεται?

Recommended Posts

γεια σας μαμαδες!θα ηθελα την βοηθεια σας ,οσον αφορα το 1ο παρτυ γενεθλιων της κορης μου.ειναι στις 2/01,αλλα απο τωρα ψαχνομαι τι θα κανω.

θα καλεσω γυρω στα 20 ατομα με τα παιδια τους που ειναι περιπου 12,αλλα το θεμα ειναι οτι τα πιο πολλα ειναι πιο μικρα απο 1 χρονου,δυο απ'αυτα ειναι 2 χρονων και αλλα δυο ειναι 4 και 10.

ετσι προβληματιζομαι στο τι μενου θα κανω,και πως θα απασχολησουμε τα μωρακια.μαλλον θα ειναι παρτυ για τους μεγαλους μονο,αφου τα υπολοιπα δεν θα πολυκαταλαβαινουν.εσεις τι λετε?περιμενω ιδεες και προτασεις απο τις εμπειρες μανουλες!!

Διαφημίσεις

Για το μενού έτσι κ αλλιώς κάτω του ενός έτους τρώνε δικα τους φαγητα.εκτός κ αν μιλήσεις με τις μαμάδες τους για το τι ακριβώς τρώνε κ να κέρασεισ κατι ανάλογο.πχ γιαούρτι.λέω εγώ τώρα...ίσως να είναι κ βλακεία.τώρα για την απασχόληση τους (των μικρών)δύσκολο...σίγουρα χρειάζονται επίβλεψη απ τους γονείς τους.κ ειδικά αν δεν μπουσουλανε καν θα είναι πολύ δύσκολη η απασχόληση τους με κατι.

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣΜ ΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ..ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΑΛΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝΕ..ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 10ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑΤΡΩΕΙ ΑΠ ΟΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΩ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ?

ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΑΜΠΟΝ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΥΡΟΠΟΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ Π.Χ. Ή ΜΗΛΟΠΤΑΚΙΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ...

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 14ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ..11 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΟΠΟΤΕ

ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΜΗΛΟΠΙΤΑ

.............................

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

βενετια,τα παιδακια μας ειναι περιπου ιδια ηλικια.

θα του κανεις παρτυ?χριστουγεννιατικο,ε?

ωραια η ιδεα σου για μερικες λιχουδιες για τα μωρακια.για απασχοληση τωρα

των μικρων,μονο παιχνιδια μπορω να τους δωσω να τα τρωνε,τι αλλο?

του χρονου που θα καταλαβαινουν και τα αλλα θα'ναι πιο ωραια.

τι αλλο αρεσουν στα μωρα?κουκλοθεατρο?

αλλες ιδεες?

Διαφημίσεις

βενετια,τα παιδακια μας ειναι περιπου ιδια ηλικια.

θα του κανεις παρτυ?χριστουγεννιατικο,ε?

ωραια η ιδεα σου για μερικες λιχουδιες για τα μωρακια.για απασχοληση τωρα

των μικρων,μονο παιχνιδια μπορω να τους δωσω να τα τρωνε,τι αλλο?

του χρονου που θα καταλαβαινουν και τα αλλα θα'ναι πιο ωραια.

τι αλλο αρεσουν στα μωρα?κουκλοθεατρο?

αλλες ιδεες?

Μπάλες!όλα τα παιδιά τις λατρεύουν.

Μπάλες!όλα τα παιδιά τις λατρεύουν.

ναι οντως! αν κρινω απο τον δικο μου!!!!!

δεν ειχα σκεφτει να το κανω χριστουγενιατικο αλλα τωρα που το διαβασα εδω το σκεφτομαι.....ειναι και 13/12 εσενα?

ωραιο θα ειναι χριστουγεννιατικο!!!! τι τουρτα θα ταιριαζε??? αι βασιλης ή παει πολυ χριστουγεννα???

παντως κακα τα ψεματα τα μικρα κατω του ετους θα μπορουν να φανε ελαχιστα...

οποτε το πιο σωστο ειναι να κανεις πραγματα σπιτικα υγιεινα φτιαγμενα και οποιος φαει...τα πιο μεγαλα και οι γονεις σιγουρα οποτε..

Εγώ λέω όχι σε αι βασίλη τούρτα.κατι σε χιονισμένο τοπίο με καρτούν;

χιονισμενο ε?? καλη ιδεα...

εμεις εχουμε και γιορτη 14/11 και τοτε τι να κανω???ε?????????

πωπω ολα μαζεμενα το γιαβρακι μου τα εχει!!!

και η πρωτη γιορτη ειναι εξισου σημαντικη! τι κανουμε ομως?????

χιονισμενο ε?? καλη ιδεα...

εμεις εχουμε και γιορτη 14/11 και τοτε τι να κανω???ε?????????

πωπω ολα μαζεμενα το γιαβρακι μου τα εχει!!!

και η πρωτη γιορτη ειναι εξισου σημαντικη! τι κανουμε ομως?????

Ε κατι ουδέτερο υπάρχουν τόσα μα τόσα σχέδια

Διαφημίσεις

Πέρισι τα γενέθλια της κόρης μου ήταν τη μέρα της βάφτισης, οπότε πάρτυ δεν κάναμε ξεχωριστό. Φέτος που έκλεισε τα 2, κάναμε πάρτυ στο σπίτι μας όπου ήρθαν 10 παιδάκια και 20 μεγάλοι. Ομολογώ ότι τόσος κόσμος για τη μικρή μου ήταν υπερβολικός. Η Αλεξάνδρα που είναι πάρα πολύ κοινωνική, κάνει παρέα με παιδάκια σχεδόν καθημερινά από πολύ μικρή και πάει παιδικό σταθμό εδώ και 2 μήνες, άρχισε να νιώθει καλά (φάνηκε από τη συμπεριφορά της, ζωντάνεψε) όταν είχαν φύγει περίπου οι μισοί καλεσμένοι. Το έχω δει να συμβαίνει και με άλλα μικρά παιδάκια (1-3 χρονών). Γι' αυτό σκεφτείτε πριν καλέσετε 20 και 30 άτομα για ένα πολύ μικρό παιδάκι. Μια πρόταση κάνω, απλά έχετέ την υπόψη.

Όπως και νά 'χει να περάσετε τέλεια και μακάρι τα μικρούλια σας να το καταευχαριστηθούν.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

ναι οντως! αν κρινω απο τον δικο μου!!!!!

δεν ειχα σκεφτει να το κανω χριστουγενιατικο αλλα τωρα που το διαβασα εδω το σκεφτομαι.....ειναι και 13/12 εσενα?

ωραιο θα ειναι χριστουγεννιατικο!!!! τι τουρτα θα ταιριαζε??? αι βασιλης ή παει πολυ χριστουγεννα???

παντως κακα τα ψεματα τα μικρα κατω του ετους θα μπορουν να φανε ελαχιστα...

οποτε το πιο σωστο ειναι να κανεις πραγματα σπιτικα υγιεινα φτιαγμενα και οποιος φαει...τα πιο μεγαλα και οι γονεις σιγουρα οποτε..

εμεις τα εχουμε πρωτοχρονια τα γενεθλια,2/01.μου αρεσε η τουρτα με σχημα 1 που ειδα απο τις αλλες κοπελες.και προσκληση ημερολογιο με την φατσουλα της μικρης μιας και πρωτοχρονια ολοι χρειαζονται ενα ημερολογιο.απο στολισμο τι να κανω αφου θα ειναι ηδη φορτωμενο το σπιτι με χριστουγεννιατικα?και δωρακια για μωρακια τι θα'ναι ωραιο?

Ενα δωράκι για τα παιδάκια που σκέφτομαι και είναι μέσα στο πνεύμα

ειναι αυτες οι μπάλες που τις κουρδίζεις και παίζουν μουσική. Που τις γυρνάς ανάποδα και πέφτει και χιόνι. Νομίζω οτι θα αρέσει στα παιδάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραια ιδεα αυτη σοφιτσα,θα παρω στα πιο μεγαλα,αλλα για τα πολυ μωρακια μαλλον πρεπει να παρω κατι αλλο γιατι θα τα σπασουν.

και κατερινα,εχεις δικιο για τα ατομα,και ηδη εχω ελαττωσει τη λιστα μας.ασε που δεν χωραμε τοσοι μεσα στο σπιτι.

Πέρισι τα γενέθλια της κόρης μου ήταν τη μέρα της βάφτισης, οπότε πάρτυ δεν κάναμε ξεχωριστό. Φέτος που έκλεισε τα 2, κάναμε πάρτυ στο σπίτι μας όπου ήρθαν 10 παιδάκια και 20 μεγάλοι. Ομολογώ ότι τόσος κόσμος για τη μικρή μου ήταν υπερβολικός. Η Αλεξάνδρα που είναι πάρα πολύ κοινωνική, κάνει παρέα με παιδάκια σχεδόν καθημερινά από πολύ μικρή και πάει παιδικό σταθμό εδώ και 2 μήνες, άρχισε να νιώθει καλά (φάνηκε από τη συμπεριφορά της, ζωντάνεψε) όταν είχαν φύγει περίπου οι μισοί καλεσμένοι. Το έχω δει να συμβαίνει και με άλλα μικρά παιδάκια (1-3 χρονών). Γι' αυτό σκεφτείτε πριν καλέσετε 20 και 30 άτομα για ένα πολύ μικρό παιδάκι. Μια πρόταση κάνω, απλά έχετέ την υπόψη.

Όπως και νά 'χει να περάσετε τέλεια και μακάρι τα μικρούλια σας να το καταευχαριστηθούν.

Έχω ακούσει ότι ο σωστός αριθμός παιδιών για τα παιδικά πάρτυ πρέπει να είναι κοντά στον αριθμό της ηλικίας του παιδιού. Δηλαδή ότι για ένα μωράκι ενός έτους 2-3 παιδάκια είναι υπερ-αρκετά!

Διαφημίσεις

Για τα πιο μωρά ισως να έπερνες απο εναν αγιο βασίλη που περπατάει

και τραγουδάει? Ο δικός μου ξεκαρδίζεται στα γέλια με αυτά. Ίσως ενα

ελαφάκι κουκλακι που το πατάς και παίζει μουσική? Αυτό εμας μας το είχαν χαρίσει πέρσι τα χριστούγεννα και το παίζει όλο το χρόνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο πρώτο τους πάρτυ δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, νομίζω.

κι εμείς μωρά θα έχουμε,κι όχι πολλά.

τούρτα,ένα μπουφεδάκι για τους μεγάλους.

πιάτα, ποτήρια με θέμα παιδικό.

τι άλλο?

τα επόμενα γενέθλια θα είναι πιο ωραία που θα καταλαβαίνουν και τα ζουζούνια μας!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Εγω πιστευω οτι καταλαβαινουν τα παντα κοριτσια,το βλεπω πως χαιρεται οταν την πηγαινω στο βρεφικο κ βλεπει τα υπολοιπα παιδακια,οποτε γιατι να μην χαρει με τα παιδακια κ εκεινη τη μερα,μου ειπαν για εναν παιδοτοπο εδω στον Ευοσμο που εχει ξεχωρα κ γ μικρα παιδακια (ποσο μικρα δεν ξερω),θα παω να ρωτησω

NJMAp3.png

συμφωνω μαζι σου κοπελια με το ωραιο nickname!:lol:

ολα τα καταλαβαινουν,και θελω τα πρωτα γενεθλια να ειναι κι αυτα

ξεχωριστα αλλα χωρις υπερβολες αφου θα ειναι και πρωτοχρονια.

γι'αυτο παιρνω ιδεες απο σας.θελω να τα φτιαξω ολα εγω, μιας και καθομαι

πρωτη χρονια κι εχω χρονο.αν μ'αφησει η μικρη!:-D:grin:

σε παιδοτοπο δεν θελω ομως,προτιμω το σπιτι.

πειτε κι αλλες ιδεες για πρωτοχρονιατικο παιδικο παρτυ!

και πως να απασχολησω τα μωρακια?μηπως να κανω εναν χωρο

ειδικα διαμορφωμενο για μωρακια και να τα βαλουμε ολα μαζι

να μπουσουλανε?πλακα θα'χει!

επισης λεω να το κανω πρωι το παρτυ για να μην νυσταζουν τα μωρακια.

βενετια εσυ τι θα κανεις τελικα?

Πριν λιγες ημερες καναμε παρτυ για τα πρωτα γενεθλια του Νταβαντουριού σπιτι και τα περισσοτερα παιδακια ηταν 12 με 16 μηνων. Δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο απο αποψη ψυχαγωγιας γιατι τα βαλαμε ολα στο δωματιο του Σεργιου και αυτα ηταν εκστασιασμενα με τα καινουργια παιχνιδια.

Οσο για φαγητο, ηταν μεν σε θεμα 'παιδικο παρτυ' αλλα τα περισσοτερα τα καταβροχθιζαν οι μεγαλοι γιατι τα παιδακια ακομα δεν ετρωγαν ολα τετοια πραγματα. Τα κεφτεδακια ειχαν σουξε σε ολες την ηλικιες ακομα και στα μικροτερα και τα πιροσκακια.

elenada ασχετο με το ποστ αλλα αν θυμαμαι καλα eisai sto facebook????το κοριτσακι σου ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ!!!!να σου ζησει!!!!

να'σαι καλα κασπερακι!κι εσυ να χαιρεσαι το αντρακι σου.

σ'εχω κανει add στο facebook?αν οχι στειλε μου να σε κανω.

φιλιαααα!!!

citron κι εγω μαλλον αυτο θα κανω,

θα τα βαλουμε ολα στο παιδικο ή στο σαλονι

και μπουφε θα κανω για τους μεγαλους κι αντε να κανω κανενα σπιτικο

μπισκοτακι οδοντοφυιας που βρηκα εδω στο παρεντς!

να σου ζησει ο γιοκας σου!αντε και του χρονου με το καλο!

η αλξθεια ειναι οτι οι μεγαλοι θα φανε ,ειχαμε παει το Σαββατο σε παρτυ ,τα παιδακια εγινα 2 ετων κ ολα τα εφτιαξε η μαμα,ειχε βαλει τα παιδακια στο ενα παιδικο (ειναι αδειο απο επιπλα τα διδδυμα ειναι στο αλλο) κ επαιζαν εκει,οχι βεβαια πως δεν ηρθαν στο σαλονι,στην τιβι επαιζαν τα ζουζουνια και πανω στην τραπεζαρια ειχε βαλει τα φαγητα (πεντανοστιμα κοριτσια ) κ ανταποκρινονταν σε μεγαλους οχι σε παιδια με πλαστικα πιατα κ ποτηρια,τα παιδακια τα ταισαν λιγο οι γονεις ,δεν ειχε ουτε γαριδακια κ τετοια (καλυτερα) κ τις τουρτες τις εφτιαξε η ιδια (αυτο δεν μου αρεσε να σας πω την αληθεια),αλλα το σπιτι οταν φυγαμεηταν σε αθλια κατασταση ,κ επειδη ξερω οτι ειναι ψειρας ειμαι σιγουρη οτι θα καθαριζε για κανα τριημερο,παντως περασαμε ομορφα

NJMAp3.png

Μανούλες γειά σας!!!έχω κι εγώ μία μικρή 10 μηνών!!Είναι κούκλα!Anyway τα γενέθλιά μας είναι 18/12..χριστουγεννιάτικα και μας!.Πραγματικά θέλω βοήθεια..σκέφτομαι να το κάνουμε οικογενειακά,μόνο γιαγιά παππούς και θείες αλλά σκέφτομαι ότι θέλω να καλέσω και τα κορίτσια απ'τη δουλειά μου γιατί είμαστε μαζί κάθε μέρα και θα αισθανθώ άσχημα αν πω για γενέθλια και δεν τις καλέσω.αλλά αν καλέσω αυτές σειρά εχουν κάποιες φίλες με τα παιδάκια τους που βρισκόμαστε αραιά και που αλλά με καλέσαν κι αυτές και κάναμε πολύ παρέα πιο παλαιά.Τις τελευταίες είναι αλήθεια ότι δεν τις θέλω.Τελικά μαζεύονται ένα σωρό άτομα και δεν θα το ευχαριστηθώ.Τί να κάνω?Please help!!

as1cCF20g411210OTMzNDRkfDAwMDE3OWR8TXkgbGl0dGxlIGdpcmwgaXM.gif