Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Τα διδυμάμια μου είναι 8 μηνών και ήδη τρώνε από όλα (εξαίρεση το ψάρι και το αυγό που ακόμη δεν μας τα έβαλε ο γιατρός στην διατροφή μας). Εξακολουθούν και θηλάζουν και ήδη από τον προηγούμενο μήνα ο γιατρός μας είπε ότι μπορούμε να τα δίνουμε τυρι (φέτα ), κασέρι και γιαούρτι. Το γιαούρτι δεν τους άρεσε καθόλου, τα άλλα δύο όμως τα τρώνε με ευχαρίστηση. Ακουσα από διάφορες μαμάδες ότι δεν ενδείκνυνται τα συγκεκριμένα για τόσο μικρά μωρά. Τι ισχύει????΄Κάθε γιατρός έχει και τη δική του γνώμη????

ΦΕΗ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λενε ότι είναι καλύτερα να μην αρχίσουν να τρώνε αλμυρές τροφές απο τόσο μικρά. Γι αυτό γενικά οι περισσότεροι παιδίατροι λένε όχι στο αλάτι,τουλάχιστον μέχρι το χρόνο.

Και ο δικός μου ο μπεμπάκος που είναι τώρα 9 μηνών του αρεσει να τρώει απο το δικό μας φαγητό,πχ του εδωσα μακαρόνια με κυμά δύο κουταλιτσες και έκανε σαν τρελλός, ολο μαμ και μαμ ήτανε.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...