Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποτυχιμενη προσπάθεια.

Recommended Posts

Πρώτη προσπάθεια και αποτυχιμένη!Δε ξερώ αλλά εχω αγχωθεί δεν ξέρω αν στην ηλικία μου 24 χρονών ειναι φυσιολογικό μετα απο τόσες επαφές χωρίς καμία προφύλαξη (ειδικά τις γόνιμες μέρες) είναι φυσιολογικό να μη μείνω έγκυος!ΛΙγο πριν τη περίοδο παρουσίασα και μύκητες!Μόνο αυτο μου έλειπε δηλαδή!Πάντως το τελευταίο τεστ παπ που έκανα και ο υπέρηχος ήταν όλα φυσιολογικά (δεν εχει περασει ακομα χρονος απο τη τελευταια φορα).Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα?????:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Πρώτη προσπάθεια και αποτυχιμένη!Δε ξερώ αλλά εχω αγχωθεί δεν ξέρω αν στην ηλικία μου 24 χρονών ειναι φυσιολογικό μετα απο τόσες επαφές χωρίς καμία προφύλαξη (ειδικά τις γόνιμες μέρες) είναι φυσιολογικό να μη μείνω έγκυος!ΛΙγο πριν τη περίοδο παρουσίασα και μύκητες!Μόνο αυτο μου έλειπε δηλαδή!Πάντως το τελευταίο τεστ παπ που έκανα και ο υπέρηχος ήταν όλα φυσιολογικά (δεν εχει περασει ακομα χρονος απο τη τελευταια φορα).Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα?????:-(:sad::-(

μην ανησυχεις και πανω απολα μη σου γινει εμμονη ιδεα...την κορη μου την πιασαμε σχετικα ευκολα, αυτη τη φορα προσπαθουσαμε 5 μηνες για να μεινω...ειχα αγχωθει απο τη μια, μια μεγαλη απωλεια απο την αλλη, γι'αυτο. ηρεμησα και ολα θα πανε καλα, θα το δεις!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

μην ανησυχεις και πανω απολα μη σου γινει εμμονη ιδεα...την κορη μου την πιασαμε σχετικα ευκολα' date=' αυτη τη φορα προσπαθουσαμε 5 μηνες για να μεινω...ειχα αγχωθει απο τη μια, μια μεγαλη απωλεια απο την αλλη, γι'αυτο. ηρεμησα και ολα θα πανε καλα, θα το δεις!!!![/quote']

Κι εγώ εκεί έχω καταλήξει στο οτι πρέπει να χαλαρώσω τελικά..Ευχομαι να πιάσεις σύντομα το δεύτερο σου μωρακια :wink:

Κι εγώ εκεί έχω καταλήξει στο οτι πρέπει να χαλαρώσω τελικά..Ευχομαι να πιάσεις σύντομα το δεύτερο σου μωρακια :wink:[/quote

μα ειμαι ηδη εγκυος!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

calcat το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος της προσπαθειας. Εισαι νεα, υγιης και θα μεινεις πολυ ευκολα εγκυος. Μην αγχωνεσαι και μην το σκεφτεσαι συνεχεια, και φυσικα μην απογοητευεσαι με μονο ενα μηνα προσπαθεια! Χαλαρωσε, απολαυσε την σχεση σου με τον αντρα σου και θα συμβει μολις εισαι χαλαρη και ηρεμη. Καλη τυχη!

RPNkp3.png

Διαφημίσεις