Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έξοδος ANEY συζύγου και τέκνου

xazomama

Recommended Posts

Μιμικα παιδι μου...σε βλεπω ντουγρου για γαλα κατα της οστεοπορωσης, πιεσομετρο ανα χειρας, γυαλλια πρεσβυωπιας, σταυροβελονια, τσαι και συμπαθεια... :roll:

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: :lol

Εγω θα κανω καριερα στο βελονακι!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπάρχουν και κάτι ΚΑΠΗ, τα οποία έχουν γιαγιάδες τύπου Κύρια Σοφία και Θεοπούλα. Με αυτές παρέα μάλλον για κλαμπάκι σας βλέπω και όχι για βελονάκι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

dev277pr___.png

και γω εχω φρικαρει μεσα...ακριβως οπως τα λες μονοι μας εγω και ο συζυγος ειναι αδυνατο να βγουμε λογω παιδιων αν και το χω πολυ αναγκη να βγω μαζι του...με τα παιδια που να πας αντε κανα παιδοτοπο τωρα τον χειμωνα...οποτε μας εχει φαει η κλεισουρα.αυτο που λες και μεις τοχουμε σκεφτει να βγαινει ενας ενας αλλα ακομα ειμαστε στην θεωρια δεν εχει γινει πραξη :cry: παντως να το κανεις κοπελα μου σιγουρα θα ανανεωθεις και θα ανανεωσεις και την σχεση σου με τον συζυγο!!! :)

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Λοιπον..... θα κανουμε μια ομαδα οσων ειμαστε ακομα στην θεωρια για να προχωρησουμε και στην πραξη.... οκ ???

1) Μαριλένα.... αν δεν προκυψει κατι νωριτερα, ελπιζω να γινει η αρχη την ημερα της γυναικας... σκεφτομαι ομως μηπως βρω καμμια κοπελα για να βοηθησει τον Γιαννη.... αλλα εκεινη την ημερα ??? μπαααααααα ε ?

Διαφημίσεις

Γλυκειά μου εννοείται ότι θα βγεις με τις φίλες σου!!!εγω βγαινω 2 φορές την εβδομάδα με τις φίλες μου ή για βόλτα και μόνο ΣΚ βγαίνω με τον άντρα μου ή με άλλα ζευγάρια.Όταν γινόμαστε μανούλες δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει η ζωή μας. Όλα γίνονται....καλή διασκέδαση

Γλυκειά μου εννοείται ότι θα βγεις με τις φίλες σου!!!εγω βγαινω 2 φορές την εβδομάδα με τις φίλες μου ή για βόλτα και μόνο ΣΚ βγαίνω με τον άντρα μου ή με άλλα ζευγάρια.Όταν γινόμαστε μανούλες δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει η ζωή μας. Όλα γίνονται....καλή διασκέδαση

Αληθεια πως γινεται αυτο????

Εγω προσωπικα δεν μπορω να το κανω αυτο, οχι λογω χρονου, αλλα δεν μου βγαινει!!!! Θελω και την διασκεδαση μου με τον αντρα μου(χωρις παιδια) αλλα μονη μου (με φιλες) με τιποτα, αισθανομαι πολυ αδεια......

:roll::roll::roll:

ΤΙΝΚΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ελα........... μας αναψες φωτιες !!! χαχα

Φανταζομαι οτι τα παιδια θα μπορει να τα κραταει καποια γιαγια ε ?

Ειναι σημαντικο, περα απο το πως νιωθει κανεις, και ποιος θα κρατησει τα παιδια... εγω ας πουμε δεν νιωθω καλα να ειναι ο Γιαννης μονος του με δυο παιδια... άλλο ένα, άλλο δυο ... κακα τα ψεμματα... :wink:

Διαφημίσεις

αλλα μονη μου (με φιλες) με τιποτα, αισθανομαι πολυ αδεια......

:roll::roll::roll:

Fivi μου, δεν λέω είναι κάτι που το αισθάνεσαι, και σε αυτά που αισθανόμαστε δεν μπορεί κανείς να μας πει τίποτα, αλλά νομίζω ότι όταν έχεις φίλες που σε γεμίζουν και περνάς καλά μαζί τους, αυτό δεν κάτι που σε γεμίζει; Κι εγώ βγαίνω με τον άντρα μου, και περνάμε όμορφα αλλά τις στιγμές που βγαίνουμε με φίλους περνάμε πάλι καλά.

Είναι ο καθένας πως αισθάνεται φυσικά. :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

:lol::lol: 6/3 γυρίζω από Μιλάνο. Αν ξανακατέβω στις 8/3 για Πλούταρχο, μετά θα κατέβω στους δρόμους με δισκάκι για να ζητάω ενίσχυση να πάρω γάλα για το παιδί μου, αφού θα έχω φάω περισσότερο από έναν μισθό!!!Εκτός κι αν μας κερνάει ο Γιάννης για το 4ο παιδί!!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια, επανήλθα!!

Mπορώ να σας πω με σιγουριά ότι αισθάνομαι πολύ καλύτερα! Φοβόμουν το "μετά". Tα μούτρα, την γκρίνια, ίσως και μια ενδεχόμενη ακαταστασία του σπιτιού.

Tελικά τίποτα από αυτά δε συνάντησα. Mπαμπάς και γιός τα πέρασαν περίφημα, καλύτερα απ'ότι φανταζόμουν! Kαι παρόλο που ο μικρός ξύπνησε πιο νωρίς απ'οτι περίμενε και ευχόταν ο μπαμπάς (αντί για 1.5 ώρα, κοιμήθηκε 45 λεπτά), τελικά στρώθηκαν και οι 2 στο παιχνίδι και ξέχασαν εντελώς την απουσία μου.

Όταν γύρισα τους βρήκα πιο δεμένους από πριν.... και έλιωσα.....

Tους έκανε πολύ καλό τελικά.

Aλλά και εγώ είχα πολύ καλή διάθεση όλη μέρα.

Σε μένα να δείτε πόσο καλό έκανε! Πιάσαμε την κουβέντα για 3 ώρες και σταματημό δεν είχαμε! Aπίστευτη εκτόνωση! Kαι φυσικά, δε μπορώ να πω ότι μου έφτασε και δε θέλω άλλο...

Θέλω πολύ να ξαναδώ τις φιλενάδες μου και να τις μιλήσω αλλά και να τις ακούσω.

Kορίτσια, επιδιώξτε το! Eίναι τρομερό αντικαταθλιπτικό και τονοτικό!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Όλα πήγαν υπέροχα τελικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όπως το είχα προβλέψει. :wink::wink: Πέρασαν καλά και μπαμπάς και γιός!!!!

Και εσύ εκτονώθηκες, διασκέδασες, μίλησες και γέλασες!!Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να νοιώσει ένας άνθρωπος που και που ελεύθερος να κάνει αυτό που του αρέσει; Να βρεθεί με φίλους;;;Άλλη χαρά σου δίνει η μητρότητα, άλλη η σχέση με τον άνθρωπο σου και άλλη η φιλία!!!!Μπράβο χαζομαμά, ευκαιρία να το καθιερώσεις!!!!!!!!Και χωρίς τυψεις!!!!!! :D:D:D:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Nαι βρε mata! Iδίως αυτό το "...χωρίς τύψεις..." είναι το πιο βασικό.

Nομίζουμε ότι πρέπει να τα έχουμε όλα στην εντέλεια, ακόμα και όταν λείπουμε, για να μη μας κακοχαρακτηρίσουν. Δεν είναι έτσι πια τα πράγματα.

Γιατί να μη μοιραζόμαστε, αφού δεν μπορούμε όλες, τουλάχιστον κάποιες ευθύνες με τους συζύγους μας; Σας πληροφορώ ότι τα βγάζουν πέρα μια χαρά!

Aπλά τους βολεύει να παριστάνουν τους ανίκανους για να μην τους δίνουμε να κάνουν δουλειές... :lol:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Καταρχάς χάρηκα πολύ για το πως πέρασες.... Τώρα μη περιμένεις κανένα χρόνο για να πιεις κανένα καφεδάκι με φιλους... Άλλωστε τώρα ξέρεις πως όταν πας για καφέ δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Όλα θα κυλησουν ρολόι.

Aπλά τους βολεύει να παριστάνουν τους ανίκανους για να μην τους δίνουμε να κάνουν δουλειές... :lol:

Αν και άσχετο θέλω να το πω... Χθες επειδή παρέδιδα εργασία στο πανεπιστήμιο είχα απίστευτη δουλειά και ξενύχτι. Όταν κοιμήθηκε ο μικρός λέω στον άντρα μου να συμμαζέψει τον πάγκο και να πλύνει τα πιάτα. Όντως το έκανε.... Κατα της 4:00 τα χαράματα που βγήκα απο το γραφείο και είχα τελειώσει επιτέλους την εργασία μου πηγα να πιω ένα ποτήρι νερό και τι να δώ. Έπλυνε τα μισά πιάτα και αυτά που έπλυνε ήταν γεμάτα υπολοίματα.

Για πειτε μου τώρα ένα λόγο να τον ξαναβάλω να πλύνει πιάτα... Αφου στο τέλος θα τα πλύνω πάλι εγώ...

dev277pr___.png

Χαζομαμά έκανες πολύ καλό σε όλους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κοιτα εδώ για να καταλάβεις :

http://www.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49811&lngItemID=61940

Πολύ χαίρομαι που περασατε ολοι καλά!!!!!!!!!!!!! :wink:

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Καταρχας χαζομαμα μπραβο σου και χαιρομαι πολυ !!!

Εγω βεβαια εχω ακομα ενδιασμους γιατι εχουμε δυο παιδακια κι οχι ενα, αλλα ΠΕΡΙΜΕΝΩ την καταλληλη στιγμη να κανω κατι !!!

Τωρα Τζοτζιντο,,,, δεν ειναι δυστυχως ολοι οι ανθρωποι ιδιοι... θυμασαι που λεγαμε για το ν δικο μου και τα παιδια ? Οτι δεν τα πολυκαταφερνει ??? Ε εμενα κανει ΤΕΛΕΙΑ ολες τις δουλειες του σπιτιου... αλλα μονος με τα δυο παιδια δεν τα πολυ καταφερνει...

Ε ο δικος σου δεν πλενει καλα τα πιατα... Ετσι ειναι η ζωη ...

Όλα μπορούν να τα καταφέρουν!!!!Και ένα και δυό παιδιά και πιάτα και όλα!!!! Το ότι μπορεί να μην τα κάνουν τέλεια από τις πρώτες 1-2 φορές δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μάθουν. Το κρεβάτι στο στρατό έτσι πως κατάφερναν να το στρώσουν για να μην φάνε καμιά στέρηση εξόδου, αν τους πεις να το κάνουν τώρα, φυσικά δεν θα σου το κάνουν ίδιο. Όλα τα μπορούν, όπως κι εμείς πριν κάνουμε οικογένεια και παιδιά δεν πιστεύαμε πόσο καλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουν λίγο παραπάνω εξάσκηση. Ας τους δώσουμε την ικανοποίηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Να μπορέσουμε κι εμείς οι μανούλες να πιούμε ένα καφέ με φίλες, να κάνουμε λίγο γυμναστική αν νοιώθουμε την ανάγκη, να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά.

Και το όφελος όλως αυτών τελικά ποιό είναι;;Μια ευτυχισμένη και ήρεμη μαμά, ένας ικανοποιημένος σύζυγος που αντικρύζει μια γυναίκα χαρούμενη και γεμάτη, ευτυχισμένα παιδιά που έχουν ικανοποιημένους και ήρεμους γονείς με όρεξη και υπομονή να τους μεγαλώσουν!!!!!! :wink::wink::wink::wink::wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...