Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ψυχραιμία...

Ποιό είναι το πρόβλημα;

Καταρχήν συγνώμη δεν ήξερα ότι είσαι άντρας.

Κατά δεύτερον το τοπικ αυτό δεν άνοιξε για να δούνε οι διαχειριστές αν ξέρουμε την διαφορά τσατ με καφέ.

Τρίτον δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι για μας τα καφέ κ το τι μας δένει εκεί πέρα.τα εξηγούν όλα τα ποστ που έχουν γραφτεί εδώ.ΓIAYTO δεν είναι σωστό να μιλάς έλειψη παιδιάς.

Διαφημίσεις

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μαρια,ψυχραιμια...

Αλλο εγραψε ο ανθρωπος,διαβασε το ολο προσεχτικα και θα καταλαβεις τι εννοει.

Και αν μετα απο αυτο εχεις καποια ενσταση,κανε αναφορα,κουκλα μου,στους διαχειριστες.Εκεινοι θα κρινουν εαν κατι που ειπωθηκε δεν ειναι σωστο.

Αδικα,παντως,κατα την γνωμη μου,εκνευριστηκες.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Καλα θα κανεις.

Κι'εγω δεν ειμαι πολυ φαν,εκτος εαν προκειται για κατι πραγματικα σοβαρο.

Αλλα συμφωνα με την συσταση που εχει γινει κατ'επαναληψη,οτι δεν επιτρεπεται στα μελη να κρινουν τα γραφομενα καποιου αλλου μελους,ουτε εσυ μπορεις να ζητας απο τον κυριο να ζητησει συγγνωμη.

Απλα σου εδωσα μια εναλλακτικη.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Καλα θα κανεις.

Κι'εγω δεν ειμαι πολυ φαν,εκτος εαν προκειται για κατι πραγματικα σοβαρο.

Αλλα συμφωνα με την συσταση που εχει γινει κατ'επαναληψη,οτι δεν επιτρεπεται στα μελη να κρινουν τα γραφομενα καποιου αλλου μελους,ουτε εσυ μπορεις να ζητας απο τον κυριο να ζητησει συγγνωμη.

Απλα σου εδωσα μια εναλλακτικη.

Οκ ίσως ήταν ακραία αντίδραση αλλά δεν μπορεί ένα άτομο κ ειδικά άντρας να κρίνει τόσες μα τόσες κοπέλες ότι δεν "ξέρουμε να διαχωρίζουμε τα σκουπίδια" .μπορεί να μην έτυχε να μιλήσουμε πολλές φορές αλλά από λίγο που σε εχω διαβάσει νομίζω ότι ξέρεις πόσο σημαντικό είναι κ τι συμπαράσταση παίζει στα καφέ.

Αυτό υπερασπιζόμαστε εδώ.όσο καλός κ αν είναι ένας μπαμπάς,ΜΆΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΠΌΤΕ.

Διαφημίσεις

Μαρακι,ακου να δεις,χαρα μου.

Θελω (πραγματικα το θελω ομως),να μην υποβιβαζω τον ρολο του πατερα (ασχετα αν δεν το καταφερνω).Η ζωη εχει δειξει πως υπαρχουν καλυτεροι πατερες απ'οτι μητερες για καποια παιδια,δυστυχως.

Οποτε θα το τοποθετησω αλλιως γιατι σ'αυτο ειμαι κι'εγω απολυτη.

Αλλο γυναικα με ορμονες ανω κατω,αλλο αντρας.Ετσι το δεχομαι και επαυξανω!

Δεν μιλαω στο θεμα τοσες μερες γιατι δεν συμμετεχω στα καφε,αλλα καποτε συμμετειχα και καταλαβαινω τι εννοεις.

Το θεμα,εαν εχω καταλαβει καλα εχει ως εξης...

Σου λεει η διαχειρηση "Αν δεν κλεισουμε τα καφε,θα εχουμε προβλημα".

Απο'κει και περα σου προτεινει την λυση του τσατ σε νεο σερβερ (καλα,μην νομιζεις οτι καταλαβαινω τι ειναι ολα αυτα :lol:),συν τα καφε,χωρις πολλα,πολλα.

Οτι υπαρχει προβλημα χωρου υπαρχει.Οτι σε ξεβολευει ειναι σιγουρο.Αλλα σε ρωταει,το συζηταει και σου δινει εναλλακτικη,δεν σε αγνοει.

Γιατι να μην παρουμε αυτο το δεδομενο και ας δουμε πως θα το βολεψουμε.

Δεν ξερω απο υπολογιστες,οποτε μαλλον βλακειες λεω,αλλα μαζικα πμ με πολλαπλους παραληπτες,οι οποιοι θα υποχρεουνται να τα σβηνουν σε τακτα χρονικα διαστηματα,θα εξυπηρετουσε και εσας και την διαχειρηση?

Γινεται αυτο?

Μην γελατε καλε,ρωταω η ασχετη,να μην μαθω?

Αλβερτος Αινσταιν

Αγαπητά μέλη,

Φυσικά και κατάλαβα τη σημασία που έχουν τα καφέ, για πολλά απο τα μέλη.

Το Parents πάντως ΔΕΝ είναι site κοινωνικής δυκτύωσης (κάνω λάθος; )

Τα καφέ αυτό καλύπτουν, έτσι όπως είναι σήμερα το forum.

Υπάρχουν πολλά τέτοια sites, δεν υπάρχουν όμως πολλά Parents.

ΥΓ.

Με 50 euro το χρόνο, φτιάχνεις site με forums και όλα τα καλούδια. Οποιος/α θέλει, μπορεί να φτιάξει όσα καφέ θέλει.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

... δεν μπορεί ένα άτομο κ ειδικά άντρας να κρίνει τόσες μα τόσες κοπέλες...

... όσο καλός κ αν είναι ένας μπαμπάς,ΜΆΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΠΌΤΕ.

Μου αρέσει η άποψη σου καθώς και τα επιχειρήματα σου!

... δεν επιτρεπεται στα μελη να κρινουν τα γραφομενα καποιου αλλου μελους...

Πότε έγινε αυτό και το έχασα; :)

Δεν επιτρέπεται να κρίνουμε τα γραφόμενα των άλλων, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτιρισμούς.

Και μή με λέτε κύριο, έχω όνομα! :)

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Μαρακι,ακου να δεις,χαρα μου.

Θελω (πραγματικα το θελω ομως),να μην υποβιβαζω τον ρολο του πατερα (ασχετα αν δεν το καταφερνω).Η ζωη εχει δειξει πως υπαρχουν καλυτεροι πατερες απ'οτι μητερες για καποια παιδια,δυστυχως.

Οποτε θα το τοποθετησω αλλιως γιατι σ'αυτο ειμαι κι'εγω απολυτη.

Αλλο γυναικα με ορμονες ανω κατω,αλλο αντρας.Ετσι το δεχομαι και επαυξανω!

Δεν μιλαω στο θεμα τοσες μερες γιατι δεν συμμετεχω στα καφε,αλλα καποτε συμμετειχα και καταλαβαινω τι εννοεις.

Το θεμα,εαν εχω καταλαβει καλα εχει ως εξης...

Σου λεει η διαχειρηση "Αν δεν κλεισουμε τα καφε,θα εχουμε προβλημα".

Απο'κει και περα σου προτεινει την λυση του τσατ σε νεο σερβερ (καλα,μην νομιζεις οτι καταλαβαινω τι ειναι ολα αυτα :lol:),συν τα καφε,χωρις πολλα,πολλα.

Οτι υπαρχει προβλημα χωρου υπαρχει.Οτι σε ξεβολευει ειναι σιγουρο.Αλλα σε ρωταει,το συζηταει και σου δινει εναλλακτικη,δεν σε αγνοει.

Γιατι να μην παρουμε αυτο το δεδομενο και ας δουμε πως θα το βολεψουμε.

Δεν ξερω απο υπολογιστες,οποτε μαλλον βλακειες λεω,αλλα μαζικα πμ με πολλαπλους παραληπτες,οι οποιοι θα υποχρεουνται να τα σβηνουν σε τακτα χρονικα διαστηματα,θα εξυπηρετουσε και εσας και την διαχειρηση?

Γινεται αυτο?

Μην γελατε καλε,ρωταω η ασχετη,να μην μαθω?

Μα το ίδιο πράγμα λέμε.εγώ απάντησα στο θέμα πριν μας πει ο αντμιν το τι θα γίνει τελικά.κ πιστεύω ότι κάποια κορίτσια που απάντησαν μετά δεν είδαν την απάντηση του.

Εγώ είμαι απ τον αύγουστο κ σε ένα άλλο φόρουμ όπου έχεις περιθώριο 5 πμ!στο έκτο που θα σου έρθει έχεις 2 επιλογές.ή θα βάλεις τον αυτόματο πιλότο που θα σβήνονται τα 5 παλια πμ ή θα πρέπει να τα σβήσεισ για να δεχτείς τα νέα.εδώ είναι τεράστιος ο αριθμός πμ.νομίζω 170 το κάθε άτομο;;;νομίζω,δεν θυμάμαι καλά.κ ασ πούμε ότι είναι ενεργοί 3000 χρήστες με 100 πμ στο γραμματοκιβώτιο του ο κάθε χρήστης. Για καν τε τον πολλαπλασιασμό...

Δώσαμε πολλές λύσεις.να σβήνοντε τα καφέ πολύ πιο συχνά πχ 300 δημοσιεύσεις κ διάφορες άλλες τέτοιες προτάσεις.απλά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτού που θα γίνει.να σου πω ακριβώς!

ΠΡΏΤΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ.ας πούμε ότι σε όλα τα καφέ μαζί συμμετέχουν 500 άτομα.κ σ αυτα που θα ανοίξουν στον άλλο σέρβερ πάλι 500 δεν θα είναι;ποια η διαφορά να υπάρχουν 5 καφέ ή 10;

ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΎΤΕΡΗ.ανοίγουν μόνο 5 καφέ κ συμμετέχουν οι 250.οι άλλες 250 που θα λύνουν τις απορίες τους;ΔΗΛΑΔΉ...πραγματικό παράδειγμα εγώ τις τελευταίες μέρες.μέσα στο καφέ που συμμετέχω ελυσα απορίες για εξανθημα μετά από πυρετό,για φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή,είπα τα νέα κατορθώματα του γιου μου κ διάφορα άλλα τέτοια.αν ΔEN υπήρχε το καφέ για όλα τα παραπάνω θα είχα ανοίξει ξεχωριστά θέματα.

Αγαπητά μέλη,

Φυσικά και κατάλαβα τη σημασία που έχουν τα καφέ, για πολλά απο τα μέλη.

Το Parents πάντως ΔΕΝ είναι site κοινωνικής δυκτύωσης (κάνω λάθος; )

Τα καφέ αυτό καλύπτουν, έτσι όπως είναι σήμερα το forum.

Υπάρχουν πολλά τέτοια sites, δεν υπάρχουν όμως πολλά Parents.

ΥΓ.

Με 50 euro το χρόνο, φτιάχνεις site με forums και όλα τα καλούδια. Οποιος/α θέλει, μπορεί να φτιάξει όσα καφέ θέλει.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει χώρος κ ότι τα καφέ τον επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο κ όχι η κοινωνική δικτύωση μας.

Γιαυτό άλλωστε ρώτησαν την γνώμη μας κ για αυτό δεν κόπηκαν απ την αρχή.λες μετά από 1+ χρόνο τώρα να ανακάλυψαν οι διαχειριστές ότι κάνουμε κοινωνική δικτύωση;

Πάντως κ μόνο η χρήση του χαρακτηρισμού ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΔΙΚΤΎΩΣΗ φτάνει για να καταλάβει ότι ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι είναι τα καφέ.κι ούτε περιμένω να καταλάβεις.

Αν ζητήσεις να σου πούμε με 2-3 λέξεις τι σημαινουν τα καφέ για μας ξέρεις τι απαντήσεις θα πάρεις;;;

Ψυχανάλυση,ψυχολογική στήριξη,βοήθεια,διασκέδαση(γιατί ξέρεις για πολλές είναι η μοναδική μας διασκέδαση).

50ευρώ;λάθος κάνεις!υπάρχουν κ εντελώς δωρεάν!αναλογιστικές όμως γιατί ΔΕΝ θέλουμε να φύγουμε από δω;;;

Διαφημίσεις

A,ωραια,το παμε παλι απο την αρχη τοτε.

Δηλαδη,δεν τιθεται θεμα αντιρρησης,ουσιαστικα ειναι θεμα αποριας.

Δεν καταλαβαινετε δηλαδη πως ακριβως θα εξυπηρετησει την κατασταση αυτη η αλλαγη.Ε,τοτε,αν δεν εχει εξηγηθει καλα στην ανακοινωση,καλο θα ηταν να γινουν καποιες διευκρινησεις απο τους διαχειριστες.

Οσον αφορα το θεμα που θα λυνεις τις αποριες σου,αν η αναζητηση δεν ηταν τοσο δυσκολη καθως εμφανιζονται ολα τα κεφε οταν την κανεις,θα εβρισκες πραγματικα τα παντα.5 χρονια ειναι αυτο το φορουμ.

Δηλαδη,εαν εχει τυχει να το παρατηρησεις,εγω περα απο ενα συγκεκριμμενο ιατρικο προβλημα που ανοιξα καινουριο ποστ,ποτε πριν δεν χρειαστηκε να ανοιξω και να ρωτησω οτιδηποτε.Και θα ηταν λιγο τρελο να πιστεψει κανεις οτι ενα χρονο εδω δεν αρρωστησε η χτυπησε καμια απο τις μικρες μου.

Αλλα και ετσι να ειναι,να μην βρισκεις κατι,τοτε σαφως και πρεπει να ανοιχτει καινουριο ποστ!Για να τα βρουν οι επομενοι που θα τα χρειαστουν.Αυτη ειναι η λογικη του συγκεκριμμενου φορουμ.Ενημερωση γονεων.

Σου εξηγουν δηλαδη οτι το ποστ που θα ανοιξεις για ιατρικο προβλημα συμβαλει στην ενημερωση.Τα καφε οχι.Οποτε,καντε λιγο χωρο για την ενημερωση και παμε "διπλα" στο τσατ,καφε,τι θα ειναι αυτο,να πουμε και τα υπολοιπα.

Καπως ετσι το βλεπω,κοριτσια εγω.Ψυχραιμια θελει!

Rasta,τι με μαλωνεις καλε,εγω για σενα δουλευω :lol:.

Αλβερτος Αινσταιν

Μου αρέσει η άποψη σου καθώς και τα επιχειρήματα σου!

Πότε έγινε αυτό και το έχασα; :)

Δεν επιτρέπεται να κρίνουμε τα γραφόμενα των άλλων, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτιρισμούς.

Και μή με λέτε κύριο, έχω όνομα! :)

Ε,αφού με ειρωνεύεσαι θα σε λέω κι εγώ κύριο :-P

Στα έγραψα πιο αναλυτικά πάνω.

Χαρακτήρισες την παιδία των ατόμων εδώ ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;

Αν υπάρχει έστω κ μια που όταν το παιδί της σπαραζει στο κλάμα κ έχει πυρετό κ αυτή κοιμάται ενώ το κρατάει ο άντρας της να βγει να το πει κ θα ζητήσω συγνώμη γιαυτό που είπα για τους άντρες.ο δικός μου ξενυχτάει μαζί μου αν είναι εδώ αλλά αυτό που έγραψα πριν αποκλείεται να συμβαίνει σε μάνα που συμμετέχει εδώ.

Υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα που χτύπησαν τα παιδιά τους κ κάθονται κ το συζητάνε εδώ γιατι αναγνώρισαν το λάθος τους.κ μαζί με αυτές περνούν την βοήθεια κ άλλες που το έκαναν κ δεν το παραδέχονται δημόσια.ξενυχτάνε μάνεσ με παιδιά άρρωστα ψάχνοντας έστω κ ένα τρικ που ίσως να μην πρόσεξαν για να βοηθήσουν το παιδί τους.εκεί κολλάει αυτό που είπα για τους μπαμπάδες.

Αν δεν κάνω λάθος ο χρήστης Πάνος Β είχε ανοίξει το θέμα η μοναξιά ενωσ πατέρα κ το φυστικακι έδωσε μια τέλεια απάντηση.θα ψάξω,αν το βρω θα σου το βάλω.

ΚΎΡΙΕ! :-P

A,ωραια,το παμε παλι απο την αρχη τοτε.

Δηλαδη,δεν τιθεται θεμα αντιρρησης,ουσιαστικα ειναι θεμα αποριας.

Δεν καταλαβαινετε δηλαδη πως ακριβως θα εξυπηρετησει την κατασταση αυτη η αλλαγη.Ε,τοτε,αν δεν εχει εξηγηθει καλα στην ανακοινωση,καλο θα ηταν να γινουν καποιες διευκρινησεις απο τους διαχειριστες.

Οσον αφορα το θεμα που θα λυνεις τις αποριες σου,αν η αναζητηση δεν ηταν τοσο δυσκολη καθως εμφανιζονται ολα τα κεφε οταν την κανεις,θα εβρισκες πραγματικα τα παντα.5 χρονια ειναι αυτο το φορουμ.

Δηλαδη,εαν εχει τυχει να το παρατηρησεις,εγω περα απο ενα συγκεκριμμενο ιατρικο προβλημα που ανοιξα καινουριο ποστ,ποτε πριν δεν χρειαστηκε να ανοιξω και να ρωτησω οτιδηποτε.Και θα ηταν λιγο τρελο να πιστεψει κανεις οτι ενα χρονο εδω δεν αρρωστησε η χτυπησε καμια απο τις μικρες μου.

Αλλα και ετσι να ειναι,να μην βρισκεις κατι,τοτε σαφως και πρεπει να ανοιχτει καινουριο ποστ!Για να τα βρουν οι επομενοι που θα τα χρειαστουν.Αυτη ειναι η λογικη του συγκεκριμμενου φορουμ.Ενημερωση γονεων.

Σου εξηγουν δηλαδη οτι το ποστ που θα ανοιξεις για ιατρικο προβλημα συμβαλει στην ενημερωση.Τα καφε οχι.Οποτε,καντε λιγο χωρο για την ενημερωση και παμε "διπλα" στο τσατ,καφε,τι θα ειναι αυτο,να πουμε και τα υπολοιπα.

Καπως ετσι το βλεπω,κοριτσια εγω.Ψυχραιμια θελει!

Rasta,τι με μαλωνεις καλε,εγω για σενα δουλευω :lol:.

Το πρόβλημα όμως δεν εντοπίζετε μόνο στα καφέ.θα σου ζητήσω να κανείς κατι .βαλε στην αναζήτηση την λέξη ΩΤΊΤΙΔΑ αλλά μόνο σε τίτλους κ Έλα να συνεχίσουμε την συζήτηση.επίσης κατι άλλο που συμβαίνει(κ το εχω κάνει κ εγώ άπειρες φορές)είναι να μην βάζουμε σωστούς τίτλους.εγώ ας πούμε το κάνω συνειδητά το λάθος.γιατί;γιατί βάζω πιο πιασαρικο τίτλο για να τραβήξει την προσοχή περισσότερων ατόμων κ να εχω πιθανότητες για περισσότερες απαντήσεις.αν υπήρχαν σε όλα τα θέματα οι σωστοί τίτλοι τότε η αναζήτηση θα ήταν παιχνιδάκι.

Αφού αρχίσαμε να λέμε τα σωστά κ τα λάθη ας τα πούμε όλα. (Κανε αναζήτηση ωτίτιδα)

Μαρία θα συμφωνήσων με την christina σε ένα σημείο.... εκνευρίζεσαι πολύ και για λάθος λόγο με τον Rasta.

Rasta θεωρώ ότι μικρό μέρος της δουλειάς του parents είναι και η κοινωνική δικτύωση.

Θα σου πω ένα περιστατικό για να καταλάβεις:

Σε κάποια συνάντηση του parents (πριν 2 χρόνια) γνώρισα μια κοπέλα που μένουμε στην ίδια περιοχή και γίναμε πολύ καλές φίλες. Τα γούστα μας και η νοοτροπία μας είναι ίδια και απαράλαχτα. Τα παιδιά μας είναι στην ίδια ηλικία, έχουμε κοινές εμπειρίες (προσωπικές και επαγγελματικές), και όταν λέμε κοινές εννούμε ότι ξέρουμε τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους σε σημείο που η γυναίκα ενός θείου μου έχει μια κόρη (από προηγούμενο γάμο) και είναι φίλες με αυτή την κοπέλα!!!!

Μεγαλώσαμε σχεδόν στην ίδια γειτονιά (3-4 στενά πιο κάτω η μια από την άλλη) και το πιο extreme ξέρεις πιο είναι? Ότι οι πατεράδες μας είναι φίλοι πολλά χρόνια και όταν μας είδανε μαζί κάποια στιγμή και ρωτήσανε πως γνωριστήκαμε και όταν απαντήσαμε "μέσω Interent", τους έφυγε η μασέλα.

Δεν τον πιστεύαμε και οι 2 μας ότι έχουμε τόσους κοινούς γνωστούς, η δουλειάς μας είναι συναφής, οι πατεράδες μας είναι φίλοι (όχι και κολλητοί) και δεν έτυχε ποτέ μα ποτέ να γνωριστούμε.

Λοιπόν η κοινωνική δικτύωση μετράει πάρα πολύ (ίσως πιο πολύ από όσο πρέπει σε μερικές κοπέλες). Τι να κάνουνε δηλαδή?

Λοιπόν από τη άλλη κορίτσια μήπως έχετε αναρωτηθεί ότι για να διατηρηθούν τόσα πολλά δεδομένα (τα καφέ λέω) ίσως χρειάζεται μεγαλύτερος server, περισσότερο προσωπικό να ασχολείται και έτσι.... περισσότερα λεφτά? δεν νομίζω να σου χαρίζει κανείς το χώρο του δωρεάν για επαγγελματικούς σκοπούς. Για σκεφτείτε το.

Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση αλλιώς η διαχείρηση δεν θα είχει ανοίξει το θέμα εξ'αρχής.

Ναι,Μαρακι,το εκανα και καταλαβα τι εννοεις και συμφωνω.Μεχρι και το θεμα "κουφα μαμαδων" βγηκε.

Κοιτα ομως,δεν ξερω αν εχεις ψαξει το φορουμ γενικα.

Λειτουργει εδω και 5 χρονια κοντα.Τα θεματα ειναι παρα πολλα.Τα μελη αυξανονται με τρελους ρυθμους.Αυτοι που το δημιουργησαν προφανως θελουν να το οργανωσουν.Ξεκινησαν με την αναβαθμιση (σωστα το λεω?) και θελουν να το κανουν πιο λειτουργικο.

Απο καπου πρεπει να ξεκινησουν.Μπορει σιγα σιγα να ερθουν και αλλες αλλαγες.

Πχ,εγω ειμαι και σε ενα αλλο φορουμ το οποιο μας ενημερωσαν με μειλ πως πρεπει μεσα στο μηνα να κανουμε μια τουλαχιστον επισκεψη,αλλιως ο λογαριασμος μας θα απενεργοποιηθει,ετσι ωστε να "ξεκαθαρισουν" τα ενεργα μελη απο αυτα που τυχον απενεργοποιησαν ισως τον λογαριασμο τους η μπηκαν για λιγο και βαρεθηκαν,κλπ.

Δεν γνωριζω για ποιους τεχνικους λογους θελουν να βγαλουν τα καφε,φανταζομαι βεβαια πως θα επιβαρυνει αρκετα το συστημα,αλλα για ποιο λογο δεν κανουν κατι αλλο.Μπορει αυτο το κατι αλλο να ειναι η συνεχεια.Πχ,τα τικερακια που ανεφερε καπου μια κοπελα.Αν τα μελη καποια στιγμη διπλασιαστουν θα γινει και αυτο.

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Χριστιανα μου λάθος κατάλαβες.σου είπα να βάλεις μόνο τίτλους αναζήτηση.ορίστε http://parents.org.gr/forum/search.php?searchid=1190942 8 διαφορετικά τοπικ για ωτίτιδα.κ είναι απλά ένα πρόσφατο παράδειγμα.

Ζανα το πρώτο πόστ που έβαλακαι σύνδεσμο ήταν με πολλά νεύρα.τα άλλα όχι.

Πολύ ωραία ιδέα κ αυτή με τα μέλη που δεν συμμετέχουν.

Κ κατι άλλο που έγινε,δεν ξέρω αν το προσέξατε, είναι να αφαιρεθούν πολλές φωτό που ποσταραν μέλη.

Α,εννοεις να κρατησουν ενα thread απο δεκα ιδια πχ.

Ναι κι'αυτο μπορει να γινει (λεω εγω η σουπερ χακερ :lol:).Αυτο μπορει να ειναι η συνεχεια που σου ειπα.

Καταλαβαινω πως θα ειναι πολυ δυσκολο για σενα που μπαινεις με κινητο.

Αλβερτος Αινσταιν

Τα ιδια θεματα μπορουν καλλιστα να συγχωνευτουν και γενικα με ενα καλο νοικοκυρεμα στο φορουμ μπορει να βελτιωθει καπως η κατασταση νομιζω.

Απο εκει και περα ξαναλεω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο και χρονοβορο για αυτους τους ανθρωπουε που διαχειριζονται ενα site τετοιας επισκεψιμοτητας και ''ογκου'' και σιγουρα τους καταλαβαινουμε.

Σαφως οπως προαναφερθηκε μεγαλυτερος ή αποκλειστικος σερβερ (δε γνωριζω κιολας τι χρησιμοποιει το παρεντς)σημαινει πολλα εξοδα και αβεβαιος κοπος μιας και δε θα ειναι αρκετος και παλι αργα ή γρηγορα.

Σιγουρα και εμεις πρεπει να τους καταλαβουμε και να περιμενουμε.Με καλη διαθεση θα βρεθει η καλυτερη δυνατη λυση.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Σας γράφω αυτό το ποστ, μόνο για να διευκρινήσω κι εγώ με τη σειρά μου την ΤΕΡΑΣΤΙΑ χρησιμότητα των καφέ, γιατί διάβασα σε αρκετά ποστ ότι δεν καταλαβαίνουνγιατί γίνεται τόσος ντόρος...

Εγώ δεν είχα καμία σχέση με την τεχνολογία, μέχρι που κάποια στιγμή ήρθε στην ζωή μου η κορούλα μου. Το πρωτο τρίμηνο έμεινα τόσο πολύ μέσα στο σπίτι, που βαρέθηκα να βλέπω τους τοίχους...

Εκεί ήρθε η σύνδεση με το ίντερνετ, και ψάχνοντας για απάντηση σε ιατρικό μου ερώτημα, ανακάλυψα το parents!

Η καινούργια μου ασχολία εδραιώθηκε, αλλά όπως ήταν φυσικό, δεν έβρισκα κάθε μέρα θέματα που να με ενδιαφέρουν ή που να έχω τα καταλληλα προσόντα για να απαντήσω σε αυτά....

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του να αναζητήσω μεσα απο το φόρουμ, μαμάδες πυ να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με μένα....κ για να μην το γενικέψω πολυ έφτιαξα το "Μανούλες Νοεμβρίου 2008".

Εκεί βρήκα πολλές φίλες, άλλες έμειναν για λίγο, άλλες για πολύ, οι περισσότερες θα είναι μάλλον για πολύ καιρό ακόμα καλές μου φίλες.

Σε αυτά τα καφέ, στην αρχή λέγαμε τα σημαντικά, τα νέα απο τον παιδίατρο κλπ, ίσως για αυτό και τότε δεν απασχολούσαμε τόσο την βάση δεδομένων....όσο περνούσε όμως ο καιρός, μάθαμε σχεδόν τα πάντα η μία για την άλλη, αναπτύξαμε δικούς μας κώδικες επικοινωνίας, γίναμε φίλες, συναντηθήκαμε για καφέ και γίναμε πια απαραίτητες η μία στην άλλη. Όταν είσαι όλη μέρα στο σπίτι με το μωρό ή πήζεις στην δουλειά σου ανω το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να είσαι με το μωρό σου, αυτό που σου δίνει ευχαρίστηση είναι η παρέα.....και τί καλύτερο από τις διαδυκτιακές σου φίλες (ειδικά για πολλες απο εμας που μένουμε μακριά απο φίλυος κ γνωστους)!

Ναι, συμφωνώ με τους administrator, στο σημείο που έχουμε φτάσει, τα καφέ μας είναι τόσο απαραίτητα που μπορεί να μπούμε απλά κ μόνο για να πουμε μια Καλημέρα ή να ζητησουμε να μας στείλουν "θετική ενέργεια" επειδή όλα ΄μας πάνε στραβά εκείνη την ημέρα και κατανοώ ότι αυτά κανονικά ανήκουν σε chat.

Επειδή όμως κι εμείς αλλιώς έχουμε συνηθίσει, αισθανόμαστε ότι θα χωριστούμε σε κομμάτια, ότι θα χαθούμε ή ότι με τις συγχωνεύσεις δεν θα έχουμε πλέον κοινά ενδιαφέροντα...

Όσες θέλουν κ μπορούν πιστεύω θα τα δοκιμάσουν τα καινούργια chat rooms-καφέ, ίσως κ να είναι πιο βολικά, δεν ξέρω...

Όσες δεν θελήσουν, πολύ απλά θα δοκιμάσουν αλλού το καφέ τους και θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο φόρουμ του parents για άλλα θέματα...

Σίγουρα όμως συμφωνώ με τα κορίτσια που έχουν προτείνει αρκετές λύσεις για την αποφόρτιση της βάσης δεδομένων με το σβήσιμο παλιών αρχείων κλπ.

(Το δικό μας καφέ, σχεδόν σύσσωμο μετακόμισε σε δικό του φόρουμ, ίσως έτσι να αποφορτίσουμε λίγο κ την βάση δεδομένων του parents)

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ, ολα τα σχόλια καλοδεχούμενα.

Το παρόν το έχω γράψει με αισθήματα ευγνωμοσύνης για το parents που με έφερε κοντά με τις κοπέλες που πλέον αποκαλώ "οι καλες διαδικτυακές μου φίλες".

Καλημέρα,

Κατανοώ όλα αυτά που λέτε και θα ήθελα να προτείνω τα εξής:

• Να συμπτυχθούν τα καφέ
  • Στα καφέ, να συμφωνήσουμε όλοι να γράφουμε - όσο αυτό είναι δυνατό - λιγότερα μηνύματα. Ας προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον αριθμό μηνυμάτων σε ένα λογικό επίπεδο.
  • Για γρήγορη και άμεση συζήτηση και κουβεντούλα, να χρησιμοποιούμε τα chat rooms.

Προτείνω τα παρακάτω καφέ:

• Καφέ Mανούλες: Ας γνωριστούμε
  • Καφέ Mανούλες: Γενική συζήτηση
  • Καφέ Mανούλες: Ιανουάριος
  • Καφέ Mανούλες: Φεβρουάριος
  • Καφέ Mανούλες: Μάρτιος
  • Καφέ Mανούλες: Απρίλιος
  • Καφέ Mανούλες: Μαιος
  • Καφέ Mανούλες: Ιουν
  • Καφέ Mανούλες: Ιούλιος
  • Καφέ Mανούλες: Αύγουστος
  • Καφέ Mανούλες: Σεπτέμβριος
  • Καφέ Mανούλες: Οκτώβριος
  • Καφέ Mανούλες: Νοέμβριος
  • Καφέ Mανούλες: Δεκέμβριος

Τα μηνύματα να διαγράφονται ημερολογιακά, με βάση την ημερομηνία δημιουργίας τους.

Ανάλογα με τη χωρητικότητα και τις δυνατότητες του Parents, θα οριστεί και ο χρόνος παραμονής των μηνυμάτων στα Καφέ, πχ. αν πούμε ένα έτος, τότε το μήνυμα εκείνο που δημιουργήθηκε σε ένα Καφέ στις 01/01/2009 θα σβηστεί τη 01/01/2010.

Πλάτωνας

chmod 777 world

... πως θα λειτουργει ημερολογιακα απο την στιγμη που τα καφε μας ειναι οχι μονο ανα μηνα αλλα κ ανα ετος?

Δεν υπάρχουν έτη :)

Οπως τα βλέπεις στη λίστα.

Σημερα είναι 17/10/2009.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μυνήματα που έχουν δημιουργηθεί παλαιότερα απο 17/10/2008 δεν θα υπάρχουν (θα έχουν διαγραφεί).

Τα ονόματα των Καφέ καθώς και τα ίδια τα Καφέ (threads) παραμένουν ώς έχουν.

Τα μυνήματα (posts) θα διαγράφωνται μόνο, με ημερολογιακή βάση.

ΠΧ.

Πές ότι ξεκινάμε τη δομή αυτή σήμερα.

Υπάρχουν όλοι η πιθανοί μήνες γέννησης.

Η εγκυμοσύνη είναι 9 μήνες.

Πότε γεννάς; (ανεξαρτήτως έτους)

Κάνεις post στον ανάλογο μήνα και η συζήτηση συνεχίζεται.

Στους 6 μήνες θα έχουμε Απρίλιο.

Στους 6 μήνες θα έχουμε Οκτώβριο (1 έτος με τη νέα δομή).

*** Εάν ο χρόνος παραμονής μυνηματων είναι πχ. 1 έτος, τότε όλα τα παλαιότερα του έτους σε όλα τα Καφέ θα έχουν διαγραφεί.

Και αυτό συνεχίζεται κάθως ο χρόνος περνά.

Πλάτωνας

chmod 777 world

Αχ,βρε protoula αχ,εκει που μου το φτιαχνεις,εκει μου το χαλας :lol:.

Καταρχην καλησπερα κιολας.

Δεν εχουμε ξανασυναντηθει στο φορουμ,αλλα απο αυτα που γραφεις εδω μου φαινεσαι πολυ γλυκια.

Εχω ομως μια ενσταση...

Συμφωνα με αυτα που γραφεις το ενα αναιρει το αλλο,δηλαδη ειναι λιγο δυσκολο να λες πως βοηθηθηκες απο το parents και νοιωθεις ευγνωμοσυνη και μετα να αναφερεις οτι "μετακομιζεις" σε αλλο φορουμ.

Προσεξε,δεν εννοω πως δεν ειναι δικαιωμα σου,προς Θεου,μην πεσετε να με φατε τωρα,αλλα καταρχην απαγορευεται απο τους κανονισμους να διαφημιζεις αλλο φορουμ αλλα και κανονισμος να μην υπηρχε,δεν νομιζω πως ειναι σωστο....

Δηλαδη ειναι σαν να με καλεσεις στα γενεθλια του παιδιου σου,να ερθω,να σε ευχαριστησω που με καλεσες αλλα φευγωντας να πω μπροστα σου σε ολους τους καλεσμενους σου να ερθουν στο δικο μου παρτυ,γιατι ειναι καλυτερο.

Εχει ξανασυμβει στο παρελθον κατι παρομοιο,αλλα οι αποχωρουντες συννενοηθηκαν εκτος φορουμ για οποιαδηποτε κινηση τους.Και αυτο ηταν πιο σωστο,κατα την γνωμη μου.

Φανταζομαι πως δεν το ειχες σκεφτει ετσι,οποτε ειπα μιας και το εχω ξανασυναντησει εδω να στο πω :).

Αλβερτος Αινσταιν

Απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα: ακόμα και το σβήσιμο, η διαδικασία του σβησίματος καθαυτή, δημιουργεί επιβάρυνση ενός σέρβερ,

ακόμα και η μεταφορά όλων των καφέ, σε νέο σέρβερ δεν θα αλλάξει την αναγκαιότητα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ δημοσιεύσεων που δεν είναι ενημερωτικές, είναι μονολεκτικές, είναι καλημεροκαληνυχτες.

Νομίζω ότι η ανακοίνωση ήταν πολύ κατατοπιστική και εξηγεί ακριβώς πώς θα μοιράζονται τα καφέ και ποιές υποκατηγορίες θα υπάρχουν. Με το να βγάζει ο καθένας μας το σχέδιό του δε νομίζω ότι βοηθάει στο να μην καταργηθούν, αφού ξεκαθαρίστηκε ότι θα μεταφερθούν. Αν δεν κατάλαβα καλά παρακαλώ ενημερώστε με.

• Create New...