Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επισκεπτήριο παιδιου στο Έλενα

Recommended Posts

Επιτρέπεται;;; Σε μονόκλινο τουλάχιστον.

Κι αν όχι, τι κάνεις, εφόσον έχεις και το μωρό μαζί σου όλη μέρα;

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου ακριβως.

Φανταζομαι οτι υπαρχει επισκεπτηριο και στα μονοκλινα ισχυει οτι κ στο υπολοιπο νοσοκομειο.

Επισης στα μαιευτηρια εχεις δικαιωμα να εχεις ενα συνοδο, (οπως σε ολα τα νοσοκομεια)ο οποιος να παραμενει μαζι σου 24 ωρες το 24ωρο με καποια ειδικη αδεια.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ρωτάω αν επιτρέπεται επίσκεψη μικρού παιδιού, γιατί ξέρω στα ιδιωτικά μαιευτήρια ότι απαγορεύεται.

Αν είσαι σε μονόκλινο, μπορεί να σε επισκεφτεί το παιδί σου;

Κι αν όχι, τι κάνεις, που έχεις και το μωρό (και δεν μπορείς να κατέβεις πρφανώς);

νομίζω δεν επιτρέπεται.

δε μου τον φέρανε το μεγαλο μου γιο.

δεν είδα κι άλλα παιδάκια.

μπορείς να κατεβαίνεις κάτω και να αφήνεις το σύζυγο ή παππου γιαγιά με το μωρό.

δε θα σε αποκομμένη, τι ακριβώς φαντάζεσαι? εννοείται τις ώρες του επισκεπτηρίου σχεδόν όλη μέρα ως τις 9 το βράδυ μπορεί να ναι στο δωμάτιο σου όποιος θες και να κατέβεις για κανα μισάωρο κάτω.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Γέννησα πριν 1,5 μήνα στο Ελενας σε μονοκλινο. Εγώ αφησα για λίγο τον μπέμπη με τη μαμα μου και κατέβηκα κάτω για να δώ το κοριτσάκι μου. Είδα όμως άλλες μαμάδες που ανέβασαν τα μεγαλύτερα παιδάκια μέχρι τη πόρτα της πτέρυγας και έδειχναν το νέο μέλος στο μεγαλύτερο αδελφάκι απο το παραθυράκι της πόρτας ή σε κάποιες περιπτώσεις ανοιγαν λίγο τη πόρτα και υπήρχε επαφή. Βε΄βαια αυτό γινόταν χωρίς φαντάζομαι να επιτρέπεται. Πάντως αν το μωράκι είναι ταισμένο μπορείς να κατέβεις κάτω να δείς το παιδάκι σου αφήνοντας το μπεμπέ σου στο συνοδό σου.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

Και εκει που γεννησα εγω απαγορευοταν, γενικοτερα η εισοδος των παιδιων.. Ουτε καν στους διαδρομους. Προφανως για ιωσεις κλπ, πραγμα που βεβαια ειναι εντελως ψαζο αφου μπορει κ ο καθε ενηλικος που ερχεται να κουβαλαει τα χιλια μυρια πανω τους.. Τελοσπαντων.. αθανατη Ελλαδα.:-(

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Kορίτσια και εγώ ξέρω ότι απαγορεύεται για τυχόν μικρόβια ιώσεις κλπ. Να σας πω κάτι αστείο όταν γεννήθηκε ο μικρός αδερφός ήμουν 10 χρονών και η αδερφή μου 8, θυμάμαι λοιπόν που πήγαινε ο μπαμπάς μου στο μαιευτήριο (στο Έλενα) και μετά ερχόταν και μας έλεγε τα νέα. Εμείς στο σπίτι φτιάχναμε ιστορίες για το μωρό, πως θα είναι, αν θα κλαίει πως είναι η μαμά μας (παρότι είμασταν σχετικά μεγάλα παιδιά η ανησυχία λόγω της απουσίας της μητέρας υπήρχε) κλπ οπότε ο πατέρας μας δεν άντεξε να μας βλέπει μαραζωμένες και μας ανέβασε στη ζούλα στο δωμάτιο να δούμε το μωρό (το οποίο παρεπιτόντως εκείνη τη στιγμή μας απογοήτευσε γιατί μας είχε φανεί εξαιρετικά άσχημο) αλλά πιο πολύ να πούμε ένα γεια στη μαμά μας. Τώρα το θυμάμαι και μου κάνει εντύπωση ότι παρότι έχουν περάσει 25 χρόνια θυμάμαι αυτή τη στιγμή λες και έγινε την προηγούμενη εβδομάδα....Τέλος πάντων τώρα που είμαι και εγώ μαμά νομίζω το καλύτερο είναι αν μπορεί η μαμά να αφήσει για λίγο το νεογέννητο και να κατέβει να δει το παιδάκι της. Είναι κάτι που με προβληματίζει και εμένα πως θα αφήσω το γιο μου τόσες μέρες;

xZBdp3.png

Αχ μαραζώνω και μόνο που σκέφτομαι ότι θα την αφήσω τόσες μέρες. Θα χει που θα χει την αγωνία για το αδελφάκι, θα της λείπει και η μαμά της, άστα να πάνε!Αλλά τι να κάνεις;; Υπονομή που λέει και η κόρη μου.

Αγωνια εχουν τα μικρουλια κ ας μην μπορουν να το εκφρασουν.. Καθε φορα που παω στο γιατρο οταν γυρναω με ρωταει με αγωνια "Μαμα την εφερες τη μπεμπα?"

Στο Β επιπεδου τον ειχα παρει μαζι (βασικα δεν ειχα κ αλλη επιλογη) κ εχει ακομα μετα απο μηνες να το λεει οτι ειδε τη μπεμπα . Και ειναι μονο 3 χρ..:D

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 1 month later...

δεν ξερω πως θα αποχωριστώ το παιδάκι μου τόσες ημέρες. Για το Νοσοσκομείο ούτε λόγος να έρθει με την γρίπη που κυκλοφορεί. Ετσι κι αλλιώς είναι μικρούλης ακόμη για να καταλαβαίνει αλλά πιο πολύ θα λείψει σε εμένα. Να σας πω την αμαρτία μου δεν ξέρω του έχω τόσο αγάπη που δεν ξέρω εαν θα είναι το ίδιο με το νέο μπέμπη θα τον αγαπώ τόσο άραγε?

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

Μελίνα μου επειδή γέννησα πρόσφατα το σκέφτηκα το θέμα μετά την γέννα. Αν με ρωτούσα κάποιος τις πρώτες μέρες αν αγαπάω τα παιδιά μου το ίδιο θα του έλεγα ότι το νέο μωρό το αγαπάω, το προστατεύω, το φροντίζω αλλά ο έρωτας της ζωής μου είναι η Ζέτα η μεγάλη μου πλέον κόρη. Μετά από ένα μήνα θα σου πω ότι αυτό το μικρό πλασματάκι σε κερδίζει σιγά σιγά και κρδίζει σε έδαφος ώστε όλα να έρθουν σε μία ισορροπία.

20iyp2.png mI5Hp2.png