Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η βάπτιση του Φοίβου μας

SAN

Recommended Posts

Στις 4-10 βαπτίσαμε το μικρό μας. Ο μικρούλης μας δεν έκλαψε καθόλου, η μέρα εξελίχθηκε σε μια υπέροχη λιακάδα (φάγαμε σ' έναν όμορφο κήπο παιδότοπου) και όλοι περάσαμε πολύ καλά.

Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω όλες τις κοπέλες που με βοήθησαν (και ήταν πολλές). Με τις ιδέες σας και τη βοήθεια σας, τόλμησα να τα αναλάβω όλα μόνη μου, και να νοιώσω την ικανοποίηση και τη χαρά της δημιουργίας για το μικρό μου. Στην κόρη μου είχα κάνει προσκλήσεις και στολισμό αλλά τώρα έκανα προσκλήσεις, μπομπονιέρες και γλυκά. Και το πιο αστείο είναι, πως ούτε που είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα.

Να είστε όλες καλά, να χαίρεστε τα αγγελούδια σας, και να εμπνέετε καινούργιες μανούλες!

Πριν σας δείξω τα «κατορθώματα» μου, να σας πω ότι τα κασόνια που έφτιαξα, μπορώ να τα χαρίσω αν κάποια μανούλα τα θέλει και μπορεί να έρθει να τα πάρει. Είναι κλασικά κασόνια μαναβικής, βαμμένα γαλάζια, στολισμένα με τούλι, και χαρτί οντουλέ στον πάτο.

Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα μωράκια σας!

Λοιπόν…

Προσκλήσεις:

p8260023.th.jpg

Μπομπονιέρες μεγάλων - Γλαστράκι και Μικρός Πρίγκιπας από φύλλο αλουμινίου:

pa080005b.th.jpg

pa030013.th.jpg

Γλυκό μεγάλων - Σταφύλι της γιαγιά μας:

pa110003q.th.jpg

Μπομπονιέρες παιδικές:

pa080014a.th.jpg

και το περιεχόμενο τους (cd με το παραμύθι, σαπουνόφουσκες και αστεράκια που φωσφορίζουν το βράδυ - Γλυφιτζούρι και μπισκότο βουτήρου):

pa080021a.th.jpg

p9050025.th.jpg

pa030007.th.jpg

pa040020.th.jpg

Το βιβλίο των ευχών μας (από Βίκυ):

pa080002a.th.jpg

Και ο μικρός επιτραπέζιος πίνακας για το τραπέζι των ευχών μας (από Άννα):

pa080015.th.jpg

Και τα κασόνια μας για όποια κοπέλα τα θέλει:

pa090004.th.jpg

pa090003y.th.jpg

pa090002.th.jpg

Σας ευχαριστώ και πάλι :) !

Διαφημίσεις

Απίθανα όλα, πραγματικα πολύ ομορφα, να σας ζήσει ο Φοίβος!!!!!!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

ολα υπεροχα να σας ζησει το μωρακι και να ειναι καλοφωτισμενο... (καλα απιστευτα τα κασονια)

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

Να σου ζησει ο πριγκιπας!!! να το χαιροσαστε !! ολα κατπληκτικα!!! αν κι ειχα παρει μια ιδεα λιγο νωριτερα ... ολα μαζι ειναι αλλον πραγμα!! Μπραβο σου!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

να σου ζήσει ο πριγκιπάκος σου!! να είναι γερός και καλοτυχερός!

κι εσείς να ήσαστε γεροί και να τον καμαρώνετε στα ψηλότερα σκαλοπάτια της ζωής του!! :D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΑ!

Και ο μικρός πρίγκιπας κάτι που δεν έχω ξαναδεό ποτέ σε βάπτιση.

Χίλια μπράβο για την δουλειά σου!Να σας ζήσει!

Που τα βρήκες όλα βρε θηρίο με αυτές τις απεικονίσεις?Εννοώ CD,σαπουνόφουσκες κλπ.?

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα καλά σας σχόλια :D!

Που τα βρήκες όλα βρε θηρίο με αυτές τις απεικονίσεις?Εννοώ CD,σαπουνόφουσκες κλπ.?

Για το CD, βρήκα την εικόνα που ήθελα, και το έδωσα σε εταιρεία για εκτύπωση, για να είναι απ' ευθείας η εικόνα στο CD και όχι με αυτοκόλλητο. Το εξώφυλλο το έφτιαξα μόνη μου.

Τις σαπουνόφουσκες, αγόρασα απλές και τις έντυσα εγώ με απλό χαρτί και αυτόκολλητο διάφανο που βάζαμε προστατευτικό στα σχολικά βιβλία.

SAN να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Φοίβος, καλότυχος και καλοσυνάτος να πορευθεί στη ζωή του.... και συγχαρητήρια για σε σενα που χεις κάνεις τόσα πολλά....αλήθεια όλα ήταν χειροποίητα; όπως π.χ. τα μπισκοτάκια;

SAN να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Φοίβος, καλότυχος και καλοσυνάτος να πορευθεί στη ζωή του.... και συγχαρητήρια για σε σενα που χεις κάνεις τόσα πολλά....αλήθεια όλα ήταν χειροποίητα; όπως π.χ. τα μπισκοτάκια;

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου :-) !

Ναι, όλα ήταν χειροποίητα! Τα μπισκότα τα έφτιαξα το Σάββατο το πρωί (Βάπτιση Κυριακή μεσημέρι). Επέλεξα μια απλή συνταγή για μπισκότα βουτύρου που βρήκα στο internet, τα έκοψα με κουπ-πατ ένα μεγάλο αστέρι, και τα στόλισα με γλάσο (ζαχαρόπαστα λίγο πιο ρευστή). Όταν στέγνωσε το γλάσο, τα έβαλα σε ζελατίνη που κλείνει με αυτοκόλλητο. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να στεγνώσει το γλάσο χωρίς να είναι εκτεθειμένα τα μπισκότα στον αέρα γιατί μαλακώνουν.

Νομίζω ότι το πιο εύκολο και γρήγορο απ' όλα ήταν τα μπισκότα. Απλά είχα κάνει 2 δοκιμές λίγο καιρό πριν για να είμαι σίγουρη για συνταγή και αποτέλεσμα.

SAN, είναι όλα πανέμορφα. Μόλις τα είδα σκέφτηκα "αχ, να ήμουν καλεσμένο παιδάκι σε αυτή τη βάφτιση για να πάρω αυτό το ΜΑΓΙΚΟ σακουλάκι"!!!!! Το cd απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Να σου ζήσει ο πριγκιπάκος σου, πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!

eaZQp3.png KHFyp2.png

SAN, είναι όλα πανέμορφα. Μόλις τα είδα σκέφτηκα "αχ, να ήμουν καλεσμένο παιδάκι σε αυτή τη βάφτιση για να πάρω αυτό το ΜΑΓΙΚΟ σακουλάκι"!!!!! Το cd απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Να σου ζήσει ο πριγκιπάκος σου, πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!

Σ' ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα σακουλάκια τα ζήλεψαν αρκετοί μεγάλοι! Αν δεν είχα κρατήσει λίγα στο σπίτι, δεν θα είχα ούτε για ενθύμιο.