Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θα θελα τη γνωμη σας για Ηλια Γατο (embrio medical center)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια!πηγαινω και εγω στο embio,αλλα στον συνεργατη του Γατου τον Παρασχο.Ξερω να σου πω οτι ειναι πολυ οργανωμενη μοναδα,ο Παρασχος εχει πολλη πελατεια,γινεται χαμος και δεχεται δευτερα ,τεταρτη και παρασκευη ενω ο Γατος απο οτι εχω καταλαβει τριτη κ πεμπτη.Μια φορα πηγα πεμπτη να παρω κατι εξετασεις και ειδα οτι στον Γατο δεν γινεται αυτος ο χαμος,ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα!παντως ο Γατος εχει πολυ καλο ονομα.

• 3 years later...

κοριτσια καλησπερα,θα ηθελα παρα παρα πολυ να μου πειτε αν καποια κοπελα γνωριζει κατι για τον κ.Γατο η αδερφη μου πριν λιγες μερες εκανε την πρωτη της εξωσωματικη εκει κ η αγωνια ειναι τεραστια.....περιμενω τις απαντησεις σας...παρακαλω

τιποτα???
προσωπικη εμπειρια δεν εχω,μια φιλη ειχε παει σε αυτον κ με την πρωτη φορα που εκανε εξωσωματικη πετυχε,απ ¨οτι μου εχει πει αρχικα δειχνει να μην σε θυμαται αλλα μετα απο λιγο ολα ειναι οκ.δεν ειχε προβλημα μαζι του κ τον εβρισκε στο τηλ οτι ωρα ηταν.καλη επιτυχια κ καλα αποτελεσματα,με ενα ή δυο γερα παιδακια να ερθουν στην οικογενεια σας

Διαφημίσεις

Κι εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά συμπτωματικά εχθές μου μιλούσε η αδελφή μου για αυτόν ως έναν απ' τους πιο επιτυχημένους στις εξωσωματικές. Είχε σκοπό να παροτρύνει μία φίλη της να τον δει, μιας και άλλες δύο γνωστές της είχαν θετικά αποτελέσματα μετά από προσπάθειες με άλλους γιατρούς.

Αρα, φαίνεται πως είναι καλός. Εύχομαι να πετύχει!!! Με το καλό!

ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΑΤΟ!!!!!!!

ΕΚΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΘΟΥΝ!!!!!!

ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ, ΚΑΝΑΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!

an1cHhX0g410010Njc2NDcyczR8MTAwMDk5OHNhfHdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

• 1 month later...

Έχω κάνει και εγώ σπερματεγχύσεις στο Γάτο, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχω καταλάβει πώς λειτουργούν στη μονάδα. Τον βρίσκεις πάντα! ακόμη και τα Σάββατα είναι στη μονάδα αλλά και στο κινητό αν δεν απαντήσει απευθείας θα σε πάρει σίγουρα ακόμη και Κυριακή. Κάνει ο ίδιος όλους τους υπερήχους, ωοληψίες και εμβρυομεταφορές. Δείχνει πολύ σίγουρος και άνετος και να κατέχει απόλυτα το αντικείμενό του, δεν έχει καθόλου χρόνο αν έχεις περισσότερη ανάγκη για ψυχολογική στήριξη. Πάρα πολύς κόσμος, μεγάλες αναμονές και ανοργάνωτη γραμματεία

Κορίτσια καλή επιτυχία να έχετε. Εγώ προσωπική εμπειρία δεν έχω στον Γάτο, αλλά πολύ καλή μου φίλη έκανε πέρσι 3 προσπάθειες μαζί του με αρνητικό αποτέλεσμα. Στην αρχή ήταν ενθουσιασμένη μαζί του, αλλά στο τέλος τίποτε, παρότι της έκανε και αρκετές εξετάσεις. Ισως όμως δεν ήταν τυχερή εκεί γιατί τώρα είναι έγκυος και ελπίζουμε να της πάνε όλα καλά:lol:

Διαφημίσεις

Ένα γνωστό μου ζευγάρι απέκτησε πριν λίγους μήνες δίδυμα κοριτσάκια μετά από εξωσωματική με γιατρό τον κ. Ηλία Γάτο. Η μαμά ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το γιατρό. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο να σου πω αλλά μου έλεγε ότι την υποστήριξε πολύ και στην εγκυμοσύνη, που είχε διάφορα προβλήματα.

Σκέφτομαι σωστά = νιώθω καλά

• 11 months later...
καλησπερα σας, θα θελα να μαθω τι γνωμη σας για το Γατο, αν εχετε προσωπικη εμπειρια η καποιος δικος σας.σας ευχαριστω παρα πολυ.:?:

Έχω την καλύτερη άποψη!!!!!:-P

Κ ΕΜΕΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΤΟ:P!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΠΙΟ ΖΕΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΥΧΗ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!!!!

Alekap ο γάτος δεν λέει πολλά λόγια άλλωστε τι να ξέρουμε εμείς παραπάνω;;

Εμείς είμαστε μια παρέα περίπου 4 οικογένειες που έχουμε αποκτήσει παιδάκια όλες από τον Ηλία.

Η δική μου περίπτωση έχει χαρακτηριστεί ΄΄θαύμά΄!

Αρκετά δύσκολη περίπτωση και εγώ 38 ετών , σήμερα που μιλάμε έχω ήδη κάνει άλλη μια προσπάθεια στα 42 μου και ο θεός βοηθός.

Πάντως ο Ηλίας και το κέντρο ολόκληρο είμαι βέβαιη ότι έχει κάνει το καλύτερο για μένα!

• 2 weeks later...

Και εγω κορίτσια έμεινα εγκυος με την πρωτη προσπάθεια εξωσωματικης στον κ Γάτο. Πρόκειται για εξαιρετικό επιστήμονα κ άνθρωπο , μπορεις να τον βρεις αν πάσα ωρα κ στιγμη παρόλο που εχει πολυ πελατεία ! Μου τον σύστησε μια γνωστή που τα κατάφερε σε αυτον επίσης με την πρωτη φορα (μεγαλη σε ηλικια) . Ειχε γυρίσει πολλούς γιατρούς που την κορόιδευαν ! Ειμαι πολυ ευχαριστημένη κ τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσες προσπαθούν για μωρακι☺️

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Κι εγώ γέννησα τα 3μάκια μου με τη βοήθεια του κου Γάτου. Με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής είχαμε το καλύτερο δώρο, 3 υγειέστατα μωράκια. Ο γιατρός ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν. Φοβερός γιατρός και σπουδαίος άνθρωπος!

• 2 months later...

Κι εμεις αποκτήσαμε τα διδυμάκια μας με τη βοήθεια του κ Γατου με τη δεύτερη προσπάθεια. Στην αρχή και λόγω του χαμου που γίνεται φαίνεται κάπως απομακρη η όλη αντιμετώπιση, δεν υπάρχει και πολύ ψυχολογική υποστήριξη, όμως στη δουλειά του είναι επαγγελματίας και κάνει ότι καλύτερο μπορεί! Έχει παρα πολυ αναμονή αλλα αξίζει τον κόπο!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

• 4 weeks later...
Μια φίλη μου τον είχε, τον θεωρεί ψυχρό επαγγελματία και απρόσωπο (fake για την ακρίβεια τον χαρακτήρισε, σαν να υποκρίνεται).

Είμαστε στη διαδικασία αναζήτησης κέντρου εξωσωματικής με επαγγελματίες αλλά πάνω απ' όλα ανθρώπους που θα λάβουν υπόψη τον ψυχολογικό παράγοντα των ζευγαριών αυτών και θα χειριστούν με λεπτότητα και διάλογο τα οποιαδηποτε αιτήματα και απορίες των ενδιαφερομένων. Σίγουρα δεν είμαστε γιατροί (οι οποίοι δεν είναι φυσικά και γνώστες των πάντων - Θεοί) αλλά δεν είμαστε και άβουλα όντα χωρίς κρίση και αντίληψη. Μην αφήνετε κορίτσια κανέναν να αποφασίζει για όλα για εσας εαν εσείς πρώτα δεν έχετε πλήρη γνώση και δεν το εγκρίνετε. Ο συγκεκριμένος ιατρός λοιπόν κατά την άποψη μας δεν πληρούσε σε καμία περίπτωση τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Περισσότερο υπερφίαλη ήταν η συμπεριφορά παρά επαγγελματική κι ανθρώπινη.