Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

4 μηνος αποχωρισμος πατερα -γιου

demi

Recommended Posts

Ηρθε η μερα που ο αντρας μου αποχωριστηκε τον 2 χρονο γιο του...

τις τελευταιες μερες ηταν σκεφτικος ,νευρικος και ο μικρος το ειχε καταλαβει.

ολο το ΣΚ.τον ειχε αγκαλια και καναν απειρα πραγματα μαζι οπως βεβαια καθε μερα γιατι ειναι η φυση της δουλειας του που εργαζεται ενα 24 ωρο και καθεται 2 μερες και παραπανω πολλε ςφορες.

η 4 μηνη απουσια του στην Αθηνα θα στοιχισει πολυ στον μικρο που ηδη εχει καταλαβει και τον ζηταει συνεχεια..

Οταν τον ειδα να δακρυζει προσπαθησα να κανω ανεπιτυχως χιουμορ για το ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος αλλα θυμηθηκα γιατι τον ειχα ερωτευτει..για τις μικρες και μεγαλες ευαισθησιες του και για το γεγονος οτι ημουν σιγουρη οτι ως ορφανος ο ιδιος του θα γινοταν εκπληκτικος πατερας..

Στα σωματα ασφαλειας οπου υπηρετει ο αντρας μου ο βαθμος που παιρνουν ειναι πολυ σημαντικος πρωτα απο ολα ως γοητρο και επειτα μισθολογικα...αλλα ειμαι σιγουρη πως αν την στιγμη που αποχαιρετουσε τον γιο του του ελεγαν να μεινει στον ιδιο βαθμο θα το εκανε με χαρα.

Ελπιζοντας να περασει γρηγορα ο καιρος και οσο πιο ανωδυνα γινετε για τον γιο μας προσευχομαι να τον εχει ο Θεος καλα και να τον κραταει μακρια απο κακο και απο αδικο!

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε κορίτσια; Tης Ευδοκιας φεύγει φαντάρος, της gerakinas για δουλειές....

Demi φεύγει για καλό (αυτό έχει σημασία) και σε λίγο καιρό θα είσαστε πάλι μαζί.

Καλό κουράγιο σε εσενα και τον μικρό σου και στο μπαμπά σας. Σκέψου οτι είναι για καλό.

Δεν σε ξέρω, αλλά και εμένα ο άντρας μου είναι του ίδιου επαγγέλματος και θα χρειαστεί να περάσει αυτη την εκπαίδευση΄. Βέβαια εμείς έχουμε ακόμα κάτι χρόνια.

Εμείς είμαστε σε φάση που λείπουμε με τη μικρή ενα μήνα περίπου. Είμαι στο πατρικό μου. Επρεπε να κατεβω Αθήνα σε γιατρο για μια πάθηση στα μάτια μου, για το μεταπτυχιακό μου, ήταν και ο γαμος μιας παιδικής μου φίλης.

Αν και εμένα είναι 8 μηνών της μιλάει στο τηλέφωνο και ευτυχώς έχω μαζι τον φορητό μου υπολόγιστή και βλεπόμαστε μέσω ADSL και καμερας. Εχω την εντύπωση πως περισσότερο λείπει η μικρή στο μπαμπά παρα το αναποδο. (εδω εχουμε πολλόύς συγγενεις και φίλους και είναι μες στο παιχνιδι και την τρελή χαρά συνέχεια)

Διαφημίσεις

Ηρθε η μερα που ο αντρας μου αποχωριστηκε τον 2 χρονο γιο του...

τις τελευταιες μερες ηταν σκεφτικος ,νευρικος και ο μικρος το ειχε καταλαβει.

ολο το ΣΚ.τον ειχε αγκαλια και καναν απειρα πραγματα μαζι οπως βεβαια καθε μερα γιατι ειναι η φυση της δουλειας του που εργαζεται ενα 24 ωρο και καθεται 2 μερες και παραπανω πολλε ςφορες.

η 4 μηνη απουσια του στην Αθηνα θα στοιχισει πολυ στον μικρο που ηδη εχει καταλαβει και τον ζηταει συνεχεια..

Οταν τον ειδα να δακρυζει προσπαθησα να κανω ανεπιτυχως χιουμορ για το ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος αλλα θυμηθηκα γιατι τον ειχα ερωτευτει..για τις μικρες και μεγαλες ευαισθησιες του και για το γεγονος οτι ημουν σιγουρη οτι ως ορφανος ο ιδιος του θα γινοταν εκπληκτικος πατερας..

Στα σωματα ασφαλειας οπου υπηρετει ο αντρας μου ο βαθμος που παιρνουν ειναι πολυ σημαντικος πρωτα απο ολα ως γοητρο και επειτα μισθολογικα...αλλα ειμαι σιγουρη πως αν την στιγμη που αποχαιρετουσε τον γιο του του ελεγαν να μεινει στον ιδιο βαθμο θα το εκανε με χαρα.

Ελπιζοντας να περασει γρηγορα ο καιρος και οσο πιο ανωδυνα γινετε για τον γιο μας προσευχομαι να τον εχει ο Θεος καλα και να τον κραταει μακρια απο κακο και απο αδικο!

παλι με πηραν τα κλαμματα αααα δεν παω καλα...demi μου εχεις απολυτο δικιο να στενοχωριεσαι κοπελα μου αλλα σκεψου πως οταν μεγαλωσει ο μικρουλης θα εχει ενα ισχυρο προτυπο,εναν ηρωα για μπαμπακα ....ειναι μικρουλης ακομα για να βιωσει την απωλεια αυτων των μηνων πιστευω...ελπιζω να περασει γρηγορα ο καιρος και να μην λειψει ποτε ξανα ο μπαμπας.... :cry:

my baby was my reborn...

αχ,demi μου...ΠΟΣΟ σε καταλαβαίνω...εμάς φεύγει για 9 μήνες... :cry:

βέβαια η μικρή μου είναι 4 μηνών...σίγουρα θα καταλαβει αλλά δεν μπορεί να το πει κιόλας...στεναχωριέμαι κι εγώ για αυτά που θα χάσει ο μπαμπάς της...το πρώτο της κάθισμα,τα πρώτα βήματα,τα πρώτα λογάκια,τις κρεμούλες.....τί να πω...υπομονή!!! :cry:

Διαφημίσεις

Ντεμακι μου τωρα το ειδα.... κουραγιο και υπομονη... Αν και για να αλλαξω λιγο το κλιμα... γιατι δεν ερχεσαι με το μικρο καμμια βολτιτσα Αθηνα να τον δειτε και να σας δουμε κι εμεις ??? Εχουμε και αποκριατικο παρτυ ..... ε ?

Παντως βρε κοριτσια τι να πω?εχουμε τα 8.000 προβληματα και εχω και την πεθερα που ηρθε σπιτι και τι εκανε?????????

εδειχνε φωτογραφιες του αντρα μου στο παιδι και εκλαιγε.....και φανταζεστε την συνεχεια...τσιριζε ο μικρος και ζητουσε τον μπαμπα του ενω δεν τον ειχε ζητησει καθολου απο την μερα που εφυγε...

ειχα φροντισει συναντησεις με αλλα παιδακια ,βολτες καθε απογευμα ετσι για να ξεχνιεται..μολις ηρθε η πεθερα μου τα διελυσε ολα.

τωρα σκεφτομαι να παρω 2-3 μερες αδεια και να καθησω σπιτι με το παιδι μου...

τωρα σκεφτομαι να παρω 2-3 μερες αδεια και να καθησω σπιτι με το παιδι μου...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις......και μετά ξεφορτώσου την πεθερά, θα στα πω πριβέ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Μένω μόνη με την μικρή. Τον πατέρα της από 8 μηνών και μετά τον βλέπει4 με 5 φορές τον μήνα. Της λείπει απίστευτα. Κάθε φορά που άκουει το ασανσερ τρέχει στην πόρτα και φωνάζει μπαμπα. Της έχω βάλει τις φωτογραφίες του κάτω στο ψυγείο, και ειδικά αυτές που είναι αγκαλιά και πάει συνέχεια και τις φιλάει. Τελευταία τις παίρνει αγκαλια και στην κούνια της. Και είναι και μπαμπάς που πραγματικά ασχολείται μαζί της. Και αυτός κάθε φορά που φεύγει είναι ράκος.

Εύχομαι σε όλες όσες ζουν παρόμοιες καταστάσεις να ενωθούν οι οικογένειές μας σύντομα και να μην ξαναχωρίσουν!!

line_m122_beg_39_time_1165294800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Τι έγινε βρε κορίτσια; Tης Ευδοκιας φεύγει φαντάρος, της gerakinas για δουλειές....

Demi φεύγει για καλό (αυτό έχει σημασία) και σε λίγο καιρό θα είσαστε πάλι μαζί.

Παμ............ :cry:

Υπομονη demi θα γυρισει....κ οσο για την πεθερα....κοφτης λιγο τον

αερα.... :lol:

Διαφημίσεις

Demi δεν θα ερχεται να σας βλεπει τα Σαββατοκυριακα? Νομιζω οτι αυτα τα σχοελια ειναι μονο 5νθημερο αντε να εχουν και καμια υπηρεσια το μηνα ως φυλαξη..

Η δεν μπορεις να ερχεσαι εσυ για καμιες μερες μεσα στο μηνα? Να λες οτι εισαι αρρωστη στη δουλεια και να κατεβαινεις..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...