Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ

Μαράκι

Recommended Posts

είμαι πολύ στενοχωρημένη, η μαμά μου μόλις με πήρε τηλέφωνο, να παρει τη μικρή στο χωριό αυριο για το σαββατοκύριακο..εγώ δεν θέλω να τη δώσω, 1ον γιατί δεν θέλω να τη χωρίσω από τον μικρό,2ον τη θέλω μαζί μου για το σκ που τη βλέπουμε με τον άντρα μου, αφού κατά τη διάρκεια της εβδομαδας δουλεουμε και 3ον δεν θέλει ο άντρας μου να την αφήνουμε γιατί δεν τη βλέπει πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας..φοβάμαι μήπως η μαμά μου παρεξηγηθεί, γιατί γενικότερα όποτε της ζητάω κατι αμέσως με βοηθάει..αλλά δεν γίνεται το παιδί να το έχουμε συνεταιριστικό, έτσι δεν είναι?2μιση χρονών είναι..είμαι υπερβολική?

Διαφημίσεις

Μήπως η μαμα σου ζητησε να παρει την μικρη για να ξεκουραστειτε???

Δεν νομιζω οτι το βλεπει συνεταιριστικα....Μηπως θα ηταν καλυτερα αν εχετε κι εσεις χρονο να πατε οικογενειακως στο χωριο,ετσι ωστε να ειναι κ η γιαγια μαζι με την μικρη κι εσεις ολοι μαζι οικογενειακως!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Μαράκι, η μαμά σου μάλλον να σε ξεκουράσει θέλει....

Αν όμως της εξηγήσεις δε νομίζω ότι θα επιμείνει ούτε θα παρεξηγηθεί, μάνα σου είναι, δεν είναι πεθερά!!!!!!!

Και εμένα η μάμα μου κράταει το γιο μου τις ώρες που εργάζομαι, αλλά τα σ/κ κατανοεί ότι θέλουμε να είμαστε με το παιδί μας όσο και αν της λείπει....

Μα στην ίδια πολη μενουμε, απλά λόγω της δουλειάς του πατέρα μου, κάποιες μέρες, πηγαίνεισ το χωριο..πχ σήμερα ήτανε σπίτι μου το πρωί και πήγανε τη μικρή βόλτα στην πλατεία, χτες την ειχα αφήσει 2 ώρες να πάω σε μια δουλειά που είχα..

Δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα παρόμοια κατάσταση.

Αλλά συμφωνώ μαζί σου. Μου φαίνεται πολύ λογικό να θες να περάσεις το ΣΚ με το παιδί σου. Νομίζω ότι πρέπει να της το πεις ξεκάθαρα και δεν είναι κάτι κακό. Είναι δυο ολόκληρες μέρες!Τι πάει να πει να παρεξηγηθεί?Δηλ σε βοηθάει και είναι το αντάλλαγμα της να πάρει το παιδί στο χωριό 2 μέρες?Και αν τελικά δεν της πεις τίποτα και το κρατήσεις, είναι αυτό σωστό για σένα?Και για τη σχέση σας?Δε θες, δε θες. Θα της το πεις και δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι...

Διαφημίσεις

Καταπιεζόμαστε από ένα σωρό ανθρώπους. Ας μην μας καταπιέζουν και οι μαμάδες μας. Πες της το σαν το πιο φυσικό πράγμα (που είναι κιόλας). Αυτό το ΣΚ θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί, έχουν άλλο πρόγραμμα. Θα το κανονίσουμε ένα άλλο.