Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βγηκαν πορτοκαλι οι ανταυγειες :-(

Recommended Posts

Ειμαι να σκασω .

Πηγα να κανω ανταυγειες 4 μερες πριν την βαφτιση και μου βγηκαν πορτοκαλι . Τι μου ρθε και μενα να γινω ξανθια τρομαρα μου. Ειμαι να πεσω να πεθανω . Μπορω να κανω κατι?

Αν τα λουζω πρωι μεσημερι βραδυ?

Αν κανω βαφη καπακι θα τα καψω?

Θα την σκοτωσω την κομωτρια.:evil::evil::evil::evil: Και της τονισα οχι πορτοκαλι. :(:(:(

Τι θα κανωωωωωωω

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Το πρόβλημά σου λύνεται σίγουρα αλλά προφανώς όχι στην ίδια κομμώτρια, αφού απέδειξε ότι δεν το κατέχει το σπορ. Πήγαινε σε άλλο κομμωτήριο και ζήτα να σου κάνουν ρεφλέ για να φύγει η "πορτοκαλίλα".

.....δε νομίζω τάκη....

Εκανε και ρεφλε μετα για να σωσει οτι μπορουσε και ακομα πορτοκαλι ειναι.

Ποτε κανει να ξανακανω ρεφλε? Και θα πετυχει τις ιδιες τουφες?

Αχ μη στενοχωριέσαι, αν είναι σε καλή κατάσταση τα μαλλιά σου και δεν έχουν καεί πήγαινε σε ένα άλλο κομμωτήριο μήπως μπορείς να τα βάψεις με καμία φυτική. Αλλιώς στο καπάκι μπορεί να καούν.

Και να τα λούζεις συνέχεια απλά θα ξεθοριάζουν και το αποτέλεσμα ίσως να είναι χειρότερο.

Για φυτική βαφή ρώτα.;)

Διαφημίσεις

εγω ξερω κανουν ρεφλε μεχρι να το πετυχουν... εχω κανει διαφορα στα μαλλια μου ιδιαιτερα πιο μικρη που τα εβαψα συνεχεια μαυρα... οτι και νου τους ειχα κανει δεν καιγοντουσαν , ισως ειναι αναλογα την τριχα... πηγαινε σε καποιο αλλο κομμωτηριο σιγουρα θα βρεθει λυση...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Το ρεφλέ ρυθμίζει το χρώμα και αφημουν το φαρμακο στο κεφάλι σου όσο χρειαστεί (πολύ λιγα λεπτα συνηθως) για να φτιάξουν το χρωμα που θελουν...

Φαντασου οτι ρεφλε κανουν καποιες γυναικες στη ριζα που ειναι πιο σκουρο για να την φερουν στο ιδιο χρωμα με το υπόλοιπο μαλλί...

Σε άλλο κομμωτήριο να πας σίγουρα!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

ego θα την σκοτωνα!καταρχην ε χεις κοντο μαλλι η μακρυ?

αν εχεις μακρυ κανε ενα κοτσο για χτενισμα να μην φαινετε η πορτοκαλιλα κ μετα απο κανα μηνα βαφτα!μην κανεις αμεσως βαφη θα σου καει το μαλλακι κ δεν θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα~!χρειαζεται περιπου 2- βαφες για να φυγει η πορτοκαλιλα!

σου μιλαει η παθουσα που με κανανε ετσι 1 βδομαδα πριν το γαμο κ αναγκαστικα κ αλλαξα κ χτενισμα απο αυτο που ειχα αποφασισει πρωτα

Oποτε καταλαβαινεις πως νοιωθω .

Στην δικη μου περιπτωση ειναι κοντο και δεν εχω επιλογες πιασιματος :-(

Νομιζω οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι να το παστωσω σε ζελε και λακ να φαινεται ελαχιστα το χρωμμα. Γμτ δεν ειναι της μοδας και τα καπελα :lol:

Νομιζω οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι αυτο που λενε "αν δεν μπορεις να κανεις κατι χαλαρωσε και απολαυσε το" .

Παλι καλα που το φορεμα ειναι μαυρο και παει με το πορτοκαλι μαλλι :-(:lol:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου γλυκό, το βασικό είναι να ευχαριστηθείς την βάπτιση του μπεμπούκου σου! Αυτό είναι κάτι που θα το θυμάσαι κάποτε και θα γελάς! Με το καλό να το βαπτίσεις, να είναι πάντα γερός και τυχερός και να είστε και εσείς γεροί να το καλομεγαλώσετε! Καλή ανατροφή!

LCizp3.pngI0Pwp3.png