Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το παρτυ της Ελενας (πρωτα γενεθλια)

Recommended Posts

Ηρθε λοιπον η ωρα να κλεισει 1 χρονο ζωης η καρδουλα μου και ετοιμασα ενα παρτυ με λιλα-λαχανι αποχρωσεις... ολα ηταν χειροποιητα απο την διακοσμηση μεχρι τα φαγητα... την τουρτα την εφτιαξε η μανουλα μου και την ευχαριστω πολυ και γιαυτο και για ολα τα ψωνια που ετρεχε μαζι μου για να γινει οπως το φανταζομουν!! οπως επισης για το οτι ηταν εκεινη που μου περασε την ιδεα της διακοσμησης μεσα στα χρονια... στολισα λοιπον ολο το σπτι και μαγειρευα ολη μερα αλλα αξιζε ο κοπος μεχρι και το ψωμακι ηταν απο τα χερια μου...:D

τις φωτο που ακολουθουν θα τις βαλει η φιλεναδα μου η mom που τις εστειλα με mms καθοτι εγω δεν καταφερνω να τις βαλω... και την ευχαριστω πολυ κι εκεινη που εχει υπομονη και κατανοηση καθε φορα που θελω να βαλω φωτο:lol:

ειναι τραβηγμενες κατα την διαρκεια τω ετοιμασιων , και ευτυχως γιατι μετα δεν προλαβαινα να τραβηξω τιποτα!!

χρονια πολλα κοριτσακι μου... σ ευχαριστω που μ΄εκανες μανουλα και περασαμε με τον μπαμπα τον πιο ομορφο χρονο της ζωης μας!!! σ' αγαπαμε παρα πολυ

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Μια γενική άποψη του μπουφέ με το "Χρόνια Πολλά Έλενα-Θέκλα" φτιαγμένο απο τα χεράκια της μαμάς.

20090913125053.th.jpg

Εδώ φαίνεται το δέντρο στο οποίο κρέμονται τα πουγκάκια με τα δωράκια για τις μανούλες. (θα τα δείτε πιο κάτω)

20090913123925.th.jpg

20090913124021.th.jpg

Λίγα απο τα πεντανόστιμα (κατ'ομολογίαν αυτών που τα γεύτηκαν) φαγητά που πρόλαβε να βγάλει η φιλενάδα μου φωτογραφία...Για τα υπόλοιπα...αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.:mrgreen:

20090913163723.th.jpg

20090913125238.th.jpg

20090913125144.th.jpg

Το τραπέζι έξω στο μπαλκόνι και ο στολισμός του μπαλκονιού...

20090913122956.th.jpg

20090913123354.th.jpg

Ο στολισμός στο εσωτερικό του σπιτιού....

20090913124304.th.jpg

20090913123550.th.jpg

20090913124122.th.jpg

Η πεντανόστιμη τούρτα για την οποία κόσμος χάλασε τη δίαιτα του και όχι μόνο....τσίμπησε και απο κανένα κιλάκι...:mrgreen::lol::lol:

20090913202231.th.jpg20090913202154.th.jpg

Δωράκι για την κάθε μια μανούλα made by theni :lol:, με τα αρχικά του/των ονόματος/ων του παιδιού/ών της. (Φοβερή ιδέα? θα ξεκινήσεις μόδα φιλενάδα:lol:)

20090913125338.th.jpg

20090913125450.th.jpg

20090915185350.th.jpg

Το υπέροχο και συγκινητικό κείμενο της πρόσκλησης (επίσης εμπνευσμένο απο τη μαμά)

Τη μαμά μου που πονούσε,

ο μπαμπάς παρηγορούσε,

στο θάλαμο του μαιευτηρίου,

στις 11 του Σεπτεμβρίου

και γεννήθηκε η Λενούλα

η όμορφη πριγκηπισούλα

Μαζί με τα γενέθλια της

θα γιορτάσουμε και το όνομα της

όχι όμως το "Ελένη"

αυτό το Μάη θα περιμένει

το "Θέκλα" θα γιορτάσουμε

και γλυκά θα σας κεράσουμε.

Το φόρεμα της μαμάς και της εορτάζουσας! (Πληροφορίες λένε ότι και ο μπαμπάς φορούσε γραβάτα σε λιλά χρώμα και ταίριαζε με το όλο concept, αλλά δεν έχουμε φωτογραφία για να το αποδείξουμε..:P)

20090915185902.th.jpg

Πείτε μου τώρα, αυτό το κοριτσάκι δεν είναι πολύ τυχερό?

Να χαίρεστε την πριγκηπισούλα σας φιλενάδα μου και εύχομαι πάντα να σου πηγαίνουν όλα καλά και να έχεις τόσο όμορφη διάθεση και δημιουργικότητα. ;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Φιλενάδα, sorry για την καθυστέρηση αλλά ο μπεμπούλης δεν συμφωνούσε στο να ποστάρω. Ήθελε σώνει και καλά να φάει! :shock: Τι να πω .....στη σημερινή εποχή τα παιδιά, έχουν παράλογες απαιτήσεις....Τσ τσ τσ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

(φωτό απο τα δωράκια που έδωσες στα παιδάκια δεν μου έστειλες.....:roll:)

έτσι ακριβως!!!!!

να σας το επιβεβαιώσω που ακόμα κουβαλάω το κιλάκι!!!

αλλά χαλάλι της,ήταν όοοοοοολα υπέροχα!!

και πάλι χρόν ια πολλά,πολλά και παντα τετοια!!!!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

καλέ ??? τι ωραίο κρεβατι έχεις???

χαχαχαχα

καλά το φόρεμα της έλενας μου άρεσε υπερβολικά πολυ

και όλα τα υπολοιπα βέβαια αλλά με το φόρεμα ξετρελάθηκα

να την χαίρεστε φανή μου

να την δείτε όπως επιθυμείτε

Διαφημίσεις

theni μου πολύχρονη να είναι η έλενα-θέκλα σου όλα τέλεια !!

τι να πώ ο στολισμός? τα ρούχα ? τα φαγητά? Η ΤΟΥΡΤΑ!!!??? τα δωράκια?/

φανταστικά!! μπράβο σου χρυσοχέρα μανούλα!

να την δείς όπως επιθήμείς και έχεις ονειρευτεί!!

να είναι πάντα ευτυχισμένη και καλότυχη στην ζωή της!!

fairies-4.jpg

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

φανη ολα τελεια!δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο εσενα!να χαιρεσαι και παλι την μικρουλα σου!και την χρυσοχερα μαμα σου που εκανε μια χρυσοχερα κορη!!!

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια.. τ αδικει η φωτο... δυστυχως δεν προλαβα να τραβηξω αλλες οταν ηταν ολα ετοιμα...

να χαιροσαστε τα παιδακια σας!! να σται καλα!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΝΗ η κορούλα σου theni, να την χαίρεσαι και εύχομαι να πάρει το γούστο σου... Μπράβο όλα ήταν υπέροχα και είμαι σίγουρη ότι κατέπληξες όλες τις μαμάδες με τα δωράκια τους, τέλεια ιδέα και να σαι σίγουρη ότι εγώ θα την υιοθετήσω!!! Τα δωράκια των μαμάδων ήταν βραχιολάκια με το όνομα του παιδιού της η καθεμιά; Πώς το σκέφτηκες ρε συ αυτήν την τόσο ξεχωριστή χειρονομία; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ και επίσης ΜΠΡΑΒΟ και στην μητερούλα σου και στην φίλη σου!!! Τέλεια και η τούρτα σας, τύφλα να χουν οι έτοιμες...αχ στείλε μας και καμμιά φωτο από τα δωράκια των παιδιών και αν δεν έχεις περιέγραψέ τα μας....Επίσης θέλω και την συνταγή από τον "αλμυρό πύργο", αν σου είναι εύκολο. Και πάλι Χρόνια σας Πολλά....

ευχαριστω ippoliti μου να εισαι καλα!! κι εσυ οτι επιθυμεις!!

η ιδεα για τα βραχιολακια μου ηρθε απο τις βαπτισεις που δινουν μπομπο με τα αρχικα του παιδιου που βαπτιζεται... και παντα σκεπτομουν οτι αυτο ειναι ατοπο γιατι τι να το κανεις? δεν μπορεις να το βαλεις με το αρχικο ενος ξενου παιδιου... οσο για τον αλμυρο πυργο ειναι η λεγομενη μπομπα το ψωμι το παραγγελνω απο τον φουρνο αν κι εχει και στο σουπερ μαρκετ αλλα του φουρνου ειναι καλυτερο και κανω συνολικα 4 μια ζαμπον τυρι(σως μαγιονεζα κετσαπ) , μια μορταδελα τυρι(σκετη μαγινεζα) , μια γαλοπουλα τυρι(μαγινεζα μουσταρδα) και μια με τοννο/μαγιονεζα/κρεμμυδι/ανιθο. οταν τις φτιαχνεις το μονο που πρεπει να θυμασαι ειναι στο ενα να βαζεις υλικα στο αλλο οχι για να μπορει να βγαινει το τοστακι κι απο πανω βαζω λιγη μαγιονεζα και κοβω μαρουλι σαν γκαζον και κανω τα καροτα λουλουδακια... αλλα αυτο δυστυχως δεν μπορω να περιγραψω πως... πρεπει να το δεις ελπιζω να βοηθισα οτι αλλο θες εδω ειμαστε!! :D φιλια πολλα κι ευχαριστω πολυ και παλι για τα καλα σου λόγια!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

ααα τα δωρακια των παιδιων ηταν απο το jumpo στα 3-4χρονων πινακα που γραφεις και σβηνεις και αυτο που κανει μπουρμπουλιθρες smarties και μπαλονακια και στα πιο μπεμπακια αντι για πινακα ειχα ενα σακουλακι με αυτα τα παπακια ψαρακια κτλ που επιπλεουν στο μπανιο* και τα υπολοιπα που ειχαν και τα μεγαλα

*edit ενταξεi το εφτιαξα τωρα ;)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

"ένα σακουλάκι απ' αυτά που επιπλέουν στο μπάνιο" :shock::shock::shock::shock:???????

Φιλενάδα, διευκρίνισε σε παρακαλώ ότι μιλάς για παπάκια και όχι για κάτι άλλο που επιπλέει στο μπάνιο....:P:lol::lol::lol:

ευχαριστω ippoliti μου να εισαι καλα!! κι εσυ οτι επιθυμεις!!

η ιδεα για τα βραχιολακια μου ηρθε απο τις βαπτισεις που δινουν μπομπο με τα αρχικα του παιδιου που βαπτιζεται... και παντα σκεπτομοθν οτι αυτο ειναι ατοπο γιατι τι να το κανεις? δεν μπορεις να το βαλεις με το αρχικο ενος ξενου παιδιου... οσο για τον αλμυρο πυργο ειναι η λεγομενη μπομπο το ψωμι το παραγγελνω απο τον φουρνο αν κι εχει και στο σουπερ μαρκετ αλλα του φουρνου ειναι καλυτερο και κανω συνολικα 4 μια ζαμπον τυρι(σως μαγιονεζα κετσαπ) , μια μορταδελα τυρι(σκετη μαγινεζα) , μια γαλοπουλα τυρι(μαγινεζα μουσταρδα) και μια με τοννο/μαγιονεζα/κρεμμυδι/ανιθο. οταν τις φτιαχνεις το μονο που πρεπει να θυμασαι ειναι στο ενα να βαζεις υλικα στο αλλο οχι για να μπορει να βγαινει το τοστακι κι απο πανω βαζω λιγη μαγιονεζα και κοβω μαρουλι σαν γκαζον και κανω τα καροτα λουλουδακια... αλλα αυτο δυστυχως δεν μπορω να περιγραψω πως... πρεπει να το δεις ελπιζω να βοηθισα οτι αλλο θες εδω ειμαστε!! :D φιλια πολλα κι ευχαριστω πολυ και παλι για τα καλα σου λόγια!!

εγώ θα ξαναπώ ΜΠΡΑΒΟ για όσα έκανες στα γεννέθλια της μικρής σου και ας γίνομαι και κουραστική και θα ήθελα να μου εξηγήσεις κάποιες απορίες: 1. όταν λες ότι κάνεις 4 μπομπο εννοείς 4 ξεχωριστές μπομπο ή 1 και την κόβεις σε 4 κομμάτια; από τον φούρνο με αυτή την ονομασία την παραγγέλνεις; στο αλουμινόχαρτο γιατί την τυλίγεις; 2. τα καρότα λουλουδάκια τα φτιαξες με το ειδικό εργαλείο ή με απλό μαχαίρι; Αν δεν έχω γίνει κουραστική με τις επαναλαμβανόμενες επιβραβεύσεις μου σίγουρα έγινα τώρα με τις ασταμάτητες απορίες μου...σόρυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

καταρχην δεν γινεσαι κουραστικη ... μην το ξαναπεις.. ισα ισα που εισαι ευγενεστατη :)

για αρχη λογω ταχυτυτας εκανα λαθος ειναι μπόμπα:oops:

1. εννοω 4 διαφορετικες , της παραγγελνω απο τον φουρνο μ αυτην την ονομασια και της τυλιγω στο αλουμινοχαστο γιατι αλλιως θα πεσουν ειναι κομενα σταυρος κι για να παιρνει ο καθενας ενα τριγωνακι αν δεν βαλεις αλουμινοχαρτο θα ανοιξει ... θα το δεις κι οταν το κοβεις καποιος πρεπει να το κραταει

2. τα καροτα λουλουδακι εγω τα κοβω με απλο μαχαιρι εχω ακουσει οτι υπαρχει καποιο εργαλειο αλλα δεν το εχω δει ποτε

οτι αλλο νομιζεις οτι θα σε βοηθισει μην διστασεις ;)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Theni να χαιρεσαι το κοριτσακι σουν να ναι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη! Ολα ήταν τελεια και μου αρεσε πολυ ο συνδυασμος των χρωματων!:D

ευχαριστω πολυ πολυ!! κι εσυ οτι επιθυμεις!!:D

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ?ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ?

http://www.agrinvest.gr/shop/index.php εγω πηγα απο κοντα αλλα εχει και on line αγορες :-D

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

γεια στα χέρια σου βρε κοπέλα μου

όλα είναι τέλεια MSN-Emoticon-032.gifMSN-Emoticon-applause-004.gif

έτσι εξηγείται γιατί και η συνταγή με το κοκοράκι ήταν τέλεια :D (το κατέχεις το άθλημα :wink::-D )

Να σε έχει ο Θεός καλά και κάθε χρόνο να ετοιμάζεις και περισσότερα για το κορίτσι σου

Μικρούλα μου χρόνια σου πολλά ............

617439jktoyxe48m.gif

Η ζωή μου όλη .....

• 1 month later...