Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μενα δεν με βολεψε καθολου γιατι οταν τα παιδια μου ηταν στην ηλικια που δεν καθοντουσαν ησυχα στο μπανιο δεν καθοντουσαν ουτε σε αυτο.νευριαζαν .ηταν μια φαση και περασε ομως γρηγορα για μας μπορω να πω.τους ειχα παρει αυτο το παιχνιδι που εχει τα ψαρακια με το μαγνητακι και το καλαμι και ενω αυτα προσπαθουσαν να ψαρεψουν εγω τα εκανα γρηγορα γρηγορα μπανιο...

αλλες μανουλες μπορει να τις βολεψαν...θα ακουσεις πολλες γνωμες...το θεμα ειναι τι βολευει το δικο σου παιδακι

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Αυτό είναι το θέμα ότι κι εμένα είναι πολύ ζωηρό.ανά μισό λεπτο προσπαθεί να σηκωθεί.αυτό με τα ψάρια που λες νομίζω ο δικός μου είναι πολύ μικρός για αυτό το παιχνίδι.

Με παιχνιδάκια τύπου παπάκια, ψαράκια που επιπλέουν, δοκίμασες να τον απασχολήσεις?

Ίσως να έπρεπε να τον βγάλεις απο την μικρή μπανιέρα και να τον κάνεις μπάνιο μέσα στη δική σας (με αντιολησθητικό πατάκι βέβαια). Ίσως έτσι του φανεί διαφορετικά, δεν θα μπορεί να σηκωθεί τόσο εύκολα οσο σηκώνεται πιάνοντας τις δύο πλευρές της μικρής μπανιέρας....:roll::roll::roll:

(Κι εγώ νομίζω ότι είναι μικρός για αυτό το παιχνίδι. Εκτός του ότι δεν θα καταλάβει καν το στόχο ή δεν θα τον πετύχει anyway, υπάρχει και κίνδυνος να καταπιεί τα ψαράκια!!!:shock:)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

κοριτσια δεν μιλαω για το παιχνιδι με τα μικρα ψαρακια που τα ψαρευεις αλλα για πιο μεγαλα ψαρακια και πιο μεγαλο καλαμι...ειναι ομως μικρουλης οντως γι αυτο. οι μαμαδες παντως πρεπει να ειναι και ζογκλερ. με το ενα χερι τους κραταμε με το αλλο παιζουμε τα πλενουμε...καμια φορα αναρωτιεμαι ποσα χερια πρεπει να εχει μια μαμα...γιατι το σιγουρο ειναι πως δυο δεν φτανουν

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

Ναι του γεμίζω το μπανακι με αυτα που επιπλέουν κ μπάλα κ μπαλόνι του εχω δώσει κ μασιτικο αλλά τίποτα.προτιμά το τηλέφωνο του μπάνιου στην αρχή να το παίζει κ μετά θέλει να κρεμαστεί απ την κουρτίνα να πιαστεί στο ραφακι που αφήνουμε σαπούνι κτλ.

Έφη μου δοκίμασα κ στην μπανιέρα αλλά τα ίδια κ πολύ επικίνδυνο γιατί τα ίδια κάνει κ εκεί.

Καλά κ 3 χέρια να είχαμε δεν θα έφταναν!

Το δακτυλίδι μπάνιου εμένα με έχει βολέψει πάραααααα πολύ. Μέχρι και στην θάλασσα το καλοκαίρι το έπαιρνα.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

10 ? από το jumbo, από κάτω έχει βεντουζάκια, στην μπανιέρα μου το συγκεκριμένο δεν πατάνε οι βεντούζες γιατί κάνει απότομα κλίση, αλλά σε πιο ρηχή μπανέρα ή σε ντουζιέρα ή ακόμα και χύμα στα πλακάκια είναι μια χαρά.

Το παρακάτω είναι καλύτερο, αλλά δεν το ξαναβρήκα, οι βεντούζες πιάνουν στην μπανιέρα μου

Picture286_1.jpg

Sorry για το μέγεθος των φωτογραφίων.

το δευτερο μπορει να εχει καλυτερες βεντουζες αλλα εμενα δεν με βολεψε ουτε στον πρωτο μου αλλα ουτε και στον δευτερο....διοτι βαρβατα παιδακια με κοιλιτσα κια μπουτακια οταν ειναι τα βγαλω σφηνωνουνε...οποτε το πρωτο που εχει ''πορτουλα'' ειναι καλυτερο για εμενα τουλαχιστον!!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Σοφία μου για κάποιο λόγο δεν εμφανίζονται οι φωτό.έχεις βάλει του τζάμπο αυτό που είναι κόκκινο μπλε κ νομίζω λίγο κίτρινο;αν ναι για αυτό έκανα την ερώτηση στο θέμα αν είναι καλό.το χρησιμοποιητε ακόμα;είναι βολικό ε;

Καλημέρα, εγώ τις φώτο της βλέπω κανονικά!!!!!!

Ναι, αυτό το κόκκινο, μπλε, κίτρινο είναι το οποίο με έχει βολέψει πάρα μα πάρα πολύ, καθώς και το προηγούμενο του.

Στείλε μου το μαιλ σου με πμ, να στις στείλω τις φώτο

Εγώ απενεργοποίησα τις φωτό.έβαλαν όριο στα ΜΒ στο ίντερνετ απ το κινητό απ όπου μπαίνω.100ΜΒ τον μήνα εχω μόνο κ ήδη δεύτερη βδομάδα κάπου 10 μου έμειναν.για να ανοίξει μια σελίδα χωρίς εικόνες θέλει 3-5ΚΒ ενώ με εικόνες, αβαταρ κ τικερς τρώει 200+ ΚΒ.κατάλαβες;

Διαφημίσεις