Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλυψη αυχενικής και β' επιπέδου απο το Δημόσιο?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΟΧΙ, ΟΛΓΑ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΣΑΥ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΤΗΝ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΝΟ 7 Ε, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Καλημέρα κορίτσια.Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν το δημόσιο καλύπτει την αυχενική και το β' επιπέδου ή εστω κάποιο ποσο

Ολγα την αυχενική την εκανα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας και δεν πλήρωσα τίποτα . Την είχε γράψει ο γιατρός στο βιβλιάριο μαζι με papp-a και β-χοριακή .

Δεν θέλει θεώρηση .

Απο οτι κατάλαβα μόνο στο νοσοκομείο μπορείς να την κάνεις δωρεάν .

Οσον αφορά την β-επιπέδου , είναι να την κάνω σε 1 με 1,5 μήνα , αλλα παρόλαυτά δεν βρήκα ραντεβού στο νοσοκομείο . :(

Είμαι και εγω στο ψάξιμο να βρω που θα την κάνω .

JJBjp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κοριτσια καλημερα, κι εγω του δημοσιου ειμαι.

Την αυχενικη διαφανεια μαζι με papp-a τις ειχε γραψει και εμενα ο γιατρος στο βιβλιαριο, τις θεωρησα και εκανα τις εξετασεις δωρεαν στο Αλεξανδρα. Εκει μου ειπαν οτι δεν χρειαζοταν θεωρηση, αλλα επειδη ολα στο δημοσιο εξαρταται σε ποιον θα πεσεις, δεν το ρισκαρα να μην τις θεωρησω σε ελεγκτη.

Αν πας χωρις ασφαλιστικη καλυψη κοστιζει 75 Ευρω. Εγω την εκανα στις 27/05/09.

Το Β επιπεδου μου το εγραψε ο γιατρος και οταν πηγα να το θεωρησω στον ελεγκτη , αυτος με ρωτησε αν καλυπτεται απο το ταμειο και αν ειχα κανει και την αυχενικη διαφανεια με καλυψη δημοσιου. Θυμοταν , λεει, πως αυτες οι εξετασεις δεν καλυπτονται. Παιρνει λοιπον τηλεφωνο στα κεντρικα και καποιος απο εκει του ειπε πως γινονται κανονικα και να τη θεωρησει την εξεταση...

Γιατι σας τα λεω ολα αυτα θα μου πειτε.....

Πηγαινοντας στο Αλεξανδρα παλι να κανω τη Β Επιπεδου, στις 06/08/09, μου λενε οτι δεν καλυπτεται η εξεταση απο το ταμειο και πρεπει να πληρωσω 35 Ευρω! Εξηγω ολο το σκηνικο με τον ελεγκτη και με στελνουν στο γραφειο κινησης ασθενων του νοσοκομειου να συννενοηθω με καποιον υπευθυνο εκει για το τι θα γινει. Ολα αυτα μεσα στον καυσωνα και με την κοιλια ως περα!!!! Αυτος εκει υποστηριζε οτι δεν καλυπτεται, αλλα παρολα αυτα παιρνει τηλεφωνο στα κεντρικα.

Και μετα απο ωρα... κατεληξα να μην πληρωσω, διοτι αυτη η εξεταση λεει ηταν απο αυτες που ειχαν αφαιρεθει απο τις λιστες των ταμειων, αλλα μετα την κατακραυγη του κοσμου θα τις ξαναβαλουν και βρισκονται τωρα στη διαδικασια των υπογραφων... Και κατι αλλα μπερδεμενα μου ελεγαν για αποφασεις διοικητικων συμβουλιων και προεδρικων διαταγματων... Ολοκληρη οδυσσεια....

Τωρα με το Doppler δεν ξερω τι θα γινει και αν θα πληρωσω η οχι...Παλι στο Αλεξανδρα το εκλεισα, θα σας πω σε κανα μηνα περιπου....

Ζητω η γραφειοκρατια!!!!!!!!:mad::x:x:x:x:x

1260345600.jpg