Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΣΤΑ ΙΝΟΧ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ από χρωματοπωλείο έχω πάρει ένα καθαριστικό και ταυτόχρονα γυαλιστικό για inox συσκευές και κάνει πολύ καλή δουλειά. Τις γρατζουνιές όμως δεν ξέρω αν τις καλύπτει. (και λέω δεν ξέρω γιατί προς το παρόν δεν έχω ακόμη γρατζουνιές)

Διαφημίσεις

Για τις γρατσουνιές θα ήθελα και εγώ να μάθω ποιο προιον είναι, γιατί ειδικά το ψυγείο δεν βλεπεται...

Όμως σαν καθαριστικό και γυαλιστικό μαζί δεν έχω βρει καλύτερο από το baby oil!!!

Εγω εχω ενα γερμανικο που το πηρα απο μαγαζι με απορρυπαντικα..το λενε

Intensiv Edestahl-Pfleger της ScanPart

Δε καλυβει γρατζουνιες αλλα γυαλιζει και φροντιζει τα ινοξ. Ειναι και σε σπρει οποε βολευει.

cIWNp3.png

αχ ναι βρε κοριτσια κανα προιον για τις γρατζουνιες δεν υπαρχει?

βασικα για το ψυγειο ..................

πηρε ο γιος μου ενα μαγνητακι που ειχα κολλημενο επανω και το εσερνε σε ολο το ψυγειο ,δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γραμμες εχει .......

παντος αν εχεις μικρα παιδια το inox ειναι μπελας ,με το παραμικρο δακτυλιες και γραμμες,μου φαινετε θα φωναξω τον μαραγκο να μου το κανει μια επενδυση να ηρεμισει το κεφαλι μου απο αυτο.................

simfwnw mazi sou ntinti. to inox gia mikra paidia einai belas. oso den eixa tin koroula mou itan kainourgia. apo ti stigmi pou xronise ta katharizw dio fores tin imera apo tis daxtilies sin tis gratzounies pou exoun. tha paw na parw ayto to psrei pou lene ta koritsia bas kai swthw

Διαφημίσεις

αναμενω και γω το ονομα του σπρει..

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Δοκιμάστε να τρίψετε επάνω στις

γρατζουνιές λίγη απλή οδοντόπαστα (όχι την gel) με ένα μαλακό πανί!Αφήστε το 5' και μετά καθαρίστε την με νωπό μαλακό πανί.

Στα cd και τα γιάλυνα κάνει δουλειά.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

• 1 month later...

εγώ πήρα ένα καθαρίστικό γυαλιστικό για inox από το καρφούρ σε μέγεθος σαν το άζαχ με 12ευρώ και κάνει άψογη δουλεια σαν να αφήνει ένα φιλμ προστατευτικό και έκανα και τις καινούργιες μου κατσαρόλες μετά το πλύσιμο με πολύ λιγο για να φύγουν τα στίγματα με τα νερά! το έχει δίπλα από τις συσκευές τις τοστιέρες και τους βραστ'ηρες

• 6 months later...

Πηρα ενα καθαριστικο κι εγω απο το σουπερ για inox γνωστης μαρκας....εγινε σαν κανουριο! Μια βδομαδα μετα ειναι τρεις φορεσ χειροτερο.....κανονικα επρεπε απο οτι γραφει να προστατευει....Μπα πρεπει να κανα εγω κατι λαθος!

Η πεθερα μου μου ειπε να βαλω απλο Αζαξ..... το φοβαμαι μωρε γιατι ειναι καινουριο το ψυγειο και εινα κριμα να το χαλασω...καμια αλλη πατεντα?

αχ ναι βρε κοριτσια κανα προιον για τις γρατζουνιες δεν υπαρχει?

βασικα για το ψυγειο ..................

πηρε ο γιος μου ενα μαγνητακι που ειχα κολλημενο επανω και το εσερνε σε ολο το ψυγειο ,δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γραμμες εχει .......

παντος αν εχεις μικρα παιδια το inox ειναι μπελας ,με το παραμικρο δακτυλιες και γραμμες,μου φαινετε θα φωναξω τον μαραγκο να μου το κανει μια επενδυση να ηρεμισει το κεφαλι μου απο αυτο.................

στα ινοξ ΔΕΝ βαζουν μαγνητακια.η bosch (πρεπει να βρεισ το service στην περιοχη σου) εχει μια ειδικη πουδρα που περνασ τα ινοξ αν και δεν νομιζω οτι θα φυγουν.επισης στο ψυγειο σου δεν μπορει να γινει επενδυση γιατι θα κρεμασει η πορταα απο το βαροσ. για τον καθαρισμο υπαρχουν ειδικα σπρει.αυτα καθαριζουν και οχι το λαδακι.

Διαφημίσεις

Πηρα ενα καθαριστικο κι εγω απο το σουπερ για inox γνωστης μαρκας....εγινε σαν κανουριο! Μια βδομαδα μετα ειναι τρεις φορεσ χειροτερο.....κανονικα επρεπε απο οτι γραφει να προστατευει....Μπα πρεπει να κανα εγω κατι λαθος!

Η πεθερα μου μου ειπε να βαλω απλο Αζαξ..... το φοβαμαι μωρε γιατι ειναι καινουριο το ψυγειο και εινα κριμα να το χαλασω...καμια αλλη πατεντα?

εχω μια απορια??//διαβαζει κανεις ποτε τισ οδηγειες χρησεις???απαγορευεται να χρησιμοποιητε αζαξ και οποιοδηποτε αλλο καθαριστικο πλην αυτον που ειναι καταλληλα για ινοχ.δεν κανει να τα σαπουνοζεται και να χρησιμποιητε σφουγγαρια. περαστε το ειδικο σπρει με μια μαλακη πετσετα η μια παλια φανελα και παντα με την φορα των νερων του ινοχ.(οχι κυκλικες κινησεις)

αν βαζετε καθαριστικα μη καταλληλα μπορει να σκουριασει το ψυγειο γιατι το ινοχ του ειναι ακατεργαστο και εχει ανοιχτουσ πορους δεν ειναι σαν τους νεροχυτες.να σας πω ενα παραδειγμα.μια φορα μου γυρισε ο κουβασ που σφουγγαριζα μπροστα απο το ψυγειο και πιτσιλιστηκε.οπου πεταχτηκαν σταγονες εβγαλε στιγματα σκουριας τα οποια αφαιρεσα με το σπρει.

Τελικά το σπρέυ για την κάλυψη των γρατζουνιών ξέρουμε ποιο είναι?

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Εγω κυκνάκι μου πήρα ενα απο το καρφουρ, λέγεται ECOLAB Chromol διανομή απο την ΖΕΛΕΚΤ Α.Ε , το εχει εκει διπλα στις ηλεκτρικές συσκευες και αν θυμαμαι καλα έκανε 9-12ευρώ... Εμενα μου έκανε δουλεια και δεν μου χάλασε τις συσκευες, το εχω χρησιμοπιήσει στις κατσαρόλες μου, στο βραστήρα και στην τοστιέρα . Και οντως με το χρονο οσο ποιο συχνα βάζω , εγω το κανω μια φορα τη βδομαδα στη γενική, μένουν λιγότερα σημάδια.

Τελικά το σπρέυ για την κάλυψη των γρατζουνιών ξέρουμε ποιο είναι?

στα ινοξ ΔΕΝ βαζουν μαγνητακια.η bosch (πρεπει να βρεισ το service στην περιοχη σου) εχει μια ειδικη πουδρα που περνασ τα ινοξ αν και δεν νομιζω οτι θα φυγουν.επισης στο ψυγειο σου δεν μπορει να γινει επενδυση γιατι θα κρεμασει η πορταα απο το βαροσ. για τον καθαρισμο υπαρχουν ειδικα σπρει.αυτα καθαριζουν και οχι το λαδακι.

Μαγνητάκια δεν βάζω στο ψυγείο, δεν μου αρέσουν γενικά.

Τις γρατζουνιές τις αποκτήσαμε από την κόρη μας και αυτές λίγες διότι την πρόλαβα πριν μας κάνει το ψυγείο ριγέ.

Να επενδύσω την πόρτα του ψυγείου ούτε που το σκέφτομαι διότι θέλω να "αναπνέει" όσο γίνεται και με την επένδυση μου είπαν οτι θα ζορίσω το ψυγείο και δεν το θέλω αυτό.

Η αλήθεια είναι οτι ένα προιόν κάλυψης θα με έσωζε διότι το μάτι μου πέφτει συνέχεια στις γρατζουνιές και δεν μου αρέσει καθόλου.

Και το τελευταίο το ψυγείο το καθαρίζω μόνο με υγρό πανί και μετά το παιρνάω με στεγνό, αυτό που μου προτείνεις και σε ευχαριστώ δεν το ήξερα, θα το αναζητήσω σίγουρα.

Εγω κυκνάκι μου πήρα ενα απο το καρφουρ, λέγεται ECOLAB Chromol διανομή απο την ΖΕΛΕΚΤ Α.Ε , το εχει εκει διπλα στις ηλεκτρικές συσκευες και αν θυμαμαι καλα έκανε 9-12ευρώ... Εμενα μου έκανε δουλεια και δεν μου χάλασε τις συσκευες, το εχω χρησιμοπιήσει στις κατσαρόλες μου, στο βραστήρα και στην τοστιέρα . Και οντως με το χρονο οσο ποιο συχνα βάζω , εγω το κανω μια φορα τη βδομαδα στη γενική, μένουν λιγότερα σημάδια.

Να είσαι καλά kalamaraki μου θα το ψάξω σίγουρα γιατί αν και οι γρατζουνιές μας είναι λίγες είναι αρκετές ώστε να με χαλάνε.

Σε ευχαριστώ.:)

• 2 weeks later...
Να είσαι καλά kalamaraki μου θα το ψάξω σίγουρα γιατί αν και οι γρατζουνιές μας είναι λίγες είναι αρκετές ώστε να με χαλάνε.

Σε ευχαριστώ.:)

Μακάρι να τα καλύπτει, πάω να το αγοράσω, θα κάνω τούμπες από την χαρά μου.

ευχαριστώ