Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Recommended Posts

Πρώτη φορά χρησιμοποιώ αυτό το forum, αλλά νομίζω, ότι θα πρέπει να μοιραστώ το πρόβλημά μου με γονείς, που στέλνουν τα παιδιά τους σε παιδικό σταθμό, έιδικά όταν πληρώνουν και ένα σωρό λεφτά !!!

Όαταν αναζητούσα παιδικό σταθμό στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου, από τις αρχές Μαίου για την περίοδο (Σεπτέμβριος 2009 - Ιούλιος 2010) είχα πραγματικά απελπιστεί !!! Όλοι κλεισμένοι, ούτε μια θέση, μόνο ένας απάντησε θετικά !!! Πήγαμε με τον άντρα μου και τον είδαμε (άπειροι και οι 2) μας έδωσε μια αίτηση να συμπληρώσουμε και να υπογράψουμε (θολή από τις πολλές φωτοτυπίες) και συζητήσαμε για τα χρήματα (ζήτησε την εγγραφή και 2 μήνες - ούτε διαμέρισμα να νοίκιαζα) !! Δεν μας έδωσε αντίγραφο της αίτησης. Εμείς πήγαμε στο σπίτι και απογοητευμένοι από το γεγονός, ότι κανένας σταθμός δεν είχε κενή θέση, αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε την υπέρογκη προκαταβολή, που μας ζήτησε !!! Μόλις την πλήρωσα, της ζήτησα φυσικά κάποιο συμβόλαιο, το οποίο ουδέποτε μου έδωσε, απλά μου είπε, ότι η αρχική μου αίτηση αποτελεί και συμφωνητικό και περιέχει και τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ του σταθμού. "ελάτε να το πάρετε" !!!

Έλα όμως, που κάτι δεν πήγε καλά με τη δουλειά μου και υπήρχε περίπτωση να μείνω άνεργη !! Η πεθερά μου προθυμοποιήθηκε να μετακομίσει και να μείνει μαζί μας, μέχρι να δούμε τι θα γίνει. ΑΠοτέλεσμα αυτού, 2 εβδομάδες από την καταβολή της προκαταβολής, τηλεφώνησα στον παιδικό σταθμό και ζήτησα την προκαταβολή μου πίσω, εξηγόντας τους λόγους !!! Η "Γκεστάμπο" ιδιοκτήτρια του γνωστού παιδικού σταθμού στο Ν. Ηράκλειο, μόνο που δεν με έβρισε και μου είπε ότι δεν θα πάρω δραχμή πίσω !! "Γιάτι" .. ρώτησα ... " μα υπογράψατε τον κανονισμό, που λεέι ότι υπαιτιότητα των γονέων δεν επιστρέφεται τίποτα πίσω", τον οποίο κανονισμό ουδέποτε διάβασα ή πήρα !!! Της εξήγησα τους λόγους, αλλά δεν την ενδιέφερε, της είπα να κρατήσει την εγγραφή και να μου δώσει τους 2 μήνες, αλλά τίποτα !!!! Εγώ μίλησα με τοβ δικηγόρο μου και ο όρος αυτός είναι καταχρηστικός και δεν μπορεί να ισχύει (αδικαιολόγητος πλουτισμός). Της κάναμε εξώδικο και τωρα περιμένω την απόφαση από το συνήγορο του καταναλωτή ... για να την κάνω βούκινο !!! Απαραδεκτη επιχειρηματίας - παιδαγωγός!!! Ευχαριστώ το Θεό, που δεν θα πάει τελικά εκεί !!! Μόνο το χρήμα την ενδιαφέρει !!! Το απίστευτο που μου είπε, όταν μαλώναμε στο τηλέφωνο "φέρτε το παιδί σας 2 μήνες και μετά πάρτε το" ! Τι είναι το παιδί μου ? Επιπλο ??? Μόνο το χρήμα !!! Θα την πατήσω κάτω !!! Θα την πάω δικαστικώς !!! Στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες !!! :mad:

Σας ευχαριστώ

line_m123_beg_girl_time_1200286800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Και πολυ καλα θα τους κανεις!!

Καλο θα ηταν να μας εγραφες τον σταθμο, εφοσον το γεγονος υφισταται, για να εχουν το νου τους πολλοι γονεις.

Αν κ υποψιαζομαι για ποιον λες(εμενα ηρακλειο, και εχω ακουσει τα χειροτερα για εναν μεγαλο)!!

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Από ότι ξέρω είναι παράνομο το γεγονός να προπληρώνονται υπηρεσίες. Και βέβαια να το προχωρήσεις και στην τελική καλύτερα να τα δώσεις στον δικηγόρο παρά σε αυτούς. Και εγώ σταμάτησα την κόρη μου νωρίτερα από σταθμό και φυσικά (παρότι δεν τους άρεσε) δεν πλήρωσα τίποτα περαιτέρω.

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση !!!

Δυστυχώς φοβάμαι να αναφέρω το όνομα του σταθμού, μη τυχόν μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μόλις έχω όμως την επίσημη απόφαση από τον συνήγορο του καταναλωτή .... θα τους κάνω βούκινο, δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί ! Μέχρι και φυλλάδια θα τυπώσω και θα τα μοιράζω έξω από το σταθμό !!!:evil:

Πολύ ευχαρίστως να δώσω το όνομα σε όποιον θέλει, μέσω προσωπικού μηνύματος.

Πάντως εξωτερικά μοιάζει με "παραμυθένιο κάστρο" σε γαλάζιες και ροζ αποχρώσεις!:wink:

Ημουν σιγουρη για ποιο σταθμο μιλουσες πριν καν τον φωτογραφισεις.

Και εγω οταν μετακομισαμε Ηρακλειο, εψαχνα μεσα στο χειμωνα μια θεση για τον μικρο σε παιδικο και ηταν η μονη που απαντησε θετικα.

Εμεις ομως πηγαμε μονο μια μερα, χωρις βεβαια να της δωσω και τιποτα και φυγαμε τρεχοντας. Οι χωροι εσωτερικα μου θυμιζαν ξενοδοχειο, πολυ πλακακι, πολυ καπως, τα παιχνιδια ολα μαζεμενα συνεχεια και τα παιδακια στο γευμα ολα μαζι καμια κατοσταρια. Πως θα ελεγξουν πιο τρωει, πιο εφαγε, ποιο διψαει και ποιο (ου μη γενετω) πνιγεται!

Ετσι βρηκα ενα αλλο στην Πευκη και δυο χρονια τωρα ο μικρος πηγαινε εκει.

Βεβαια για τον ορο οτι αν σταματησει το παιδι με υπαιτιοτητα του γονιου δεν επιστρεφεται τιποτα ή αντιστοιχα πληρωνεις 1-2 μηνες επιπλεον, τον εχουν ολοι οι παιδικοι αλλά ειναι οντως καταχρηστικος και μαλιστα εγω δεν τον κατεφυγα νομικα γιατι απλα αρνηθηκα να πληρωσω καποια στιγμη τον παιδικο που σταματησε ο μικρος αλλά ουτε αυτοι ειχαν το νομο μαζι τους για να διεκδικησουν τιποτα.

Διαφημίσεις

Kατάλαβα κι εγώ πριν το πεις για ποιόν μιλάς γιατί και σε εμάς μόνο για τα λεφτά μας μίλησε στο πρώτο ραντεβού (ζητώντας μια προκαταβολή για την οποία με τον άντρα μου κοιταχτήκαμε και μόνο που δεν σκάσαμε στα γέλια). Σιγά μην έδινα τόσα λεφτά γι αυτό το εργοστάσιο που τα έχουν τα παιδάκια στο πάτωμα να περιμένουν στην σειρά τους γονείς τους μία ώρα πριν έρθουν και να τους φωνάζουν αν θέλουν να γελάσουν. Μισή ώρα κάθησα και κατάλαβα πολλά.

tt1724b1.aspx

Ο συγκεκριμένος σταθμός βρίσκεται περίπου στο ύψος των διοδίων της Αττικής οδού, στον κόμβο της Λ. Ηρακλείου !!

Μακριά ... τρεχάτε μακριά !!! Εγώ ευτυχώς γλύτωσα και ας τα χάσω τα 1000 ευρώ της προκαταβολής.

Να σας πω την αλήθεια, κι εγώ παραξενεύτηκα με το ποσό της προκαταβολής, που η "γκεστάμπο" μου ζήτησε, αλλά είχα απελπιστεί, κανένας άλλος δεν είχε θέση, τι να έκανα !!!

Το δίκιο μου είμαι σίγουρη, ότι θα το βρω !!!

Kαι να μην το περιεγραφες, απο το πρωτο μηνυμα σου ειπα οτι καταλαβα για ποιον αναφερεσαι.Εγω παω ακομα σε παρκα του ηρακλειου και εχω ακουσει πολλες φορες παραπονα για τον συγκεκριμενο σταθμο.

Καλα εδωσες 1000ε??Τοσα τους λειπουν??Αλλα να μου πεις, επεσες στην αναγκη τους.

Καλα κανεις και τους κυνηγας!!

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Ο συγκεκριμένος σταθμός βρίσκεται περίπου στο ύψος των διοδίων της Αττικής οδού, στον κόμβο της Λ. Ηρακλείου !!

Μακριά ... τρεχάτε μακριά !!! Εγώ ευτυχώς γλύτωσα και ας τα χάσω τα 1000 ευρώ της προκαταβολής.

Να σας πω την αλήθεια, κι εγώ παραξενεύτηκα με το ποσό της προκαταβολής, που η "γκεστάμπο" μου ζήτησε, αλλά είχα απελπιστεί, κανένας άλλος δεν είχε θέση, τι να έκανα !!!

Το δίκιο μου είμαι σίγουρη, ότι θα το βρω !!!

1000 ευρώ προκαταβολή για παιδικό???:shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν είμαστε καλά..............

Διαφημίσεις

1000 ευρώ προκαταβολή για παιδικό???:shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν είμαστε καλά..............

Όντως δεν είμαστε καλά..............αυτό δεν είναι προκαταβολή...........γδάρσιμο κανονικό είναι!!!!!!!

Καλά τους έκανες !!!!!!!

a40Vp3.pngGchMp2.png

• 2 months later...

Αγαπητοι γονείς , και εγω γονιός ειμαι και φυσικα ξερω για ποιον σταθμο μιλάτε φίλη TANURA. Και εγω βρίσκομαι σε διαμάχη με τον εν λόγο σταθμό γιατι δεν μου επιστρέφουν την προκαταβολή που έδωσα και για λόγους υγείας το παιδί μου ΔΕΝ παρακολούθησε όύτε 1 λεπτό απο τα μαθήματα τους.

Και φυσικά οι όροι που αναφέρονται στο πολύ πρόχειρα γραμμένο συμφωνητικό τους ειναι καταχρηστικοί και δεν εχουν κανένα δικαίωμα να εισπράτουν χρήματα απο καταναλωτες χωρίς να αποδίδουν εργο!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΔΕΝ ΕΙΠΑ την τελευταία μου λέξη γιατι είμαι σε επαφη με τον συνήγορο του καταναλωτη και θέλω ακόμη να δώ τις τελευταίες εξελίξεις....Κατι περιμένω ακόμη....

To be continued...Very soon..