Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS ΝΕΡΑΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ-ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Αρχες Οκτωβρη θα κανω παρτυ γενεθλιων στην μικρη μου και σκεφτομαι να κλεισω μια νεραιδα απο τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ (http://www.delfinakia.gr) για να απασχολησει τα παιδακια. Εχετε χρησιμοποιησει την συγκεκριμενη εταιρεια σε κατι αναλογο; Εισαστε ευχαριστημενες; Βοηθηστε με γιατι δεν εχω κανει ξανα κατι αναλογο ουτε καποιος απο το περιβαλλον μου και ψαχνω λιγο στα τυφλα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Xρησιμοποίησα την εταιρία που λες για τη νεραϊδο-βάπτιση της κόρης μου. Η κοπέλα που μου έστειλαν πολύ ευγενική. Επειδή τα παιδάκια στη βάπτισή μας ήταν όλα πολύ μικρά μας έκανε ένα show μικρό και έφυγε. Ξέρω όμως οτι έχει πολλά προγράμματα ανάλογα με αυτό που ζητάει ο κάθε γονιός.

Σίγουρα θα τους χρησιμοποιήσω ξανά μόλις μου δωθεί η ευκαιρία.

Μπορείς να στείλεις και mail και να ζητήσεις να σου στείλουν αναλυτικό τιμοκατάλογο με τις παροχές που προσφέρουν (εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα).

Ελπίζω να σε κάλυψα.

• 3 years later...

Είχα πληρώσει 240 ευρώ για 2 κοπέλες, που ήρθαν απο τα "Δελφινάκια".Ήταν σκέτη αποτυχία!!! και η δικαιολογια? Ήταν μικρά τα παιδάκια, δεν συνεργάζονται εύκολα.:confused: Ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.

Δεν υπάρχει η δικαιολογία "ήταν μικρά τα παιδιά", απλούστατα δεν ήταν έμπειρες... έστειλε η εταιρία με χαμηλό κοστολόγιο οτι του περίσσευε, όπως κάνουν το 75% απο τις εταιρίες στην τωρινή εποχη μας δυστυχώς.

Για την συγκεκριμένη εταιρια εχω ακούσει ομως πολλα καλα λογια αλλα και μερικες φορές και το αντιθετο. Το ζητούμενο είναι να σου κάτσει "εμπειρη/έμπειρος"

Υπάρχουν ανιματερ στην ελεύθερη αγορά που κάνουν καταπληκτική δουλειά... συζητώντας με άλλους γονείς θα βρεις συστάσεις και τηλεφωνα. Δεν θα ψάχνεις για καλά παιδιά, η φτηνά παιδιά... αλλά παιδιά που κάνουν τέλεια την δουλειά τους. Μια φορά είναι τα εκάστοτε γενέθλια....

Συμφωνώ δεν είναι δικαιολογία ότι ήταν μικρά τα παιδάκια εγώ πήρα στα γεννέθλια του γιου μου από άλλη εταιρεία, τα παιδάκια ήταν όλα μέχρι 4 ετών ήρθε μια κοπέλα που δουλεύει και σε παιδικό σταθμό, όλα τα παιδάκια πέρασαν καταπληκτικά!

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως πήρα μια κοπέλα από τα δελφινάκια (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ποια) και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Μου την είχαν όμως συστήσει. Νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να εμπιστευτείς κάποιον που ξέρεις την δουλειά του και όχι στην τύχη.