Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?

DEPY27

Recommended Posts

Γεια σας!φέτος πήγα με τον φίλο μου στην Κέρκυρα!ήταν η πρώτη φορά που πήγα στο νησί.Είναι πανέμορφο νησί και σου προσφέρει τα πάντα.απο ήσυχα πράγματα μέχρι ξέφρενα. ειχε πάρα πολυ κόσμο, χιλιάδες κόσμο.Έχει παντού πράσινο και ωραία νερά.Βέβαια τις παραλίες τις περίμενα λίγο καλύτερες (σε σχέση με αυτα που είχα ακούσει) αλλα καλές ήταν!Αυτό που ήταν χάλια ήταν το οδικό τους σύστημα.:mrgreen:για να πάς κάπου έπρεπε να ρωτήσεις, πινακίδες υπήρχαν ελάχιστες και μερικές έδειχναν και λάθος κατεύθυνση.Για κάποιον που δεν είναι απο το νησί σίγουρα θα μπερδευτεί πολλές φορές. Οι τιμές τους ήταν λίγο τσιμπημένες αλλα οχι κάτι τρομερό.Σε γενικές γραμμές αξίζει να πάς!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Στην Κερκυρα βρεθηκα κι εγω για πολυ λιγες ημερες.

Αν σου φαινεται δυσκολο να γυρισεις την Κερκυρα με τις ταμπελες,που να πας στην Κρητη,θα χαθεις 10 φορες!

Κέρκυρα και εγώ γιατί απλά είμαι από εκεί και έχω σπίτι σε χωριό στα βόρεια. Τα πιτσιρίκια τραλάθηκαν όλη μέρα στη θάλασσα και βόλτες και εμείς χαλαρώσαμε αρκετά. Όσο για τις παραλίες που αναφέρεις DEPY και από αυτές σου προσφέρει τα πάντα... Αρκεί βέβαια να ξέρεις που να τις βρεις! Τώρα ετοιμαζόμαστε για Σ/Κ στον Πόρο... Έχει κανένας πληροφορίες?

JQVOp3.png

mafalda2 απο παραλίες μου άρεσαν η γλυφάδα και ο αγιος Γόρδιος οι υπόλοιπες που πήγα τίποτα ιδιαίτερο.Βέβαια δεν πήγα σε όλες σου λέω για αυτές που πήγα.vago789 δεν μου φάνηκε δύσκολο να τη γυρίσω αλλα δεν επιτρέπεται σε ένα νησί σαν την Κέρκυρα με τόσο τουρισμο να μην έχουν το ανάλογο οδικό σύστημα.εχω πάει Κρήτη στα Χανιά και ήταν όλα οκ.Δεν ξέρω για την υπόλοιπη κρήτη δεν έχω πάει.

Εμεις δεν πηγαμε πουθενα μιας και τα νινια ειναι πλεον 2 και μικρα σχετικα για να παμε καπου και να το διασκεδασουμε , ειχαμε και τη μετακομιση οποτε και τα χρηματα πηγανε εκει , βεβαια επειδη Ο Πανος ητανε Αθηνα για μια εκπαιδευση για 3 βδπομαδες αφησαμε τον μεγαλο στην πεθερα και κατεβηκαμε εγω με την μικρη για 1 βδομαδα δεν ξερω αν λεγεται διακοπες χαχαχα παντως περασαμε ωραια πολυ ωραια , ετσι και αλλιως δεν ειμαστε πολυ της θαλασσας .

Διαφημίσεις

ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΝΙΑ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΑΧ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΧ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ.ΑΝΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Εμείς πήγαμε, όπως κάθε χρόνο, 3 εβδομάδες τον Αυγουστο στη Λευκάδα, όπου έχει ο άντρας μου εξοχικό. Είναι πολύ ωραία και χαλαρά, ιδανικά για τα παιδιά που συναντιούνται και με τα ξαδερφάκια τους. Τέλη Ιουνίου πήγαμε και μία εβδομάδα μόνοι μας στη Βαρκελώνη. Ήταν από τις πιο ωραίες ευρωπαικές πόλεις που έχω πάει, περάσαμε super! Τώρα πια θα αρκεστούμε μόνο σε αποδράσεις του Σαββατοκύριακου...

Φέτος το προγραμμα είχε Σίκινο. Το αναφέρω γιατί είναι μάλλον από τα λίγα μερη όπου μπορεις να πας με μωρο (12 μηνών τότε) χωρίς αυτοκίνητο! Και να κάνεις τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα! Το δικό μας πρόγραμμα είχε περίπου ως εξής κάθε μέρα:

χαλαρό ξύπνημα, θάλασσα από τις 11 μέχρι να βαρεθούμε (να σημειώσω ότι στην καταπληκτική παραλία δίπλα στο λιμάνι ο δήμος έχει στήσει δωρεάν μεγάλες ομπρέλες όποτε γλιτώνεις αφενος χρήματα και αφετερου κουβαλημα. Εμείς συνήθως καθόμασταν εκει για ώρες γιατι μετά το μπανιο η μικρή μας απολαμβανε εναν υπνάκο στο καρότσι με το θαλασσινο αερακι να τη δροσίζει, και χαλαρωναμε κι εμεις λίγο)

επιστροφή στο δωμάτιο για φαγητο,μπανιο και λιγη ξεκουραση. ξέχασα να αναφέρω ότι μεναμε στον οικισμό του λιμανιου, οπότε η θαλασσα ήταν στα 100 μετρα.

μετα τις 6 που αρχιζε να δροσίζει παίρναμε το δημοτικο λεωφoρείο (δρομολογια καθε μια ώρα για τον δευτερο οικισμό του νησιού τη Χώρα, που απέχει 4 χμ από το λιμάνι) και πηγαίναμε είτε στη χωρα για βολτα στα σοκακια, φαγητο κλπ, είτε για περπάτημα σε κάποιο από τα απιστευτα παλιά μονοπάτια του νησιού. Κάναμε συνολικά 4 τέτοιες διαδρομές (2 έως 4 ωρών περίπου), οι οποίες ήταν απλά μαγικές. Χωμάτινα και σε κάποια σημεία και πετρόκτιστα μονοπάτια ανάμεσα στις αμέτρητες πεζούλες του νησιού, με τη θάλασσα στο τελος της πλαγιάς και θέα τις μισές κυκλάδες. Και φανταστείτε αυτό το σκηνικό την ώρα που δύει ο ήλιος!! Η μικρή σε ορειβατικο σακιδιο στην πλάτη να λέει τα δικά της (μπλα λα λαλα τραγουδώντας!).

επιστροφή στη χώρα για φαγητό (πολύ ωραίο όπου και να φαγαμε) και στο δωματιο για υπνο. Μπαράκια δεν πολυπαίζουν αλλά όσοι πάνε διακοπές με μωρό δεν νομίζω ότι θα το καταλάβουν καν!

Στα must του νησιού πρέπει να αναφέρω επίσης την απίστευτη εξυπηρέτηση των ντόπιων (αρκεί να σας πω ότι ο οδηγός του λεωφορείου εκτελούσε σχεδον χρεη ταξιτζη), τις πολύ καλές τιμές, ειδικα άρχές Ιουλίου που πηγαμε εμείς, αλλά και την ηρεμία του νησιού (λίγοι τουρίστες, λίγα αυτοκίνητα).

Νομίζω παρασύρθηκα λίγο κι εγραψα πολλά αλλά περάσαμε τόσο ωραία κι ειδαμε τοσο πράγματα που θα μπορούσα να γραψω πολύ περισσοτερα. Sorry για το μεγαλο post!

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Εμείς φέτος πήγαμε στη Νάξο μία εβδομάδα και δύο στην Εύβοια στο χωριό μας.

Να σας πω ότι η Νάξος όμως δεν μας πολυενθουσίασε. Η αλήθεια είναι ότι είχε πόλλες οικογένειες με παιδιά και γενικά είναι νησί που ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές. Απο θέμα όμως ομορφιάς νησιού και γραφικότητας δεν μπορώ να πω ότι ήταν , προσωπικά και ό,τι καλύτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

Εμεις φετος καναμε τις πρωτες μας οικογενειακες διακοπές στην Λευκάδα. Νομιζω οτι ειναι απο τα ωραιοτερα ελληνικα νησια. Εκπληκτικες παραλιες....Και οχι ιδιαιτερα ακριβο.

Διαφημίσεις

Kαι΄μεις φέτος πήγαμε μια από τα ίδια στην ''Χαλκιδική'' αλλά δεν θα τους κανουμε την χάρη πάλι.:mad:Είχαμε κλείσει Ουρανούπολη στο ΤΗΕΟΧΕΝΙΑ υπέροχο.........αλλά οι απατεώνες άλλα λένε στο τηλέφωνο και άλλα κλείνουν ενω μας είπαν ότι θα μας έβαζαν σε σπιτάκι που είχε πρόσβαση στην αυλή, μας έβαλαν στο ξενοδοχείο το κυρίως στον 5όροφο σε ένα δωματιο μια σταλιά που εννοείται δεν χωρούσαμε (4ατομα και οι φίλοι μας 5 άτομα).Με αποτέλεσμα να πάρουμε ένα μερος από την προκαταβολή και φύγαμε και ευτυχώς βρήκαμε αλλού........πήγαμε στο Ν.Μαρμαρά στα Λαγόμανδρα ωραίο ξενοδοχειο ,φαγητό μάπα αλλά θάλασσα υπέροχη,νερό κρυσταλλο ,τέλεια αλλά στα 4 μέτρα βάθαινε λίγο απότομη για τα παιδιά.Ε :roll:καλα ηταν αλλά του χρόνου ξανά όχι σε αυτούς:mad: κοιτάνε να σε γδάρουν και εμεις ξανα εκει αυτό ήταν τέλος!!!!!!!!!

a63700a23b.png 87032dd023.png

εμεις πηγαμε στουπα μεσσηνιας ( εκει μειναμε ολες τις ημερες )και καναμε tour μεχρι το πορτο καγιο ..περασαμε φανταστικα η στουπα ιδανικη για οικογενειες με παιδια οικονομικοτατη και παραλληλα πηγαμε καρδαμυλη (ειναι διπλα στη στουπα ) και οιτιλο - λιμενι - γερολιμενας - αρεοπολη -σπηλαιο δυρου -βαθεια -πορτο καγιο ..περασαμε πολυ ομορφα χωρις πολυ κοσμο και φασαρια...

Φέτος πρώτη χρονιά με τον μικρό μας, πήγαμε Ζάκυνθο, 1 εβδομάδα...

Πολύ όμορφα! Πολύ όμορφες παραλιες και ευτυχώς με πολύ άμμο και ρηχές..

Για μένα και τον γίο μου...

Μας άρεσαν πολύ οι καροτσάδες δίπλα στην θάλασσα.. Βρήκαμέ και ένα καταπληκτικό μαγειρίο, με σπιτικά φαγητάκια..

1gGKp3.png