Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζητείται επειγόντως κουτί για πρόσκληση

mmmmmmm

Recommended Posts

Παιδιά, βαφτίζω την κόρη μου στις 25 Σεπτέμβρη.

Έχω παραγγείλλει τα υλικά για τις προσκλήσεις εδώ και καιρό και ξαφνικά με ενημέρωσαν ότι το ροζ κουτί που έχω παραγγείλει διαστάσεων 13 Χ 18 είναι σε έλλειψη. Μήπως μπορείται να με βοηθήσετε σε ποιες βιοτεχνίες να ψάξω στο κέντρο της Αθήνας ή κάπου αλλού? Ξέρετε τα ωράρια λειτουργίας τους?

Το κουτί αυτό δεν είναι πολύ συνηθισμένο, έχει 2 πόντους ύψους και θα βάλω μέσα την πρόσκληση που έχω φτιάξει εγώ. Στις 10 του μήνα πρέπει να αρχίσω να δίνω προσκλήσεις. Τα φώτα σας!!!!!

Διαφημίσεις

Παιδιά, βαφτίζω την κόρη μου στις 25 Σεπτέμβρη.

Έχω παραγγείλλει τα υλικά για τις προσκλήσεις εδώ και καιρό και ξαφνικά με ενημέρωσαν ότι το ροζ κουτί που έχω παραγγείλει διαστάσεων 13 Χ 18 είναι σε έλλειψη. Μήπως μπορείται να με βοηθήσετε σε ποιες βιοτεχνίες να ψάξω στο κέντρο της Αθήνας ή κάπου αλλού? Ξέρετε τα ωράρια λειτουργίας τους?

Το κουτί αυτό δεν είναι πολύ συνηθισμένο, έχει 2 πόντους ύψους και θα βάλω μέσα την πρόσκληση που έχω φτιάξει εγώ. Στις 10 του μήνα πρέπει να αρχίσω να δίνω προσκλήσεις. Τα φώτα σας!!!!!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΜΒΗΣ ΠΧ ΜΑΜΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΙΔΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Διαφημίσεις

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Στο άτλας και το ελξις υπάρχει αυτό το μέγεθος θα πάρω τηλ. να δω για το χρώμα.

Έχει ψωνίσει καμιά σας από κει να ξέρει αν δίνουν λιανική?

Παιδιά άκυρο για το έλξις.

Αυτός ήταν που μας κορόιδευε! Μας έλεγε να του βάλουμε τα λεφτά στην τράπεζα για να μας στείλει τα ροζ κουτια που όμως δεν τα είχε. Ευτυχώς τη γλιτώσαμε γιατί του είπαμε με αντικαταβολή.

Πάμε για άλλα.

ευτυχως που δεν εκανα παραγγελια για τα κουφετα μου απο εκει... εδωσα 2-3ε παραπανω και τα πηρα απο το verynice... α, δες κι εκει μηπως εχει κουτια...

me and my men...

Καλησπερα κοριτσια εχω παρει εγω κουτια απο το ατλας για τη προσκληση του μωρου μου τον απριλιο θα σου δωσουν ειναι καλα τα κοριτσια εκει.Πηρα ολα τα υλικα απο εκει και η προσκληση ηταν υπεροχη!!!

Διαφημίσεις

Παιδιά τηλ. σωφρονά & μπάρκα δεν το έχουν.

Το suxess δεν το έχει στο site.

Το very nice θέλει 10 μέρες μετά την παραγγελία.

Το atlas θα μου τα έχει έτοιμα σε 2 μέρες.

Αν δεν το δω δεν θα το πιστεψω. Fingers crossed!

Στην Κουμουνδούρου, κοντά στον Μπάρκα, έχει ένα ακόμα μαγαζί με κουτιά, δοκίμασε κι εκεί...Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα. Αν ανέβεις το δρόμο που είναι ο Μπάρκας θα το δεις απέναντι....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Παιδιά τηλ. σωφρονά & μπάρκα δεν το έχουν.

Το suxess δεν το έχει στο site.

Το very nice θέλει 10 μέρες μετά την παραγγελία.

Το atlas θα μου τα έχει έτοιμα σε 2 μέρες.

Αν δεν το δω δεν θα το πιστεψω. Fingers crossed!

αντε καλη τυχη!

me and my men...

Παιδιά, τέλος καλό όλα καλά.

Βρήκα τα κουτιά που ήθελα στο άτλας πακέτο.

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα (αν καταφέρετε να το βρείτε δηλαδή εκεί που είναι κρυμμένο). Οι κοπέλες ήταν απίστευτα εξυπηρετικές και ευγενικές και γλυκές και θεόσταλτες!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για την πολύτιμη βοήθειά σας. Τελικά "το 'να χέρι νύβει τ'άλλο και τα δυο το πρόσωπο" σ' αυτό το forum.

• 2 months later...
Παιδιά, τέλος καλό όλα καλά.

Βρήκα τα κουτιά που ήθελα στο άτλας πακέτο.

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα (αν καταφέρετε να το βρείτε δηλαδή εκεί που είναι κρυμμένο). Οι κοπέλες ήταν απίστευτα εξυπηρετικές και ευγενικές και γλυκές και θεόσταλτες!!!

QUOTE]

Ψάχνω κι εγώ κουτι τέτοιο για την πρόσκληση της μικρήςμου σε λευκο, από τιμή ποσο έχει;

Διαφημίσεις

παντως κοριτσακια μου οσα προσκλητήρια μου τα έφεραν σε κουτι κυριολεκτικά τα πεταξα αμέσως στην ανακύκλωση και κολλησα το προσκλητήριο στο ψυγειο! Μου φαινεται εντελώς περιττο έξοδο...καλυτερα να κάνεις κατι αλλο πιο ακριβό παρα να δωσεις λεφτα για το κουτι

παντως κοριτσακια μου οσα προσκλητήρια μου τα έφεραν σε κουτι κυριολεκτικά τα πεταξα αμέσως στην ανακύκλωση και κολλησα το προσκλητήριο στο ψυγειο! Μου φαινεται εντελώς περιττο έξοδο...καλυτερα να κάνεις κατι αλλο πιο ακριβό παρα να δωσεις λεφτα για το κουτι

Yogini δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα αλλά μου φαινόταν καλή ιδέα, βέβαια εγώ σκεφτόμουν να μην βγαίνει το χαρτί από μέσα απο το κουτί αλλά να το κολλήσω. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα της πρόσκλησης, μετά σκεφτόμουν τα γυάλινα φυαλίδια αλλά μέχρι κ το Jumbo τα φέρνει πια

Εγω παντως πεταω τα προσκλητηρια κ κραταω τα κουτια.. ολο κ καπου χρησιμευουν..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κι εγω κουτι εκανα στον γιο μου και ολοι -εκτος του οτι ξετρελαθηκαν γιατι ηταν πρωτοτυπο- μου ειπαν οτι θα το κρατησουν για να βαζουν πχ φωτογραφιες.Κι αν το καλοσκεφτουμε τα κοινα προσκλητηρια πανε κυριως για πεταμα.Εξαρταται ομως απο την εφευρετικοτητα μας το αν θελουμε να χρησιμοποιησουμε τα πιο "πρωτοτυπα" (κουτι, πουγκι-που εκανα στην κορη μου-) καπως διαφορετικα...

Κι εγω κουτι εκανα στον γιο μου και ολοι -εκτος του οτι ξετρελαθηκαν γιατι ηταν πρωτοτυπο- μου ειπαν οτι θα το κρατησουν για να βαζουν πχ φωτογραφιες.Κι αν το καλοσκεφτουμε τα κοινα προσκλητηρια πανε κυριως για πεταμα.Εξαρταται ομως απο την εφευρετικοτητα μας το αν θελουμε να χρησιμοποιησουμε τα πιο "πρωτοτυπα" (κουτι, πουγκι-που εκανα στην κορη μου-) καπως διαφορετικα...

Αντε να πέφτει καμμια ιδέα στο τραπέζι γιατί έχω κολλήσει, καμμια φωτο δεν έχεις βάλει να δω;;; :oops:

Σοφία αυτά τα προσκλητήρια σου με έχουν ξετρελάνει ...

ειδικά το κουτί και είχα σκοπό να ψάξω στο elxis για κάτι τέτοιο αλλά μετά από αυτά που διάβασα σήμερα φοβήθηκα. Εσύ πως τα αγόρασες από το κατάστημα ή ηλεκτρονικά.

Πόσο σου στοίχισε το ένα περίπου τελειωμένο ?

Και το κειμενάκι σου τέλειο:-P

Έχω δει κάπως παρόμοια και στο site του evendi αλλά άραγε πόσο να κοστίζουν...? αξίζει ή θα πληρώνεις τον κούκο αηδόνι ?

Σας ευχαριστω κοριτσια!!!

Ντεμπορα με τον κο ελξις εκανα τη συνενοηση τηλεφωνικα (ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ), πληρωσα με καταθεση στην τραπεζα και τα παρελαβα με ΚΤΕΛ.Το κουτι κοστισε 0,89 ευρω + 10 ευρω τα μεταφορικα.Συνολικα τελειωμενο το προσκλητηριο μου κοστισε 1,20 ευρω.Οσο για τον κο evendi μπορει να εχει ωραια πραγματα αλλα ειναι πανακριβος και δεν αξιζει απο την στιγμη που μπορεις να το κανεις και μονη σου.Κι επειδη εγω εχω κανει πολλα πραγματα για πολλες βαφτισεις, θα χαρω να σε βοηθησω σε οτι θες!

Εγω παντως πεταω τα προσκλητηρια κ κραταω τα κουτια.. ολο κ καπου χρησιμευουν..

Συνήθως κι εγώ τα αξιοποιώ. Είναι να έχεις φαντασία. Χρησιμοποιώ ακόμα και τα τούλια της απλής μπομπονιέρας. Βάζω μέσα ποτ πουρί και μετά στα συρτάρια μου.

Προτείνω το ατλας πακέτο. Αν θυμάμαι καλά πλήρωσα 0,85 για το μακρόστενο κουτί 13 x 18.