Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φοβος για δευτερο παιδι.

Recommended Posts

Θα ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας.

Ειμα 30 ετων κι εχω ενα γιο 6 ετων ο οποιος εχει καποια διανοητικη

καθηστερηση. Του εχουμε κανει ολες τις εξετασεις (μαγνητικη, εγκεφαλογραφημα, βιολογικες, γεννετικες...) δεν του εχουν βρει τιποτα

απολυτος ολα φυσιολογικα.

Εχουν, επισης, αποκλεισει την περιπτωση του αυτισμου.

Εγω τωρα απο τη στιγμη που δεν ξερω τι φταιει και ειναι το παιδι μου σε αυτη

τη κατασταση φοβαμαι να κανω δευτερο, γιατι κανενας δεν μου λεει σιγουρα

οτι και το επομενο δεν θα εχει το ιδιο προβλημα.

Επισης ο γιος μου εχει εναν ιδιαιτερο χαρακτηρα, θελει πολυ προσοχη και χρονο.

Εσεις εχετε καμια παρομοια εμπειρια;

Τι να κανω;

Διαφημίσεις

Κανεις ομως δεν σου λεει οτι και το δευτερο θα εχει το ιδιο προβλημα..

Αυτα νομιζω ειναι θεμα τυχης.. εγω θα εκανα δευτερο. δεν πρεπει κατι τετοιο να σε αποτρεπει.. και πιστευω πως θα κανει καλο στο γιο σου ενα αδελφακι

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κουράγιο κοπέλα μου. Ο γιος σου απο ότι βλέπω στην μια φωτο είναι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ! Είμαι σίγουρη ότι με την σωστή βοήθεια (ίσως σε κάποιο ειδικό σχολείο) θα γίνει ένα πανέξυπνο παιδί. Εχε πίστη και όλα θα πάνε καλά. Με πόσους γιατρούς και τι ειδικότητας έχεις μιλήσει και σου είπαν οτι δεν ξέρουν αν και το δεύτερο έχει πρόβλημα?

DOXip3.png

DtXgp3.png

Κανεις ομως δεν σου λεει οτι και το δευτερο θα εχει το ιδιο προβλημα..

Αυτα νομιζω ειναι θεμα τυχης.. εγω θα εκανα δευτερο. δεν πρεπει κατι τετοιο να σε αποτρεπει.. και πιστευω πως θα κανει καλο στο γιο σου ενα αδελφακι

Aκριβώς αυτό θα σου έλεγα και εγώ.

rQGhp3.png

Αν καποιος αποκτησει ενα παιδακι με νοητικη στερηση δεν σημαινει οτι ολα τα επομενα παιδακια θα ειναι ετσι.....

Ποιος εκανε τη διαγνωση του;;;;;;

Αν αισθανεσαι ετοιμη δωστε του ενα αδερφακι......θα ειναι μεγαλο δωρο.... :)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

Είναι αλήθεια ότι οι φόβοι και οι επιφυλάξεις σου είναι κατανοητοί. Αλλά κι εγώ πιστεύω πως είναι θέμα τύχης αφού δεν έχει βρεθεί κάποια συγκεκριμένη αιτία. Γιατί να συμβεί και στο δεύτερο παιδάκι? Αν θέλετε ένα δεύτερο παιδάκι, και για να ανοίγεις αυτό το τόπικ φάντάζομαι ότι το θέλεις, κι εγώ πιστεύω να το προσπαθήσετε. όχι μόνο γιατί θα είναι καλό και για τον μικρό σας και για σας αλλά πολύ απλά για τη χαρά ενός δεύτερου παιδιού, για να μεγαλώσει η οικογένειά σας.

Ο γενετιστης ειναι αυτος που δεν ειναι 100% σιγουρος για το επομενο.

Του εχει κανει δυο φορες γεννετικες εξετασεις και θελει να του κανει και τριτη.

Το καλο σε ολη την υποθεση ειναι οτι ο μικρος πηγε σε ειδικο παιδικο σταθμο και τωρα παει σε ειδικο σχολειο. Ειναι πολυ μεγαλη η βοηθεια και εχει κανει μεγαλες προοδους.

Σας ευχαριστω για τα καλας λογια, μου δινεται πολυ κουραγιο.

Μαλλον πρεπει να αρχισω να το συζηταω με τον συζυγο σιγα σιγα και να σταματησω επιτελους αυτα τα καταραμενα τα χαπια, εξη χρονια τα παιρνω.

Να προχωρήσεις βρε κορίτσι..άλλωστε οπως είπες δεν είναι σίγουρο ότι και το δεύτερο θα έχει κάποιο προβληματάκι, οπότε γιατί όχι..κάνε την προσπάθεια σου να δώσεις ένα αδερφάκι στο αγοράκι σου, μια παρεούλα.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Θα σου πρότεινα να ψάξεις σε αμερικανικά site έρευνες που συνδέουν τον παιδικό εμβολιασμό με συμπτώματα αυτισμού χωρίς όμως απτά εργαστηριακά ευρήματα. Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ στην Αμερική. Αφορμή για αυτό που σου λέω στάθηκε η εκπομπή της Oprah που φιλοξένησε μία μητέρα με παιδί που είχε τέτοιο πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Πάντως στη θέση σου ίσως να έψαχνα και εναλλακτικές μεθόδους μήπως και αντιμετωπίζεται το πρόβλημα κι έχει ελπίδες το παιδάκι σου να ανακάμψει. Ψάξε λίγο και την ομοιοπαθητική ή τέτοιες μεθόδους. Ο δικός μου ομοιοπαθητικός φωνάζει μετά από κάθε εμβολιασμό ή κάθε αντιβίωση : thuya!

Στην αρχή το θεώρησα βλακεία αλλά βλέποντας εκείνη την κοπέλα στην Oprah και ψάχνοντάς το λιγάκι το κάνω σε μένα πλέον αλλά θα το κάνω και στα παιδιά μου όταν με το καλό αποκτήσω.

Διαφημίσεις