Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φλασάκι» αλά… σκληρός δίσκος χωρητικότητας 256 GB!

maira95

Recommended Posts

thumb.php?file=6186.jpg&sizex=300&sizey=225

''Σε ανακοίνωση του νέου USB flash drive χωρητικότητας "μόλις"… 256 GB (!) προχώρησε η εταιρεία Kingston Technology. Επί της ουσίας, το συγκεκριμένο στικάκι μπορεί άνετα να αντικαταστήσει τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και να φανεί πολύ χρήσιμο στους κατόχους φορητών υπολογιστών.

Για να περάσουμε στα αμιγώς… ψηφιακά ζητήματα, το USB της Kingston Technology διαθέτει ταχύτητα ανάγνωσης αποθηκευμένων δεδομένων που αγγίζει τα 20ΜΒ/δευτερόλεπτο και εγγραφής 10ΜΒ/δευτερόλεπτο. Οι διαστάσεις του είναι λίγο μεγαλύτερες από τους μακρινούς… συγγενείς του, ενώ η εταιρεία παρέχει πενταετή εγγύηση. Τέλος, το συγκεκριμένο «φλασάκι» μπορείτε να το προμηθευτείτε μόνο κατά παραγγελία.''

ΠΗΓΗ http://www.stifora.gr/index.php

''...for those about to rock we salute you...''

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

........και να σκεφτείς ότι ξεκινήσαμε από τις 5,5" δισκέτες στα personal computers ΦΟΒΕΡΟ !!!!!!

Βρε Σμαράγδα, οι δισκέτες ήταν το "θαύμα" της τεχνολογίας.

Τι να πούμε οσοι απο εμάς ξεκίνησαν με ... κασσέτες ... :)

sinclair_zx_spectrum_tape.jpg

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Θελω κι εγω ενα τετοιο.. Ο αντρας μου εχει καψει 2 σκληρους μεσα σε 6 μηνες (πως το κανει δεν ξερω..) Φανταζομαι πως αυτο δεν θα καιγεται τοσο ευκολα

O5Lop2.png

kIP3p2.png