Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν του αρεσει η κουνια του..

dudu

Recommended Posts

Ειναι 46 ημερων και σιγα σιγα δεν χωραει πια στην καλαθουνα του..

πρασπαθω συναιχωσ μεσ την μερα.και το βραδυ να τον βαζω εστω για λιιιιγο που καθεται στη κουνια του..με τισ κουβερτουλεσ και τα σεντονακια που ειχε στην καλαθουνα..το εκανα πιο μαλακο μπασ και ειναι σκληρο το στρωμα..

τον χαιδευω μπασ και κοιμηθει..του τραγουδαω..

..αλλα τιποτα..μετα απο 10 λεπτα τσιριζει..και δεν του αρεσει..

ετσι μενει αιπνοσ..και γκρινιαζει γιατι νυσταζει...οταν τον βαζω πισω στην καλαθουνα σε 2 λεπτα εχει κοιμηθει...

σασ εχει τυχει?

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

Καμμια φορα τα μωρακια αντιδρουν ετσι γιατι νιωθουν ανασφαλεια με αυτη τη διαφορα χωρου.Στην καλαθουνα ειναι καπως πιο περιορισμενα και τους θυμιζει την ασφαλεια της κοιλιτσας.Αν στενευες καπως το χωρο της κουνιας?Παντα με ασφαλεια βεβαια.Να σου ζησει το μωρακι σου!

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Kαι με τον δικό μου το ίδιο συνέβη. Δεν ήθελε την κούνια του. Αναγκάστηκα να τον κοιμίζω στα χέρια και να τον βάζω μετά στην κούνια. Καλά εμείς είχαμε ουτως ή αλλως προβλημα στον υπνο. Παντως και εγω το ιδιο προσπαθησα να κανω με αυτο που σου προτεινε η φίλη ΡΟΥΛΑ26 απο πάνω. Τύλιγα πετσετούλα και την έβαζα να ακουμπαει στην πλατουλα του, μαξιλαρια τριγυρω του ετσι ώστε να νιώθει κάτι.

an1cA4-0g410010MjQ1fDkyMjQwMGRhfG8gem91bXBvdXJsYWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

260964d0kehdi79a.gif

AYTO EKANA KΑΙ ΕΓΩ.ΕΒΑΖΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ(ΧΕΙΜΩΝΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΙΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. Ή ΤΟΝ ΤΥΛΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΑΝ ΣΟΥΤΣΟΥΚΑΚΙ(!!!!)ΑΛΛΙΩΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ!

ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ.

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Kαι με τον δικό μου το ίδιο συνέβη. Δεν ήθελε την κούνια του. Αναγκάστηκα να τον κοιμίζω στα χέρια και να τον βάζω μετά στην κούνια. Καλά εμείς είχαμε ουτως ή αλλως προβλημα στον υπνο. Παντως και εγω το ιδιο προσπαθησα να κανω με αυτο που σου προτεινε η φίλη ΡΟΥΛΑ26 απο πάνω. Τύλιγα πετσετούλα και την έβαζα να ακουμπαει στην πλατουλα του, μαξιλαρια τριγυρω του ετσι ώστε να νιώθει κάτι.

to kano..alla den pianei ..pros to paron toylaxiston..

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...