Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνοι κατά τη διάρκεια της επαφής....

Recommended Posts

Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Εδώ και 1-2 εβδομάδες, κατά η διάρκεια του σεξ, πονάω πολύ εσωτερικά, μήτρα, οωθήκες, κάπου εκεί. Αυτό δεν συμβαίνει όμως με όλες τις στάσεις, μόνο με δύο απ' ότι έχω παρατηρήσει. Μήπως έχει συμβεί σε καμία κοπέλα κάτι ανάλογο για να με βοηθήσει; Περιμένω με αγωνία!!! Σας ευχαριστώ!

[/url]

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ που μου απάντησες τόσο γρήγορα Dalia μου! Και αν είναι κυστούλα είναι σοβαρό; Εμποδίζει στο να μείνω έγκυος; Γιατί θέλω πολύ να μείνω!!!! Και πως φεύγει, με φάρμακα;

[/url]

Καλό είναι να πας στον γυναικολόγο σου να σε δει. Κάνε και ένα ΠΑΠ, και σε 2-3 μέρες το πολύ θα ξέρεις.

Μπορεί να μην είναι και τίποτα. Εγώ πονάω έτσι με την διείσδυση όταν είμαι σε γόνιμες μέρες. Αλλά καλό είναι να το κοιτάξεις γιατί με αυτά δεν παίζουν, ειδικά εσύ που θέλεις να μείνεις και έγκυος

Αυτό θα κάνω, θα πάω στον γιατρό. Φοβάμαι κιόλας γιατί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη (πριν μάθω οτι είμαι έγκυος) είχα κάτι τέτοια και τελικά ήμουνα έγκυος. 'Επαθα και μια αποκόλληση.....αλλά τελικά όλα πηγαν καλά! Γι' αυτό έχει ψιλοφοβηθεί το μάτι μου.

[/url]

Διαφημίσεις

Και εμένα μου συμβαίνει. Στην αρχή νόμιζα ότι οφειλόνταν στην υδροσάλπιγγα που είχα και τελικά αφαίρεσα την μια σάλπιγγα, τώρα νομίζω φταίνε τα ινομυώματα που έχω επίσης. Όταν αφαιρέσω και αυτά θα δούμε. Αν συνεχίζει ο πόνος καλά θα κάνεις να το κοιτάξεις.

Πάντως και με μια σάλπιγγα και 2 ινομυώματα έχω μείνει έγκυος και γέννησα φυσιολογικά οπότε μην ανησυχείς αν έχεις κάτι τέτοιο διορθώνεται.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

melita άσχετα με το οτι πονάω, μου έδωσες κουράγιο για να ελπίζω! σ' ευχαριστώ! mor@ki _K δεν έχω σκεφτεί οτι θα μπορούσε να είναι το έντερο. δεν πονάει η κοιλιά μου, κάτω χαμηλά πονάω, κοντά στην τομή της καισαρικής αλλά εσωτερικά. δεν ξέρω, παίζει να είναι έντερο;

[/url]

• 2 weeks later...

Ναι Νατάσσα, και γω αυτό το πρόβλημα είχα για πολύ καιρό, πονούσα στις επαφές, πήγαινα στην πρώην γυναικολόγο μου και της έλεγα πως πονάω, τα έβρισκε όλα καθαρά και νόμιζε πως την κορόϊδευα!

Μέχρι που άλλαξα γιατρό και μου΄πε πως είναι το έντερο μου, πήρα σπασμολυτικά χάπια, 1 κάθε μέρα για καμιά βδομάδα και ηρέμησα.

Πόνο στον ¨ποπό¨ καθόλου δεν είχα, ούτε στην κοιλιά, χαμηλά στη μήτρα πονούσα.

Μάλλιστα νόμιζα μήπως είχα καμιά σαλπιγγίτιδα.

Αν δεν σε βοηθάει ο γυναικολόγος σου, πήγενε σε γαστρεντερολόγο, δεν χάνεις τίποτα. Την κοιλιά σου θα ψάξει και θα το καταλάβει αμέσως αν χρειάζεσαι αγωγή.

(μην ανησυχείς, για καμιά εβδομάδα θα΄ναι).

Αν είσαι και ανχώδης όπως εγώ, μάλλον 90 % αυτό θα είναι.

433965qzur0la2nd.gif

• 2 months later...

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΛΟΓΩ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ 2 ΓΕΝΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΛΥΝΣΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΝΑΣ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

• 1 month later...

Εγώ μετά την γέννα(έχω γεννησει εδω και 3μιση μήνες),με πονάει λίγο στην επαφή περισσότερο στην αρχή..Είναι φυσιολογικό; γέννησα με φυσιολογικό τοκετό,το μωρό ήταν μικρό και δεν ταλαιπωρήθηκα σχεδόν καθόλου.Λόγω του οτι θηλάζω δεν μου έχει έρθει κανονική περίοδος ακόμα,αλλα άργησα πολύ να καθαρίσω τελέιως απο αίματα.Είχα για 2 μήνες περίπου λίγο αιματάκι στην σερβιέτα,αλλα και πάλι τώρα ακόμα τα υγρά μου είναι πιο σκούρα απο ότι ήταν πριν γεννήσω,και έχουν ελαφριά μυρωδιά..Όταν είχα πάει στο γιατρό στις 40 μέρες,έκανε κι αυτός αυτή την παρατηρηση,αλλα μου είπε μόνο να πάω για τεστ παπ σε δύο μήνες.Μετά τις γιορτές θα πάω,αλλα πιστεύετε οτι πρέπει να ανησυχησω;τί μπορεί να συμβαίνει,σχετίζονται όλα αυτά με τα πονάκια που έχω;:confused:

Άρα δεν είμαι η μόνη που πονάει. Η γυναικολόγος μου μου έδωσε μια θεραπεία για ενυδάτωση του κόλπου, μια και το Παπ ήταν οκ. Για να δούμε μετά το τέλος της θεραπείας...

74Qtp3.png2SeRp3.png

εγω εχω αυτα τους πονους που αναφερεις σε καποιες στασεις οπως λες και εσυ γιατι εχω ενα μικρο ινομυωμα. μην αγχωνεσαι για την εγκυμοσυνη γιατι εγω και στα δυο παιδια εμεινα εγκυος απο τον 1ο μηνα.

κανε μια επισκεψη στο γυναικολογο σου αλλα σιγουρα μην αγχωνεσαι!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εγώ μετά την γέννα(έχω γεννησει εδω και 3μιση μήνες),με πονάει λίγο στην επαφή περισσότερο στην αρχή..Είναι φυσιολογικό; γέννησα με φυσιολογικό τοκετό,το μωρό ήταν μικρό και δεν ταλαιπωρήθηκα σχεδόν καθόλου.Λόγω του οτι θηλάζω δεν μου έχει έρθει κανονική περίοδος ακόμα,αλλα άργησα πολύ να καθαρίσω τελέιως απο αίματα.Είχα για 2 μήνες περίπου λίγο αιματάκι στην σερβιέτα,αλλα και πάλι τώρα ακόμα τα υγρά μου είναι πιο σκούρα απο ότι ήταν πριν γεννήσω,και έχουν ελαφριά μυρωδιά..Όταν είχα πάει στο γιατρό στις 40 μέρες,έκανε κι αυτός αυτή την παρατηρηση,αλλα μου είπε μόνο να πάω για τεστ παπ σε δύο μήνες.Μετά τις γιορτές θα πάω,αλλα πιστεύετε οτι πρέπει να ανησυχησω;τί μπορεί να συμβαίνει,σχετίζονται όλα αυτά με τα πονάκια που έχω;:confused:

Άρα δεν είμαι η μόνη που πονάει. Η γυναικολόγος μου μου έδωσε μια θεραπεία για ενυδάτωση του κόλπου, μια και το Παπ ήταν οκ. Για να δούμε μετά το τέλος της θεραπείας...

Εγώ πάλι μετά τον 2ο τοκετό είχα πόνο και το απέδιδα σε έλλειψη "υγρασίας" στην περιοχή. Είχα ακούσει ότι μερικές φορές αργεί να επανέλθει ο οργανισμός, οι ορμόνες κλπ. Έκανα υπομονή, πήρα λιπαντικά...τίποτα. Τελικά όταν έκανα το Παπ τεστ, διαπιστώθηκε ότι είχα τραχηλίτιδα. Έκανα θεραπεία και όλα έφτιαξαν.

Κάτι σαν αυτό που περιγράφεις natasa, παθαίνω κι εγώ μερικές φορές όταν είμαι στις γόνιμες μέρες.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι μετά τον 2ο τοκετό είχα πόνο και το απέδιδα σε έλλειψη "υγρασίας" στην περιοχή. Είχα ακούσει ότι μερικές φορές αργεί να επανέλθει ο οργανισμός, οι ορμόνες κλπ. Έκανα υπομονή, πήρα λιπαντικά...τίποτα. Τελικά όταν έκανα το Παπ τεστ, διαπιστώθηκε ότι είχα τραχηλίτιδα. Έκανα θεραπεία και όλα έφτιαξαν.

Κάτι σαν αυτό που περιγράφεις natasa, παθαίνω κι εγώ μερικές φορές όταν είμαι στις γόνιμες μέρες.

Η τραχηλίτιδα πώς θεραπεύεται;;

καλημέρα.....εγώ πήγα εχθές στον γιατρό και μου έδωσε να κάνω κάτι αιματολογικές εξετάσεις και μια υστεροσαλπιγγογραφία, που θα την κάνω την παρασκευή...ελπίζω να πάνε όλα καλά! και την άλλη βδομάδα θα πάω να με εξετάσει κι αυτός και να μου κάνει και ένα τεστ παπ. είναι ο νέος μου γιατρός αυτός και του είπα οτι πονάω αλλά θέλει πρώτα να δει τα αποτελέσματα, να με δει κι αυτός και μετά θα μου πει τι πρέπει να κάνω. έχω ένα ψιλοάγχος για να πω την αλήθεια!

[/url]

Η τραχηλίτιδα πώς θεραπεύεται;;

Κι εγώ είχα τραχηλίτιδα έκανα θεραπεία (2 διαφορετικά χάπια και ενδοκολπική κρέμα), αλλά ο πόνος επιμένει

Kira, εμένα μου είχε δώσει μια ενδοκολπική κρέμα που νομίζω είχε αντιβιωτικά μέσα και κάτι υπόθετα. Χάπια δεν θυμάμαι αν πήρα.... (πάει και καιρός :roll:)

Ευάκι, μήπως δεν θεραπεύτηκε η τραχηλίτιδα και χρειάζεται κι άλλο κύκλο θεραπείας? το συζήτησες με τον γυναικολόγο σου?

natasa., κι εμένα μετά το Παπ τεστ, μου έδωσε αιματολογικές κι έκανα, για να διαπιστώσει για ποιό μικρόβιο πρόκειται συγκεκριμένα ώστε να μου γράψει το φάρμακο που ενδείκνυται.

Kira, εμένα μου είχε δώσει μια ενδοκολπική κρέμα που νομίζω είχε αντιβιωτικά μέσα και κάτι υπόθετα. Χάπια δεν θυμάμαι αν πήρα.... (πάει και καιρός :roll:)

Έχει σχέση η τραχηλίτιδα με την γέννα,ή είναι άσχετο το ένα με το άλλο;εσείς όταν γεννήσατε,είχατε πονάκια στην επαφή μετά απο τόσο καιρό;(3μιση μήνες?)

Έχει σχέση η τραχηλίτιδα με την γέννα,ή είναι άσχετο το ένα με το άλλο;εσείς όταν γεννήσατε,είχατε πονάκια στην επαφή μετά απο τόσο καιρό;(3μιση μήνες?)

Ναι Kira, μπορεί να έχει σχέση με τον τοκετό.

Επίσης, εγώ είχα πόνο μετά απο 4 μήνες και παραπάνω....:?

Δες εδώ μερικές πληροφορίες:

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=41