Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!! Καλή χρονιά σε όλους σας και στα μπεμπέκια μας... Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουμε ένα θέμα...ο μπέμπης μας συχνα τσιρίζει και μάλιστα δυνατά...όταν είναι ήρεμος τσιρίζει μέχρι να μας δει, όταν τον αλλάζουμε μετάαπό μπανιο κυρίως , τσιρίζει και δεν σε αφήνει να τον αλλάξεις , όταν παίζει το ίδιο !! Είναι φυσικό άραγε ? Πρώτα δεν έκανε τέτοιες κραυγές ...

τώρα σε κοιτα και τσιρίζει , αλλα αμα του δώσουμε σημασία γελα και σταματαει....πως θα σταματήσει ? πρέπει να κανουμε κατι εμείς μήπως ? αν έχετε ανάλογη εμπειρία θα μου φαινονταν χρήσιμη να την άκουγα!!

Ευχαριστώ !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρέ! :D Φυσιολογικό είναι! Και μένα είναι σχεδόν επτά μηνών και τσιρίζει αναλόγως σαν τενόρος κακόφωνος βέβαια!! :lol::lol::lol:

Δοκιμάζει την φωνούλα του ανακαλύπτει τον ευατό του! Να του μιλάτε και να του τραγουδάτε! Να το αναπτύξουν τα ζουζούνια μας και ίσως βγάλουμε κανένα καινούργιο ταλέντο ε?!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Καλησπέρα σας!!! Καλή χρονιά σε όλους σας και στα μπεμπέκια μας... Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουμε ένα θέμα...ο μπέμπης μας συχνα τσιρίζει και μάλιστα δυνατά...όταν είναι ήρεμος τσιρίζει μέχρι να μας δει, όταν τον αλλάζουμε μετάαπό μπανιο κυρίως , τσιρίζει και δεν σε αφήνει να τον αλλάξεις , όταν παίζει το ίδιο !! Είναι φυσικό άραγε ? Πρώτα δεν έκανε τέτοιες κραυγές ...

τώρα σε κοιτα και τσιρίζει , αλλα αμα του δώσουμε σημασία γελα και σταματαει....πως θα σταματήσει ? πρέπει να κανουμε κατι εμείς μήπως ? αν έχετε ανάλογη εμπειρία θα μου φαινονταν χρήσιμη να την άκουγα!!

Ευχαριστώ !

αχ και μενα ακριβως τα ιδια κανει ακριβως οπως τα περιγραφεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω αρχισει κ ανυσηχω!αν κ η παιδιατρος μς καθυσηχασε λεγοντας μου οτι δοκομαζει την φωνουλα του.επισης ο δικος μου γρυλιζει...

my baby was my reborn...

είναι σημάδι ότι προσπαθούν να επικοινωνήσουν όπως και εσείς - με την φωνή τους!

είναι απόλυτα θετικό, και δείχνει μια υγιή αντίληψη προς τα έξω, δηλαδή τα διάφορα ερεθίσματα. Απαντήστε με τραγουδάκια και γέλια.

Είναι "μυνήματα" που δείχνουν εκφραστικότητα και ζωντάνια :) - τι πιο καλό :):?::)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Και εμένα τσιρίζει, αλλά και μουγκρίζει!!! :shock: αυτό το δεύτερο δεν μας αρέσει καθόλου... ΄φαίνεται σαν να έχει νεύρα και να μας την λεει :?

μάλλον προσπαθεί να μιλήσει, ξέρω και εγώ τι να πω?

Διαφημίσεις

Και εμένα τσιρίζει, αλλά και μουγκρίζει!!! :shock: αυτό το δεύτερο δεν μας αρέσει καθόλου... ΄φαίνεται σαν να έχει νεύρα και να μας την λεει :?

μάλλον προσπαθεί να μιλήσει, ξέρω και εγώ τι να πω?

και εμας ακριβως το ιδιο μουγκριζει σαν να μας απειλει!!!!!!!!μου φαινεται τα αγορακια τα κανουν αυτα!

my baby was my reborn...

οτι δοκομαζει την φωνουλα του.επισης ο δικος μου γρυλιζει...

Αυτό ναι....δοκιμάζουν τα νινάκια μας μωρέ..

Και εμένα γρυλίζει,καλά έχει πολύ γέλιο λέμε... :D

..sine qua non..

Και εμένα μου το κάνει και είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο.. όταν δεν της αρέσει ιδίως κάτι ή της γυρνάω την πλάτη μου για να σηκώσω το τηλέφωνο πχ εκνευρίζεται απίστευτα και αρχίζει να φωνάζει!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

• 2 months later...

και εμας ετσι ο Κωνσταντινουλης , τσιριζειιιιιιιιιιιι οταν πας να τον αλλαξεις , οταν τον ντυσεις , αμα τον αφησεις μονο ,αμα τοθ παρεις κατι που θελει , αμα δεν τον αφησεις να κανει κατι , ειναι φυσιολογικο διοτι τα μικρα δεν μπορουνε να μιλησουνε και να ζητησουνε αυτο που θελουνε αρα καταφευγουνε στις τσιριδες , οσο μεγαλωνει και μπορει να επικοινωνησει και με αλλους τροπους να το σταματησει αλλα εχει και την πλακα του να βλεπεις μια σταλια σκατουλια να εχοθνε προτιμησεις και θελω χαχαχαχα

Διαφημίσεις

φοβαμαι....με τρομαξε κι ο αντρας μου το πρωι...μου λεει δεν μπορει να γρυλιζει το μωρο 8 μηνων συνεχεια..μου εβαλε ιδεες..μα τοσα νευρα ενα μωρο?

my baby was my reborn...

τοσα και ακομα παραπανω , τα μικρακια δεν εχουνε καν τη λογικη μεσα τους , θελουνε αυτο που θελουνε χωρις να μπορουνε να καταλαβουνε οτι δεν πρεπει να το κανουνε η δεν μπορουνε . Εμεις που ειμαστε οι γονεις τους θα πρεπει σιγα σιγα με αγαπη και ηρεμια να τα μεταφερουμε απο τον κοσμο οπου ολες οι επιθυμιες μπορουνε να πραγματοποιηθουνε στον κοσμο της πραγματικοτητας οπου υπαρχουνε ορια . Δεν ειναι ευκολο πραγμα αλλα ειμαστε γονεις και κυριως γονεις ειμαστε για την νοητικη τους αναπτυξη και την αγωγη τους και να τους μαθουμε με αγαπη και ηρεμια την ενοια της πειθαρχιας .Ευκολο θα ητανε αμα ημασταν μονο εδω για να τα ταιζουμε . Πες του αντρουλη σου να μην ανυσηχει , τιποτα δεν εχει το παλικαρακι σας , απλως ειναι μωρακι .

Και εμάς το Κατερινάκι μας πολλαααααααα νεύρα τελευταία βρε παιδιά!!! Τσιτώνεται και φωνάζει με το παραμικρό ... το να της αλλάξεις πια πάνα έχει καταντήσει ζογκλερικό νούμερο σε τσίρκο :lol: !!! Υποθέτω πάντως πως είναι φάση όλο αυτό ... νομίζω πως της φταίει που θέλει να μιλήσει και να επικοινωνήσει μαζί μας και δεν τα καταφέρνει το μωρούλι μου ... τι να πω πια ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

μην ανυσηχειτε βρε κοριτσια...εμενα ο δικος μου ειναι τεσσαρων μηνων και ηδη αρχισε να τσιριζει..συνηθως το κανει αν τον αφησω μονο του στο ριλαξ για να του δωσω σημασια...ειναι ενας τροπος για να μιλησουν και αυτα... :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Εμάς τελευταία ουρλιάζει δυνατά ,μα πάρα πολύ δυνατά όμως....ειδικά όταν τη βγάζουμε από την πόρτα του σπιτιού αρχίζει την τσιρίδα..λες και θέλει να ακούσει την ηχώ που κάνει η φωνή της στην πολυκατοικία...όσο πιο πολύ γελάμε τόσο πιο πολύ ουρλιάζει...έχει πολύ πλάκα...και όταν βλέπει άλλα παιδάκια έτσι τους φωνάζει,λες και θέλει κάτι να τους πει αλλά το λέει ουρλιάζοντας...και έχει πολύ δυνατή φωνή,σε ξεκουφαίνει στην κυριολεξία... :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

εμας δεν τσιριζει,ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ και μουγκριζει...ολη την ωρα στα παιχνιδια του..του λεμε συνεχεια οχι και οχι...φοβαμαι οτι δεν ειναι σωστο,απο την αλλη δεν πρεπει να καταλαβει σιγα σιγα οτι δεν πετυχαινουμε τιποτα με τα νευρα...

my baby was my reborn...

• 1 month later...

Καλως σας βρηκα στο club τσιριδας.

Η μικρουλα μου τσιριζει, μουγκριζει, γρυλλιζει απο χαρα, νευρα, βαρεμαρα, νυστα, οτιδηποτε ... ... ... και στο τελος την πιανει φοβερος βηχας.

Μονο αν την παρω αγκαλια και της τραγουδαω ηρεμει μετα απο καποια ωρα :?

Εσεις πως αντιδρατε σε τετοιες περιπτωσεις ?

Φοβαμαι μην της γινει συνηθεια και με εκβιαζει μετα συνεχεια με το παραμικρο για να ασχολουμαι συνεχεια μαζι της.

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Ευχαριστώ !

Ρε παιδια και το δικο μας συνεχεια τσιριζει :twisted: και κλεει :oops: συνεχεια. Δεν ξερουμε πως να τον ηρεμισουμε.Ειναι 3,5 μηνων.Τι προτεινετε?

Καλημερα!!! Οσο μπορει να ειναι φυσικα. Ρε παιδια το παιδακι μου που ειναι 3,5 μηνων τσιριζει και κλεει συνεχεια. Τι να τον κανω? Δεν σταματαει με τιποτα. Ο αντρας μου βγαινει απο τα ρουχα του......... :x Καμια καλη προταση? Δεν περναει η μερα γιατι....Δεν τρωει ...δεν κοιμαται ....και ουρλιαζει.....Τι να κανω? :?

evelyn rotises ton paidiatro??? kai emena tsirizei alla paizei kai mas kanei xaroules otan tsirizei. To oti klaei omos kalutera na rotiseis ton giatro giati kati mporei na to enoxlei to moro! Emas eklaige polu mexri kai 1,5- 2 mhnwn..tora pleon mono gkriniazei kai spania klaei xoris logo

Αν δεν ειναι οι τσιριδες απο καποια ενοχληση (συζητησε το με τον παιδιατρο) εγω προτεινω να το παρεις το μωρακι αγκαλιτσα και να του τραγουδας.

Με την δικια μου πιανει το κολπο καμια φορα :)

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

• 3 months later...

Εδω και λίγο καιρό το νινι μου τσιρίζει....με οοοοοοοολη τη δυναμή της .Κάνει και τα χέρια της μπουνίτσες και τεντώνει τα πόδια για να πάρει φόρα.Τί είναι τώρα αυτό???

Ρώτησα την παιδίατρο μήπως κάτι το ενοχλεί και δεν το καταλαβαίνω και μου είπε οτι απο τη στιγμή που δεν κλαίει προφανώς παίζει.Προσπαθώ να της τραβάξω το ενδιαφέρον της με παιχνιδάκια αλλα τελικά παίζει με αυτά....τσιρίζοντας.Απότη μια με πίανουν γέλια και από την άλλη ....προβληματίζομαι.Η μάνα μου γελάει και λέει οτι τραγουδάει!!!

2GxD.jpg2GxDp2.png

Κ ο δικος μου καπως ετσι κανει.Τεντώνει χέρια,πόδια κ τσιρίζει,δεν πιστεύω όμως ότι είναι κάτι το ανησυχητικό.Υπομονη κ στις δυο μας.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Κι εμείς τον τελευταίο καιρό όλο έτσι κάνουμε. Μας ακούει όλη η γειτονιά. Αφού την προηγούμενη δευτέρα από την πολύ φωνή βράχνιασε. μετά όμως επανήλθε με όλη της τη δύναμη...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...