Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση για τα προσκλητήρια και το τραπέζι!

megaira

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω κάτι όσον αφορά τα προσκλητήρια και το ζήτημα του καλέσματος σε τραπέζι μετά τη βάπτιση.

Έχω εκτυπώσει σε τετράγωνο χαρτί το κέιμενο του προσκλητηρίου και έβαλα από πάνω, στο ίδιο μέγεθος, φωτογραφία της μικρής εκτυπωμένη σε ριζόχαρτο. Τα δύο χαρτιά δένονται με οργάντζα και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο..

Όμως στο κείμενο δεν περιέλαβα το κάλεσμα για το τραπέζι γιατί δεν χωρούσε. Σε αυτήν την περίπτωση σκέφτηκα 2 τινά:

1) να κάνω ξεχωριστή καρτούλα και να τη βάλω μέσα στο φάκελο με κίνδυνο να μην γίνει αντιληπτή (έκανα κάτι πρόχειρο και..σαν να μη κολλάει πουθενά. Μέχρι που προσπάθησα να το κρεμάσω από πίσω απο το κυρίως χαρτί στην οργάντζα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν και πολύ ωραίο!)

2) να το εκτυπώσω απο πίσω απο το κυρίως προσκλητήριο με παρόμοια σχεδιάκια.. (και πάλι με κίνδυνο να μην το προσέξει κάποιος!)

Ίσως η απορία μου να είναι ανούσια, αλλά τι κάνουν συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις; Πρόσεξα πως στα περισσότερα κέιμενα λείπει το κείμενο του καλέσματος σε τραπέζι. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται;

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να το βάλεις ξεχωριστό καρτελάκι χύμα στον φάκελο. Από την εμπειρία μου, όλοι μα ΟΛΟΙ όμως θα...ξεσκονίσουν τον φάκελο να βρουν το καρτελάκι!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

συμφωνώ ότι αν το βάλεις στο πίσω μέρος ίσως να μη γίνει αντιληπτό. είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. δε φαντάζεσαι πόσο παιδεύτηκα μέχρι να βρω τη λύση. η διαφορά είναι ότι εγω είχα συρταρωτό προσκλητήριο και αν έβαζα την καρτούλα δεμένη στο πλαι, φράκαρε στο φάκελο!!χυμα, ήταν εύκολο να πέσει (ξέρεις, είχα τον φάκελο ανοικτό απο τη μια μερια). τελικά το αποτελέσμα ήταν πολύ ωραίο (θα το δεις στο "θυμάστε την καντυ-καντυ", 2-3σελ πιο πίσω στο φόρουμ).

δε γίνεται να πίασεις το καρτελάκι κάτω δεξια όπως βλέπουμε το προσκλητήριο με ασημένιο κλιπς; ή με κάποιο αξεσουάρ,πχ χαρτινο λουλουδι (δε ξέρω και τι θέμα έχεις).

αν ο φάκελος κλεινει, μπορεις να το βάλεις χυμα. σίγουρα θα το δουν.

το να το δέσεις με κορδελάκι ίσως είναι υπερβολικο (εκτος αν βρεις στο ίδιο χρώμα-δε βάζεις μια φωτο για να συνεννοηθούμε καλύτερα;-και κάνεις κομπακι στο πισω μέρος)

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Φωτογραφίες θα προσπαθήσω να ανεβάσω, αν και θα πάρει λίγο χρόνο καθότι είναι και μια διαδικασία.

Για τα προσκλητήρια : Ο φάκελος είναι κλειστός, μονόχρωμος, κλασικός τετράγωνος διαστάσεων 16,5 Χ 16,5. Με τις καρτούλες είχα κάνει αρχικά μια απόπειρα και είχα εκτυπώσει σε μέγεθος 16,5(πλάτος)Χ4(ύψος) ένα κειμενάκι με τα απαραίτητα και το έβαλα μέσα στο φάκελο χύμα, αλλά πρόσεξα πως βγάζοντας το προσκλητήριο και βλέποντας κατόπιν το φάκελο τίποτα δε δίνει την παραμικρή υπόνοια οτι υπάρχει κάτι άλλο μέσα. Αυτό ήταν και το άγχος μου. Εχθές σκέφτηκα να κάνω μικρότερα καρτελάκια μεγέθους 12Χ7 και να τα δέσω από το ένα άκρο της οργάντζας που θα έχω δέσει με αυτήν το κυρίως προσκλητήριο. Αύριο θα αγοράσω την ροζ οργάντζα που χρειάζομαι και θα τελειώσω με το δέσιμο των προσκλητηρίων οπότε θα δοκιμάσω και οπτικά αυτή την εκδοχή.

Από την άλλη αφού μου είπατε ότι τα ξεψαχνίζουν δεν αγχώνομαι άλλο. Μπορεί να τα βάλω τελικά χύμα & πάνω-πάνω οπότε όταν βγάζουν το προσκλητήριο αναγκαστικά να βγαίνει μαζί και το καρτελάκι..Ευχαριστώ και πάλι.

Διαφημίσεις

με το καλό καλό όνομα πάντα χαρές

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΠΑΠΑΣ

Η ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΧΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

.....

Μπορείς επίσης να ενώσεις το προσκλητήριο με τις καρτούλες για το τραπέζι με ένα μικρό κορδελάκι. Έτσι όπως έχεις το προσκλητήριο, επάνω δεξιά κάνε μια τρύπα και με ένα ωραίο κορδελάκι ένωσε και την καρτούλα. Έτσι θα το δουν σίγουρα και είναι και διακριτικό.

Μπορείς επίσης να ενώσεις το προσκλητήριο με τις καρτούλες για το τραπέζι με ένα μικρό κορδελάκι. Έτσι όπως έχεις το προσκλητήριο, επάνω δεξιά κάνε μια τρύπα και με ένα ωραίο κορδελάκι ένωσε και την καρτούλα. Έτσι θα το δουν σίγουρα και είναι και διακριτικό.

αυτο λέω και εγω...!!!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κι εγώ πιστεύω ότι αν το δέσεις με την οργάντζα θα είναι μια χαρά! Το πολύ πολύ κάνε ένα άλλο σχήμα πχ ένα αστέρι αντί για τετράγωνο. Αν δεν σου ταιριάζει κάνε διαφορετικό καρτελάκι (όχι μικρό όμως) σε ένα πιο έντονο χρώμα και βάλτο μέσα στο φάκελο πίσω από το προσκλητήριο. Και μπορείς να του ανοίξεις μία τρύπα και να δέσεις και σε αυτό μια κορδέλα από οργάντζα σε διαφορετικό χρώμα. Έτσι θα το δουν σίγουρα!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ωραίες ιδέες.Τελικά και εγώ έκανα ένα καρτελάκι και το κρέμασα απο την οργάντζα στην αριστερή πλευρά.Είναι πολύ ωραίο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δει κανείς.Θα προσπαθήσω να ανεβάσω καμμία φωτογραφία.