Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γιατί ερωτευτήκατε τον σύντροφο σας;

gerkon

Recommended Posts

gerkon υπεροχο τοπικ ανοιξες λοιπον...

Ποσό σαγαπησα και ποσο σαγαπω

Ποσο σε λατρεψα κιαν αντεχω να σταθω

Γυμνη εμπρος σου διαφανη

Να εκτεθω

Εισαι σαν κρινο σε έναν κηπο μακρινο

Στου παραδεισου την αυλη

Μοναχικο

Πριν ερθεις πριν φανεις

Ημουν κι εγω

Μπουμπουκι που ανθισε

Μεστης ψυχης σου τον

Βυθο..

Ποσο σαγαπησα και ποσο σαγαπω

Χωρις πια μετρα και σταθμα

Χωρις καημο

Ηρθες και γινηκε παραμυθι ηζωη

Χωρις πια δρακους

Σαν τραγουδι,σαν προσευχη..

Σαγαπω παντα θα σαγαπω δεν φευγω αν δεν φυγουμε μαζι…27/12/07

αυτο γραφτηκε για εκεινον μα μοιαζουν φτωχα τα λογια μπροστα του...με εκανε γυναικα,μανα..

το σωμα μου πηρε το σχημα της αγκαλιας του...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

qavrias μουσιτσα και τρελη σουσουραδιτσα αυτο το τραγουδι ειναι το τραγουδι μας!!! Το secret smile που ειχε φαει τον κοσμο να βρει σε cd single επειδη ειχα πει οτι μου αρεσει και περπατησε 3 χιλιομετρα μες στη βροχη να φτασει στο δισκοπωλειο εγκαιρα πριν το ραντεβου μας για να το εχει μαζι να μου το δωσει με την αφιερωση" "...τελοσπαντων, αυτο δεν σας αφορα...γιατι μου ελεγε παντα οτι του αρεσει το χαμογελο μου.

Τον αντρα μου το ερωτευτηκα γιατι ηταν ο πρωτος αντρας που μου ειπε οτι εχω ωραια ματια, χωρις να κοιταζει ταυτυχρονα...το ντεκολτε μου... :lol::lol:

:P:P:P:P:P Υπέροχα "συνωμοτικό" τραγούδι Jean !!!!!!! :wink::wink::wink::wink::wink:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Τον αγαπω γιατι ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει στα 10 χρονια που ειμαστε μαζι. Ειναι το ζουζουνακι μου που απο τη μερα που παντρευτηκαμε κοιμομαστε αγκαλιτσα και καθε πρωι με ξυπναει με φιλακια και μου φτιαχνει τη μερα.

γιατι οταν τον συναντησα ηταν σαν να επεσα απ τον ουρανο κ να σταθηκα ορθια,βρηκα το αλλο μου μισο,βρηκα αυτο που ονειρευομουν,βρηκα τον συνοδοιπορο μου στη ζωη,βρηκα τον αντρα που θελω να κανω παιδια μαζι του,βρηκα το στηριγμα μου,βρηκα μια τεραστια αγκαλια,βρηκα αγαπη κ χιλιαδες αλλα μικρα κ μεγαλα πραγματα που με εκαναν να τον ερωτευτω... ειμαι τυχερη που τον γνωρισα κ που τον εχω διπλα μου...581789ta0nc65obb.gif

Θα μπορούσα να αρχίσω να γράφω κατεβατά γιατι....

Το μόνο που θα πώ είναι το εξής.

Κάποτε ταξίδευα με πλοίο και απέναντι μου κάθονταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένοι γύρω στα 70 η γιαγια πολύ αριστοκρατική και περιποιημένη καλοζωισμένη θα έλεγα το ίδιο και ο παππούς . Κάποια στιγμή πιάνει η γιαγιά το πουκάμισο του παππού το ισιώνει του χαιδεύει το κεφάλι του δίνει ένα γλυκό φιλί και εκείνος την κοιτά κατάματα της χαμογελά και την φιλά, το ίδιο γλυκά και τρυφερά. Οταν κοιταχτήκανε στα μάτια ήταν σαν να ζούσαν τα 20 τους χρόνια με την ίδια ζεστασιά και αγάπη πολλή αγάπη...........Ετσι λοιπόν όταν γνώρισα τον άντρα μου τον ρώτησα και του περιέγραψα την ιστορία αυτή αν θα ήταν εκείνος......ο άνθρωπος που όταν θα γερνούσαμε μαζί θα ήμασταν σαν το παραπάνω ζευγάρι και μου υποσχέθηκε πως ναι..... Και πράγματι μετά από 7 χρόνια που είμαστε μαζί βλέπω ότι θα είμαστε και θα γεράσουμε ερωτευμένοι και αγαπημένοι όπως εκείνοι.........

.png.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...