Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποκωδικοποιητης tv και μοντεμ μακρια. Τα φωτα σας.

elenik

Recommended Posts

Λοιπον εβαλα ον για την τηλεοραση αλλα λογω αποστασης δεν πιανει.

Τι εναλλακτικες εχω χωρις καλωδια εσεις που τα ξερετε?

Μου ειπαν για ενα βισματακι που βαζω στην πριζα διπλα στην τηλεοραση και πιανει παντου. Τι ειναι αυτο? Ειναι ασφαλη απο αποψη υγειας ή θα ειναι σαν να ζω κατω απο πυλωνα της ΔΕΗ απο τα σηματα?

Ποσοο κοστιζει και πως λεγεται? Κανει δουλεια?

Καμια αλλη λυση εχω σαινια μου ?:confused::confused::confused::confused::confused:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Για πόση απόσταση μιλάμε;

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

11 μετρα με κολωνες και πορτες αναμεσα :?

Δεν πιανει ... δοκιμασα να παω το μοντεμ εκει και ο υπολογιστης ελεγε αδυνατο σημα:-(

Θέλεις αυτό: TP-LINK TL-PA201 Powerline (200 Mbps) στα 50€.

Οι συσκευές αυτές λέγονται "Powerline" και μεταδίδουν τα δεδομένα μέσο του ηλεκτρικού δικτύου του σπιτιού.

Θα το βρείς στο Πλαίσιο και σε άλλα καταστήματα υπολογιστών.

Θέλεις και δύο καλώδια δικτύου Ethernet LAN.

Συνδεσμολογία:

Γραμμή ADSL --> (τηλεφωνικό καλώδιο) --> Modem --> (καλώδιο Ethernet) --> Powerline --> Πρίζα ρεύματος --> Powerline --> (καλώδιο Ethernet) --> Αποκωδικοποιητής ON.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Eiναι ασφαλη αυτα ή θα ειναι το σπιτι σαν πυλωνας της ΔΕΗ απο τα κυματα?

Αχ να σαι καλα (ουτε πως τα λενε δεν ηξερα).

Θα πιανει σιγουρα μετα ασχετως καλοδιων?

Διαφημίσεις

Elenik, εγώ έχω On πάνω από ένα χρόνο. Η τηλεόραση με βόλευε πολύ γιατί είχε το rec (όλα τα προγράμματα 3 μέρες πίσω) κι έτσι δεν είχα άγχος αν θα χάσω κάποια σειρά. Επίσης, δεν ξέμενα ποτέ από παιδικά, αφού η κόρη μου μπορούσε να δει τα πρωινά παιδικά αν ήθελα. Μετά έβαλαν το foxlife, το οποίο ενώ είχαν πει ότι θα είναι για λίγο δωρεάν, προς το παρόν το έχουν ελεύθερο. Τώρα όμως είδα ότι στην πλατφόρμα της on υπάρχουν μόνο τα κρατικά κανάλια. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι βγήκαν τα άλλα και δεν ξέρουν αν και πότε θα ξαναμπούν. Ταινίες από την on δεν αγοράζω, άρα ουσιαστικά η τηλεόραση της on μου φαίνεται πια άχρηστη και σκέπτομαι να την διακόψω. Στα λέω όλα αυτά για να μην αγοράζεις μηχανήματα και κάνεις τζάμπα εγκαταστάσεις. Εγώ μάλιστα, για να φέρω τον αποκωδικοποιητή κοντά στην τηλεόραση πέρασα καλώδια από την κουζίνα στο σαλόνι γύρω-γύρω πάνω στο σοβατεπί του τοίχου...

Ωχχχ δλδ ουτε τα παιδικα μπορεις να δεις πια απογευμα?

Ενημερωσε με σε παρακαλω μην κανω την διαδικασια αδικα (γιατι εχουν και τελος ενεργοποιησης ontv)

Τώρα πια εδώ και κάτι μέρες έχει μόνο τα κρατικά κανάλια (ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3). Εφόσον δεν υπάρχουν τα άλλα γνωστά κανάλια (ΑΝΤ1, κλπ), άρα δεν υπάρχουν και στο REC, δηλαδή στην υπηρεσία εκείνη που μπορείς να δεις τα προγράμματα μέχρι 3 μέρες πίσω. Εκτός βέβαια αν σε ενδιαφέρουν τα παιδικά των κρατικών καναλιών :D;)! Αν αναφέρεσαι στο baby channel, αυτό είναι με εξτρα χρέωση και δεν το έχω δοκιμάσει... Δεν ξέρω αν σε διαφώτισα... Ό,τι θες ρώτα ;)!

Πωπω με εσωσες. Καλα μιλαμε ειναι απατεωνες . Μιλησα προχθες μαζι τους και μονο το κοστος ενεργοποιησης της ontv ηξεραν να μου πουν (τα αλλα...)

Κι εγω για τα κλασικα ενδιαφερομουνα (Star και γενικα πρωινα που βαζει μπολικα)

Αν αλλαξει ή μαθεις κατι σε παρακαλω μην με ξεχασεις. Υποχρεωτικα εχω ον μεχρι του χρονου τον Απριλιο.

Ευχαριστω πολυ

Κοίτα, αυτή η αλλαγή έγινε την τελευταία εβδομάδα. Βασικά, σκέφτομαι να την κόψω την τηλεόραση της ον, οπότε δεν ξέρω αν θα πάρω χαμπάρι πότε θα τα ξαναβάλουν...

Διαφημίσεις

Κοίτα, αυτή η αλλαγή έγινε την τελευταία εβδομάδα. Βασικά, σκέφτομαι να την κόψω την τηλεόραση της ον, οπότε δεν ξέρω αν θα πάρω χαμπάρι πότε θα τα ξαναβάλουν...

Σεπτεμβριο λενε θα γινει το δικαστηριο της on τελικα και βλεπουνε.

Ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια. Στο τσακ με γλυτωσες :-D:-D:-D

Σεπτεμβριο λενε θα γινει το δικαστηριο της on τελικα και βλεπουνε.

Ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια. Στο τσακ με γλυτωσες :-D:-D:-D

Ποιό δικαστήριο? Καλά, δε χρειάζεται να με ευχαριστείς, αλίμονο... Εγώ σκέφτομαι τώρα γενικά να βγάλω την ον, αλλά δεν ξέρω που να πάω και βαριέμαι τη διαδικασία...

κοριτσια μπηκα για να δω αν γραφει καμια για αυτο το θεμα και σας βρηκα!!

κι εμεις τα εχουμε παρει πολυ ασχημα, γιατι βαλαμε εξαρχης ον επειδη δεν εχουμε καλο σημα απο την κεραια. Και η απαντηση τους ειναι να μας δωσουν 3 ευρω πισω. (τοσο λεει κοστιζει η τηλεοραση και αληθεια λενε. 32 ειναι χωρις τβ, 35 με τβ..)

κοιταξαμε να αλλαξουμε αλλα το connex που εχει κι αυτο τβ βγαινει πολυ ακριβα γμτ...

παντως δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να κοψεις την ον. Απλα στελνεις ενα φαξ στην ον και κανεις τα χαρτια σου στη νεα εταιρεια που επιλεγεις και εκεινοι τα βρισκουν μεταξυ τους. Ρωτησαμε εμεις και απο εκεινη την ημερα εχουν παρει και 5 φορες τηλεφωνο.

εμεις λεμε να περιμενουμε μεχρι και το σεμπτεμβρη που ετσι κι αλλιως δεν βλεπουμε και κατι φοβερο. Βλεπουμε και καμια ταινεια απο αυτες που δινουν για να χρυσωσουν το χάπι...

και βλεπουμε....