Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χρειάζομαι την συμβουλη σας!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,

Εδω και 1 1/2 μηνα περιπου βρισκομαι σε μερικη ακινησια(σηκωνομαι μονο για τουαλετα) λογω συσπασεων που ξεκινησαν απο ουρολοιμωξη.Ειμαι με χαπια απο τοτε και τωρα στον εβδομο μηνα πλεον ειμαι μαλλον καλυτερα (αν και εχω πια ξεχασει πως ειναι το να εισαι καλα) εχω πλεον 10-15 συσπασεις την ημερα ανωδυνες και περνανε γρηγορα.Συνεχιζω βεβαια να ειμαι ξαπλα!!!!Εχω απογοητευτει πια και εχω απελπιστει!δεν περναει μερα που να μην κλαψω!Δεν ξερω πια τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι!Φοβαμαι παρα πολυ!Αγχωνομαι μηπως αυτες οι συσπασεις κανουν κακο στο μωρο μου!Θα γεννησω προωρα?Το εχει περασει καμια σας αυτο το πραγμα?Ολα πηγαν καλα?Τι πρεπει να κανω? Οποιαδηποτε συμβουλη θα μου ηταν χρησιμη!

Διαφημίσεις

Παίρνεις μαγνήσιο;Τι χάπια σου έχει ΄δωσει; Εγώ είχα συσπάσεις από 4ο μήνα, κατα τα άλλα καθόλου ακινησία, το αντίθετο μάλλον...οπότε δεν μπορώ να σου πω πολλά, μόνο ότι βοηθάει πολύ το μαγνήσιο (και η σοκολάτα και οι μπανάνες:D:D που το έχουν) και να είσαι χαλαρή όταν έρχονται οι συσπάσεις, με βαθιές αναπνοές.(αναπνοή-φουσκώνει η κοιλιά, εκπνοή-ξεφουσκώνει) Να μη στενοχωριέσαι καθόλου, όλα καλά θα πάνε και κυρίως να μην κλαις!!!Το παν στην εγκυμοσύνη είναι να σκέφτεσαι θετικά, να μιλάς στο μωράκι σου και να του λες να κάνει υπομονή λίιιιγο καιρό ακόμα. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις ένα γερό μωρό!:D

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ-ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ PREPAR ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ.

Κι εγώ είχα συνέχεια συσπάσεις. zoi , απο τον 7ο μήνα. Έπαιρνα μαγνήσιο και όταν κάποια στιγμή αυξήθηκαν, μου είχε δώσει ο γιατρός prepar. Επειδή πήρα μια δόση και μου έκανε τρελλή ταχυπαλμία, προσπάθησα να έχω ακόμη πιο μειωμένη δραστηριότητα και να ξεκουράζομαι όσο περισσότερο γίνεται. Όντως μειώθηκαν και οι συσπάσεις και το σταμάτησα. Όλα πήγαν καλά και γέννησα φυσιολογικά έναν ωραιότατο μπεμπούλη!!!!:D Με το καλό, μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά.;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

και εγω απ τον 6 ημουν με prepar και ξαπλα 35 μερες περιπου μετα παρολο που συνεχισα το χαπι ξεκολλησα απο καναπε και κρεββατι...για το κλαμα τι να σου πω ισως ειναι ορμονικο η λογω αγχους τις πρωτες μερες εκλαιγα και εγω,δεν κερδιζεις ομως τπτ απολυτως για αυτο ηρεμησε και ολα θα πανε καλα...

Διαφημίσεις

Ειμαι ξαπλωμενη και στα καλα καθουμενα εχω συσπαση!Ειναι απιστευτο!Δεν θα σταματησουν ποτε?ευτυχως κρατανε λιγο!Την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου για doppler πως θα παω σε αυτη την κατασταση που ειμαι και τι θα βρει ποιος ξερει!!!!!Daff απο την πρωτη στιγμη ημουν με prepar και μαλιστα στην αρχη ενδοφλεβεια!Εσεις ρε κοριτσια ακομα και ξαπλα εχετε συσπασεις ή μηπως κατι δεν παει καλα με εμενα?

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ή ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ.

εγώ συσπάσεις δεν είχα και ξάπλα μόνο 10 μέρες έκατσα γιατί είχα αίμα αλλά μιας και ζητάς συμβουλές θα σου πω το εξής :

όπως και να είναι η εγκυμοσύνη σου, ότι προβλήματα κι αν έχεις (εγώ να δεις προβλήματα που αντιμετώπισα στην εγκυμοσύνη μου), να το απολαύσεις. σε λίγο καιρό θα έχεις το μωρό σου στα χέρια σου και η εγκυμοσύνη θα είναι μια ανάμνηση. καλή ή κακιά στο χέρι σου είναι...

ξεκουράσου τώρα που μπορείς, διάβασε κανένα βιβλίο, άσε τους πάντες να σε κανακέψουν, think positive!!!!!!!!

Με αγάπη, dimidana.

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Καλησπέρα, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν και τους εννέα μήνες ξαπλωμένη και μετά τον έκτο μήνα είχα σύσπάσεις και έπαιρνα prepar. Tώρα είμαι στον έβδομο μήνα λόγω συσπάσεων της μήτρας παίρνω εξι χαπια μαγνήσιου συν τρείς φορές την ημέρα prepar. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά και έαν φοβάται ο γιατρός σου θα σου πεί να κάνεις κορτιζόνη στην 32 εβδομάδα για να αναπτυχθούν οι πνεύμονες έτσι ώστε και πρόωρα να γεννήσεις να μην χρειαστεί το μωρό θερμοκοιτίδα.

Διαφημίσεις