Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ενημερώσω και να καταγγείλω την όλη οργάνωση και συμπεριφορά που είχαμε στο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, στο Χαλάνδρι. Περάσαμε μία απίστευτα κουραστική και ταραχώδη μέρα... η κατάσταση στο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ από θέμα οργάνωσης, η δε αναισθησιολόγος εντελώς ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ... ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή...

Ο μικρός μου από το δεύτερο μήνα εμφάνισε αυξημένη περίμετρο κεφαλής, εκτός καμπύλης ορίων ανάπτυξης με ανοδικές τάσεις. Η παιδίατρος μου το παρακολουθούσε πρότεινε να κάνουμε υπέρηχο κεφαλής το οποίο πραγματοποιήσαμε στο ΠΑΙΔΩΝ Πεντέλης. Κάναμε 3 υπερήχους και διαπιστώθηκε ότι οι κοιλίες του εγκεφάλου είναι διευρυμένες με περισσότερο εγκεφαλονωτιαίο υγρό. Το υγρό ήταν στα ίδια επίπεδα και τις 3 φορές οπότε προτάθηκε να γίνει μία μαγνητική εγκεφάλου για καλύτερη αποτύπωση... Το μικρό τον είχε ελέγξει και νευρολόγος και αναπτυξιολόγος που το βρήκαν μια χαρά αλλά και αυτοί συνέστησαν τη μαγνητική.

Κλείνουμε το πρώτο ραντεβού, τρύπαμε το παιδί, ξεκινήσαμε τη νάρκωση και τον μικρό τον πιάνει λόξυγκας οπότε σταματάει τη νάρκωση η γιατρός και μας λέει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και μας κλείνει το επόμενο ραντεβού για Τρίτη απόγευμα... Στο δρόμο ο σύζυγος το ξανα-σκέφτηκε και δεν του καλάρεσε απογευματινό ραντεβού με νάρκωση... οπότε το αλλάζω για Τετάρτη πρωί... ξυπνάει ο μικρός στις 5:30 τρώει και στις 9 τον παίρνω και φεύγουμε... ο δε σύζυγος δεν ακολούθησε γιατί έφευγε για επαγγελματικό ταξίδι.

Φτάνω στο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, 10 παρά 10, δίνω τα στοιχεία μου και περιμένω να με φωνάξουν... με φωνάζουν κάποια στιγμή, ξεκινάμε το ιστορικό ξανά... και ξανα-περιμένω... περίμενε στο περίμενε έχει πάει η ώρα 12 παρά 20, οπότε και εμφανίζεται η αναισθησιολόγος για να ξεκινήσουμε....

Ξεκινάμε, ξανά λόξυγκας ο μικρός... σταματάμε τη νάρκωση... και αρχίζουμε να εξετάζουμε εναλλακτικές... η πρώτη να περιμένουμε να σταματήσει και να συνεχίσουμε... η δεύτερη, την οποία συνιστά να πάρω το παιδί να φύγω... και άλλη μέρα να πάω στο Παίδων να το τρυπήσουν και να πάω να συνεχίσουμε... το οποίο και απορρίπτω στη στιγμή λέγοντας απλά ότι "αυτό ΔΕΝ γίνεται"... βγαίνουμε έξω από τον τομογράφο ο μικρός με λόξυγκα, τι αγκαλιά, τι κάτω, τι αυτό... μετά από 10 λεπτά του περνάει... ψάχνω την αναισθησιολόγο και μου λένε ότι έχει μπει σε άλλο ραντεβού... ο μικρός δε να κλαίει από την πείνα και να ουρλιάζει... λέω πόσο θα περιμένουμε και μου λένε 20 λεπτά... είχε έρθει και η κουνιάδα μου στο μεταξύ να βοηθήσει και της λέω "κράτα ώρα"... στο μεταξύ ο μικρός μετά από τόσο κλάμα κοιμήθηκε... περνάνε τα 20 λεπτά και προσωπικό πουθενά... πάω ρωτάω μου λένε σε 10 λεπτά... έρχεται μια κυρά και λέει ότι το άλλο περιστατικό είναι σοβαρό καθότι παιδί με ειδικές ανάγκες και είναι και οι 2 αναισθησιολόγοι μέσα... στο δικό μου βρέφος κανένας σεβασμός, εγώ έπρεπε να σεβαστώ το άλλο παιδάκι.... σφίγγω τα δόντια και περιμένω... αρχίζω και βλέπω ότι ο μικρός ψιλο-ξυπνάει... ε δεν κρατήθηκα άλλο, πήγα στη γραμματεία και έβαλα τις φωνές... 5 λεπτά αργότερα, ο μικρός ήταν στον τομογράφο και πάνω που πήγε να ξυπνήσει τον ναρκώσαμε και κάναμε τη μαγνητική.... Τελειώνει η μαγνητική και ο μικρός συνέρχεται αμέσως... τον παίρνω αγκαλιά και μου λέει η αναισθησιολόγος νούμερο... για τώρα και την επόμενη 1 ώρα μόνο λίγο νεράκι... την γράφω κανονικά δίνω στήθος στο παιδί, όπου σχολιάζει αυτή "τώρα ο Θεός βοηθός"... τρώει ο μικρός, ηρεμεί, τον μαζεύω για να φύγουμε... και έρχεται προσπαθώντας να μπαλώσει την κατάσταση γιατί είχα βάλει τη θεία που είναι γιατρός να πάρει τον διευθυντή τηλέφωνο και να παραπονεθεί... και λέει ότι άλλος στη θέση δεν θα συνέχιζε, αλλά ευτυχώς τελείωσε και μαλακίες... και τι σχόλιο μου έκανε στο τέλος... τα νύχια σου είναι φυσικά ή gel... μιλάμε της είπα ένα κοφτό "φυσικά" πάνω από τον ώμο μου που έφευγα... Α, να πω επίσης ότι τρύπησε το μικρό και στα 2 χέρια γιατί στο πρώτο δεν πέτυχε καλή φλέβα;;;;

Φεύγοντας ρωτάω στη γραμματεία για τα αποτελέσματα και μου λένε "αύριο μετά τις 5:30 είναι έτοιμα, θα πληρώσετε σήμερα ή αύριο;"... ούτε καν απάντησα και έφυγα...

Κανονίζω χθες με την κουνιάδα μου να κρατήσει το μικρό και πάω 6:30 να πάρω τα αποτελέσματα... φτάνω στο ταμείο και μου λένε "υπάρχει χρέωση... ", πληρώνω, παίρνω τις αποδείξεις.... ρωτάω "τα αποτελέσματα;" και παίρνω τη θεϊκή απάντηση... "δεν είναι ακόμα έτοιμα, θα περιμένετε λίγο..."... λίγο; πόσο λίγο; Είδε που γυάλισε το μάτι μου και ξεκίνησε τα τηλέφωνα... και επανέρχεται με ένα... "περιμένετε και θα σας φωνάξουμε"... στο σαλονάκι υπήρχε και έντυπο για προτάσεις/συμβουλές και γενικότερα για την εμπερία μας στην επιχείρησή τους... ή τα έγραψα ένα χεράκι...

Αν μπορείτε να το αποφύγετε να το κάνετε... πηγαίντε οπουδήποτε αλλού... και θα κάνω copy το post και στις καταγγελίες.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η οργάνωσή τους... και η αναισθησιολόγος στη συμπεριφορά της σαν το επάγγελμά της... τελείως αναίσθητη... μόνο τα λεφτά θέλουν... ταλαιπώρησαν το μικρό 2 φορές τόσες ώρες... ουφ, τα πα και ξεθύμανα... Τι ξεθύμανα δηλαδή που είμαι τόσο προκατειλλημένη εναντίον τους που όπου σταθώ και όπου βρεθώ θα τους δυσφημώ πλέον....

Διαφημίσεις

Εχω περάσει με τη μικρούλα μου απίστευτες ταλαιπωρίες οπότε το μόνο που θα σου πω είναι να είναι καλά το παιδάκι σου,αυτό έχει σημασία.τελικά τι έγινε;τα αποτελέσματα τι λένε;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Εμείς που χρειάστηκε να κάνουμε μαγνητική όταν ήταν 25 ημερών,την κάναμε στο babymed (αν το λέω σωστά) απέναντι απο το παίδων,και ήταν όλοι τους πολύ επαγγελματίες.

Καλά έκανες και τα εγραψες στο έντυπο, αλλα νομίζεις ότι θα πάρουν χαμπάρι???

Να είναι περαστικά και αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάτε.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Τα αποτελέσματα είναι ότι το παιδί θα μου το πάρει τελικά η NASA... ω, ναι... έχει μεγάλο κεφάλι αλλά όλα είναι καλά... Τα ευρήματα είναι περισσότερο συμβατά με καλοήθη διεύρυνση του υπαραχνοειδούς χώρου των βρεφών...

Χωρίς άλλα ιδιαίτερα ευρήματα. Συνίσταται υπερηχογραφική παρακολούθηση και κλινική αξιολόγηση...

Όλοι οι γιατροί που είχαν δει το μικρό στους υπέρηχους, ο νευρολόγος, ο αναπτυξιολόγος δεν περίμεναν να βρεθεί κάτι και ήταν εντελώς καθησυχαστικοί απλά το πρότειναν για καλύτερη αποτύπωση και για να είμαστε 100% σίγουροι.

Χαίρομαι που όλα βγήκαν καθαρά και η ταλαιπωρία σας ήταν μέχρι εκεί.

Να και η δικιά μας περιπέτεια μέχρι να κάνουμε την μαγνητική

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=33913 ,

στο Baby Med που πήρα τηλ. για να ακυρώσω το ραντεβού είπα ότι το παιδί ψήνεται στον πυρετό, κάνει πολύ εμετό και διάρροια και είναι αδύνατον να το φέρω. Η απάντησή τους ήταν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τους αναισθησιολόγους τους. Μπράβο της λεω και πως θα φέρω ένα παιδί σε αυτά τα χάλια 3 ώρες δρόμο και μου δίνει την Θεϊκή απάντηση μια βλάβη στον εγκέφαλο του παιδιού σας μπορεί να είναι πιο σημαντική από ένα μικρό κρύωμα!!!

Εννοείται πως και εμάς η μαγνητική ήταν ρουτίνας και βγήκε καθαρή

Α και όσο για την NASA δεν το θεωρώ καλή ιδέα, δεν θα το βλέπετε ποτέ το παιδί σας και αν έρχεται ποτέ στην Ελλάδα θα έρχεται με συνοδία. ΑΠΑΠΑΠΑ, βρες κάτι άλλο καλύτερο

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Τα αποτελέσματα είναι ότι το παιδί θα μου το πάρει τελικά η NASA... ω, ναι... έχει μεγάλο κεφάλι αλλά όλα είναι καλά... Τα ευρήματα είναι περισσότερο συμβατά με καλοήθη διεύρυνση του υπαραχνοειδούς χώρου των βρεφών...

Χωρίς άλλα ιδιαίτερα ευρήματα. Συνίσταται υπερηχογραφική παρακολούθηση και κλινική αξιολόγηση...

Όλοι οι γιατροί που είχαν δει το μικρό στους υπέρηχους, ο νευρολόγος, ο αναπτυξιολόγος δεν περίμεναν να βρεθεί κάτι και ήταν εντελώς καθησυχαστικοί απλά το πρότειναν για καλύτερη αποτύπωση και για να είμαστε 100% σίγουροι.

Όσον αφορά για την περιπέτεια που είχες στο συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο, δεν έχω κάτι καινούριο ή πρωτότυπο να γράψω!

Σχετικά όμως με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ανατρίχιασα την ώρα που τα διάβαζα!

Χαλάλι και η ταλαιπωρία σου και να πάνε στο καλό οι ώρες της αγωνίας σου!

Πολύ χάρηκα, μπράβο μανούλα - μπράβο αστροναυτάκι μου!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Αυτό το πράγμα πάλι που παίζουνε με τα νεύρα, πρώτα του παιδιού και μετά του γονιού, μα την Παναγία, δεν μπορώ να το χωρέσω στο κεφάλι μου!!

:twisted::twisted::twisted:

Ευτυχώς κοριτσάκι μου που όλα πήγαν καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας...

Leni δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα... από τη μία κάνε παιδί και από την άλλη οι όλες υποδομές σε βάζουν σε τρελή δοκιμασία...

Underage χαίρομαι που η μαγνητική σας δεν έδειξε τίποτα...

Άντε και με το Νόμπελ εσείς!!

Απο κει και πέρα διάβασα τα δικά σου και έμεινα έκπληκτη... απίστευτοι... και μετά με έπιασαν τα νεύρα μου ξανά... εμένα με ρώτησαν αν ο μικρός παίρνει φάρμακα ή είναι άρρωστος γιατί σε περίπτωση που ήταν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ούτε νάρκωση ούτε μαγνητική και μου κάνει εντύπωση ο χειρισμός τους στο BabyMed στο όλο θέμα...

Ήσουν τυχερή!!!

Τελικά και μόνο λόγω ονόματος έπρεπε να έχουμε πάει εκεί... αλλά λόγω περιοχής Βριλήσσια είπαμε να μην ξενιτευτούμε... πάντως ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ δεν ξαναπατάω... και όποιος ρωτήσει θα ακούσει τα χειρότερα... μόνο posts στις κολώνες του δρόμου δεν θα βγάλω...

Μιας και αναφέρεστε στο συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο ήθελα μόνο να πω οτι εμένα εκεί μου βγάλανε λάθος την καμπύλη ζαχάρου! Ητανε τόσο προφανές το λάθος που μετά από πιέσεις το παραδεχτήκανε αλλά δεν ζητήσανε ούτε καν συγνώμη. Το μόνο που μου είπανε ήταν να πάω να την ξανακάνω! Φυσικά σιγά μην πήγαινα πάλι σ'αυτούς...

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png

Διαφημίσεις