Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ..ΣΩΣΤΟ Η' ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΙΚΑ..

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΤΙς ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ..ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΠΕΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ..ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 27..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ(ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΤΛ)..ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ..ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΞΑΝΑ..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΥΤΗΣΟΥΜΕ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Ki γω έπαιρνα αντισυλληπτικά χρόνια λόγω πολυκυστικών.Δεν είχα άλλη επιλογή.Αν δεν έπαιρνα δεν είχα περίοδο,το οποίο ήταν πιο επιβλαβές για τον οργανισμό μου...Ο οργανιμός θέλει 3 μήνες τουλάχιστον να αποβάλλει τα συστατικά του χαπιού.Καλό είναι μετά το 3μηνο να προσπαθήσεις.Αν προσπαθείτε 4 μηνες,μην αγχωνεσαι,ειναι νωρις ακομα..

Στην εποχή που ζούμε μωράκια αποκτάνε όλες οι γυναίκες.Η επιστήμη έχει κάνει θαύματα.Κι εμεις προσπαθούσαμε χρόνια αλλά τελικά με τη βοήθεια της επιστήμης θα κάνω μια 3μελή οικογένεια.Δεν είναι μωρό μόνο η φυσιολογική σύλληψη...Μην αγχώνεστε,όλα θα έρθουν...

σευχαριστω για το χρόνο και την απάντηση σου..μου δίνει κουράγιο γιατι θέλοντας και μη σε πιάνει ένας μικρός πανικός όταν δεν έχεις αυτο που θέλεις όταν το θέλεις ..να είσαι πάντα καλά

Διαφημίσεις

DINA27

πόσο πολύ σε νοιώθω :!:

έπερνα αντισυλληπτικά όποτε δεν ήθελα να μέινω έγκυος για διάστημα τουλάχιστο 2 χρόνια κάθε φορά. έμεινα έγκυος τρεις φορές μετά από τη διακοπή των αντισυλληπτικών αλλά μετά από πολύ καιρό κάθε φορα (περίπου 8 μήνες). Μετά την τελευταία απόβολή η γιατρός μου ήθελε να ξεκινήσω για δύο κύκλους αντισυλληπτικά.Εγώ δεν ήθελα πιστεύοντας ότι καθυστερώ να μέινω έγκυος μετά τη διακοπή τους. Μου εξήγησε ότι τα αντισυλληπτικά αντίθετα από ότι πίστευα αυξάνουν τη γονιμότητα μετά τη διακοπή τους γιατί φτιαχνουν καλό ενδομήτριο. Μάλιστα μου επισήμανε ότι αν μείνω έγκυος στον πρώτο κύκλο μετά τη διακοπή τους είναι αυξημένη η πιθανότητα να κάνω δίδυμα, τριδυμα κλπ.Συμβιβάστικα στον έναν κύκλο χωρίς να την έχω απόλυτα πιστέψει

W7hT.jpg

ΝΤΙΝΑΚΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :D

ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ(ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 1 ΑΠΡΙΛΙΑ) ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

qbd8p2.png

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ELENA1974 ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ..ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ..ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ?Η ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ?ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΙΔΙΑ.ΕΠΙΝΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ)ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΘΕΛΩ ΝΑΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΛΗΣΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..

ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ DINα 27

Η δεύτερη εγκυμοσύνη μου ολοκληρώθηκε και έχω ένα αγοράκι 2,5 χρονών. Η πρώτη απόβολή ήταν πολύ επώδυνη. Καταλαβαίνεις!!!

Την τελαυταία όμως πρίν από κανα τρίμηνο την πήρα πολύ ελαφρά και συνεχίζω με αισιοδοξία. Το ίδιο θέλω να κάνεις και εσυ. Να θυμάσε! Το θετικο είναι ότι μένεις εγκυος

W7hT.jpg

Ki γω έπαιρνα αντισυλληπτικά χρόνια λόγω πολυκυστικών.Δεν είχα άλλη επιλογή.Αν δεν έπαιρνα δεν είχα περίοδο,το οποίο ήταν πιο επιβλαβές για τον οργανισμό μου...Ο οργανιμός θέλει 3 μήνες τουλάχιστον να αποβάλλει τα συστατικά του χαπιού.Καλό είναι μετά το 3μηνο να προσπαθήσεις.Αν προσπαθείτε 4 μηνες,μην αγχωνεσαι,ειναι νωρις ακομα..

Επειδη επαιρνα και εγω ενα φεγγαρι ,με το που τα σταματησα η γιατρος μου ειχε πει πως θελει 6 μηνες...

..sine qua non..

Διαφημίσεις

καλη μου elena1974 δεν εχω μείνει ποτε εως σήμερα εγκυος..απλα έπερνα χάπια για καθαρα αντισυλληπτικους λόγους..δεν ξέρω τελικά αν αυτο ήταν καλο΄ή κακό.γλυκια μου πέρασες πολλά και όμως δικαιώθηκες..πρέπει να είσαι αισιοδοξη γιατι έχεις ένα αγοράκι!!να σου ζήσει και ευχομαι και ένα αδερφάκι σύντομα χωρις άγχος πια....όσο για μένα υπομονή..

φιλια

Επερνα αντισυλληπτικά για πάνω από 10 χρόνια, 13 για την ακρίβεια και μόλις τα σταμάτησα μετά τους 6 μήνες έμεινα έγκυος!!! σε ηλικία 34 ετών!!! Θέλει λίγο χρόνο και καθόλου άγχος κάνε υπομονή όλα γίνονται!!! :wink:

Eπαιρνα αντισυλιπτικα απο τα 95 εώς το 2002 .

Απλα μην αγχωνεσαι. Χαλαρα και θα ερθει. Το φυσιολογικο διαστημα αναμονης για 1ο παιδι ειναι 12-18 μηνες με ποσοστα 80% στο 10μηνο. Σπαστικο αλλα το αγχος μας τα κανει ολα. :lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

dina27, χαλαρα! επαιρνα για περιπου 8 χρονια και εμεινα εγκυος ακριβως μετα απο 3 μηνες απο την ημερα που τα σταματησα! Αγχος, κουραση και στρες ειναι η καλυτερη αντισυλληψη. προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι και θα ερθει απο μονο του. Απο την στιγμη που εισαι υγιης και εσυ και ο αντρας σου δεν εχεις λογο να στεναχωριεσαι :wink:

σας ευχαριστω κορίτσια για τις απαντήσεις σας..μου δίνεται πολυ κουράγιο και δύναμη να μαθαίνω και για άλλες περιπτώσεις..

να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!!!!!!!!!!!!!!

φιλια

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΙΠΤΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ!!!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΩΝΗ ΘΕΛΙΙ :wink::wink:

• 1 year later...

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες...Παίρνω και εγώ αντισυλληπτικά σχεδόν 2 χρόνια για τις ωοθήκες μου, ο γιατρός μου είπε οτι μπορώ να τα σταματήσω πλέον.'Οταν τον ρώτησα αν συλλαμβάνεις εύκολα όταν τα σταματάς, στην προκεμένη περίπτωση εγώ δεν θέλω, μου απάντησε οτι οι πιθανότητες είναι οι ίδιες με πρίν.

εγω επαιρνα 3 χρονια και νομιζω οτι ηταν οτι χεοροτερο εκανα στον εαυτο μου,το νευρικο μου συστημα ειχε χτυπησει κοκκινο.μεχρι που αλλαξα γυναικολογο και μου τα απαγορευσε και αφησα την περιοδο στην τυχη της και τον οργανισμο μου να ξεκουραστει.

εγω με την πρωτη ελευθερη επαφηη εμεινα εγκυος.εισαι πολυ καρπερη τωρα απλα πρεπει να φυγει ολο αυτο το φαρμακο απο μεσα σου.μην προσπαθεις χωρις να ρωτησεις το γιατρο σου ποτε μπορεις να μεινεις εγκυος με ασφαλεια για την υγεια του μωρου.

• 9 months later...

geia sas , egw ksekinisa ta antisiliptika giati mou vrike o giatros kati sthn wo8ikh mou.. pira to prwto kouti alla ekana emetous peripou 3 fores... ekana thn diakopi kanonika gia 7 meres k molis ksekinisa to deutero kanw kathe mera epi 8 meres pou ta pernw emetous.. pira antiemetika alla den me pianei kanena... k mou eipe o giatros na ta diakopsw episis mou eipe oti h moni epiploki tha einai oti xalaei o kuklos k ftiaxnei monos tou meta apo kairo.. eixe kamia to idio provlima me emena?

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΥΤΗΣΟΥΜΕ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ

ντινα να μην αγχωνεσαι για υτα τα θεματα εγω τα επαιρνα 2 χρονια για προφυλαξη αν και τα σταματησα δεν εχω συλλαβει ακομα αλλα ο γιατρος μου μου εχει πει πως δεν εχει να κανει με τα χαπια αλλα με το αγχος μου το αναθεματισμενο.η αδερφη μου απτην αλλη επαιρνε αντισυλληπτικα για 8 χρονια κι οταν τα κοψε εμεινε με την μυρωδια απο τοτε που αρχισε να προσπαθει.....οποτε βγαλε τις ασχημες σκεψεις δεν εχει να κανει με τα χαπια....και κατι αλλο....4 μηνες ειναι λιγοι....μην κανεις το λαθος να αγχωθεις....