Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Θέλω να εκφράσω την αγανάκτισή μου για το Polis Park στο Παίδων. Πήγα εχθές τον Βενούλη μου για μία ορθοπαιδική εξέταση και το μόνο που δεν με άγχωνε ήταν το θέμα του παρκαρίσματος γιατί ήξερα ότι υπάρχει το υπόγειο παρκινγκ απέναντι. Πάω και εγώ κατεβαίνω στο υπόγειο και αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια! Δεν υπάρχουν θέσεις για αυτοκίνητα με καρότσια!!!!!!Βρίσκω λοιπόν μία θέση παρκάρω, βγάζω το καροτσάκι και το κάθισμα, κάνω την εξέταση του μικρού και όταν γυρνάω οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Πώς θα βάλω το καθισματάκι με το μωρό στο αυτοκίνητο; Ούτε εγώ δεν χωρούσα να μπω καλά καλά! Πηγαίνω να πληρώσω στο ταμείο τους ρωτάω για ειδικές θέσεις και μου λένε έχουμε ότι θέσεις βλέπετε!

Με τα πολλά έκανα γύρω στα 20 λεπτά να καταφέρω να κουμπώσω το καθισματάκι στη βάση του αφού είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και ο μικρός είχε αρχίζει να εκνευρίζεται.

Δεν θα έπρεπε σε αυτούς τους σταθμούς (ιδίως στο Παίδων αν όχι και σε όλους τους άλλους) να υπάρχουν ειδικές θέσεις μεγαλύερου πλάτους για αυτόν τον λόγο; Σε όλα τα σύγχρονα πάρκινγκ επιχειρήσεων προβλέπονται (πχ ΙΚΕΑ).

Την άλλη φορά (αχρείαστο νάναι) θα παρκάρω σε ένα συμβατικό παρκινγκ που και λιγότερο θα μου κοστίσει και θα μου φέρουν το αυτοκίνητο σε ανοιχτό χώρο.

Έστειλα μήνυμα και στον υπεύθυνο των Polis Park και η αλήθεια είναι ότι περιμένω με αγωνία την απάντησή του.

an1cEUC0g001310MzA1OTAzZHw5MDIyOTVkYXxvIFZlbm9zIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

το παρκινγκ αυτό είναι επιοικώς απαράδεκτο και πανάκριβο.

Οι θέσεις είναι γενικώς στενές, ακόμα και χωρίς μωρό ή καθισματάκι να έχεις.

Καταρχίν κινδυνεύουν τα αυτοκίνητα, από το άνοιγμα της πόρτας των διπλανών. Ένας παχύσαρκος οδηγός ή μια έγκυος δεν χωράει να βγει!!!!!!!!!!

ας μην σχολιάσω τις τουαλέτες που είναι στην αντίθετη πλευρά από εκεί που παρκάρουμε και οι οποίες δεν έχουν μια παιδική αλλαξιέρα, γιατί και στο αυτοκίνητο να θέλεις να το αλλάξεις, δεν ανοίγει η πόρτα σου, πρέπει το παρκάρεις μέσα στην μέση, κλείνοντας την ροή των άλλων αυτοκινήτων, ώστε να τα καταφέρεις, το οποίο δυστυχώς το έχω κάνει εγώ 2 φορές

...αλλά εκμεταλεύονται καταστάσεις, σου λεει θέλεις δεν θέλεις θα το παρκάρεις, θα το αφήσεις στην μέση του δρόμου;;;

και καλό είναι να τους στείλουμε και το link του τόπικ, αν και δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτάκι τους.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.