Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΑ???

Recommended Posts

τα παιχνιδαι χρειαζονται!!!!!κι εμεις εχουμε πολλα αλλα παιζει μια με το ενα μια με το αλλο κατα περιοδους!!!το σιγουρο ειναι οτι θα της ξαναπαω παιχνιδι τα χριστουγεννα.παιδι ειναι ,μπορει να παιρνει τις κατσαρολες μου αλλα τις βαζει στη κουζινα της και αιζει τα κουκλια της!!!ενταξει δεν παιρνουμε οτι βρουμε μπροστα μας ή οτι μας ζητησει οποτε το θυμηθει.παιρνουμε σε συγκεκριμενες περιοδους γιορτες,γενεθλια οποτε δεν κακομαθαινουμε νομιζω...

Διαφημίσεις

εμενα ειναι μικρος ακομα και εχει παιχνιδια λες και ειναι 10 χρονων...:shock:

ολοι του περνουν παιχνιδια και μαλιστα εχει και στο σπιτι της μαμας μου αλλα εκει για να εχει να παιζει οταν πηγαινει εκει λεει..:rolleyes:

και εμεις του περνουμε συχνα ειδικα οταν φευγει ο αντρας μου ταξιδι παω και αγοραζω κατι για να του το δωσει οταν θα γυρισει.

και να σας πω κατι μεχρι τωρα δεν εχει χαλασει κατι,και μαλιστα οταν γυρναει απο το σταθμο τρεχει σε αυτα και πολλα τα αγκαλιαζει χοροπηδαει απο τη χαρα του,παιζει συνεχεια με αυτα και μαλιστα παιζουμε και οι τρεις στο δωματιο του πολλες ωρες.:P:p:p

αλλα οταν ειμαστε σε αλλο χωρο πχ κουζινα φερνει και ενα παιχνιδι και παιζει την ωρα που μαγειρευω.βεβαια τρωει και κατι φλασιες και εκει που παιζει σηκωνεται και παει και ανεβαινει στο τζακι...:roll:

αλλα οκ ακομα δεν ζηταει ειναι επιλογη μας η αγορα των παιχνιδιων...

η συνεχεια θα δειξει...:wink:;-):wink:

Κοριτσια εμεις εχουμε 2 ποδηλατα και ενα μεγαλο τρακτερ τα οποια τα εχουμε σταθμευσει στο τριτο δωματιο γιατι δεν μπορουμε να τα παιξουμε μεσα στο σπιτι. Εχουμε και ενα πυροσβεστικο (ειναι σαν ποδηλατο αλλα σωρις πηδαλια) το οποιο παιρνουμε σβαρνα ολο το σπιτι. Απο παιχνιδια ωρες ωρες παιζει και πολυ μαλιστα και αν τα κατεβασουμε ολα στο δωματιο του γινεται χαμος. Απλα κοριτσια δεν μου αρεσουν τα Κινεζικα. Οτι τετοια παιχνιδια του εχουν παρει τα εχει καταστρεψει και πανε στα σκουπιδια σε χρονο dt. Αλλα οπως λεει και το ΤΙΓΡΑΚΙ οταν ειμαστε στην κουζινα θελει κατσαρολες.

Και οσο το σκεφτομαι νομιζω οτι θα τον κακομαθω γιατι μ'αρεσει να του ψωνιζω παιχνιδια. Προχθες του πηρα μια πλαστικη Χριστουγεννιατικη χιονομπαλα και την εσπασε σε 2 ωρες και πηγα την επομενη και του ξαναπηρα.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...