Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-Χοριακη 2 μήνες μετά

Recommended Posts

2 μήνες μετά την απόξεση η χοριακή μου βγήκε 118!!!! Ο γιατρός μου είπε οτι θα υπάρχουν υπολείμματα γιαυτο και το καθημερινο μου αιμα και μου εδωσε cytotec αλλα δε με πιανουν.. μονο διάρροια με έχει πιασει :-(:-( Μου ειπε οτι μαλλον την αλλη εβδομαδα θα κάνουμε υστεροσκόπηση να το καθαρίσουμε.. ποια η γνώμη σας? εχω πανικοβληθει!! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

ο μονος τροπος για να καθαρισει ο,τι υπαρχει ειναι αυτος,οποτε εμπειστευσου τον για να εισαι καλα παλι μετα απο κανα δυο μηνες και να ξεκινησεις προσπαθειες.Οσο για την επεμβαση δεν ειναι τιποτα.

Ευχαριστω vasso! Απλα στενοχωριέμαι γιατί δευτερο χειρουργείο 2 μήνες μετά μπορεί να μου βγαλει και άλλα προβλήματα.. :cry: και φοβαμαι γιατι θελω τοσο πολυ ενα παιδακι :cry:

να μην φοβάσαι, η υστεροσκόπηση δεν είναι χειρουργείο κρατά γύρω στα 5 λεπτά , και κάνουν πολύ ελαφριά μέθη, ίσα-ίσα μετά απο αυτήν θα είσαι σίγουρη ότι δεν σου έχει αφήσει κανένα "δωράκι" συμφήσεις η απόξεση

καλή συνέχεια και γρήγορα να γίνεις μανούλα

Διαφημίσεις

alpine80, είχα κάνει απόξεση τον Οκτώβριο και η ιστολογική έδειξε μερική μύλη κύηση. Ο γιατρός μου ειπε να παρακολουθώ τη χοριακή μου, για να δούμε πότε θα μηδενιστεί. Ένα μήνα μετά την απόξεση η χοριακή μηδενίστηκε (για την ακρίβεια ήταν 2,:cool: και ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι ΟΚ. Μάλιστα από την πρώτη μέρα της απόξεσης μου είπε ότι δεν χρειαζόταν να με ξαναδεί κι ότι ήταν σίγουρος πως με είχε καθαρίσει πάρα πολύ καλά και η χοριακή θα μηδενιζόταν. Πριν κάνω την απόξεση η χοριακή μου ήταν 40.000.

Έχω ακούσει κι άλλες κοπέλες που παρακολουθούσαν τη χοριακή τους κι αν δεν μηδενιζόταν θα έκαναν δεύτερη απόξεση.

Εσένα τι έδειξε η ιστολογική του υλικού της απόξεσης? Ρωτάω γιατί συνήθως η χοριακή δεν πέφτει όταν υπάρχει μύλη κύηση και είναι επικίνδυνο να μην πέφτει, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν έχει καθαριστεί καλά και υπάρχουν μέσα υπολείμματα.

5f27b8bd0c.png

πιθανοτατα να φταιει ο ιατρος που δε σε καθαρισε καλα την προηγουμενη φορα γιατι δεν πας σε ενα 2ο ιατρο για μια επιλεον γνώμη.πηγαινε δεν εχεις να χασεις κατι.βρες καποιον ιατρο που να εχει καλο υπερηχο.

,,,,,,,?

καλα και θα εμπιστευθεις για 2η φορα εναν ιατρο που γνωρίζεις πως σε εχει βαλει σε μια τετοια διαδικασια?απο που εισαι?υπαρχουν αρκετες κοπελες στο φορουμ που μπορουν να σου συστησουν ιατρο τους,πηγαινε και γαι 2η και 3η γνωμη οποιος σου κερδισει την εμπιστοσυνη καθησε.πλεον υπαρχουν επιλογες γυρω μας,

,,,,,,,?

Διαφημίσεις

αν δεις στους ιατρους μας θα βρεις καποιον ιατρο ή ρωτησε κοπελες που ειχαν παρομοια εμπειρια και να σου συστησουν ιατρο.και στην Αθήνα εχεις πολλες επιλογες απο ιατρους

,,,,,,,?

alpine, κι εγώ το ίδιο με τη ΒΑΡΒΑΡΑ προσπάθησα να σου πω. Δεν πρέπει να εμπιστευτείς το γιατρό σου. Θα σου πρότεινα τον δικό μου αλλά είναι τόσο πολυάσχολος που δεν υπάρχει περίπτωση να σε δεχτεί.

Θα σου πρότεινα να πήγαινες σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, σε όποιο εφημερεύει, είτε στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ είτε στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είτε στο ΕΛΕΝΑ.

Πάρε τηλ. το 166 να δεις ποιο από αυτά εφημερεύει και πήγαινε εκεί.

5f27b8bd0c.png

τι ευχαριστεις?σημερα εχουμε την επιλογη αν δε μας κανει κατι το αλλάζουμε και ενας λόγος περισσοτερος σε θεματα υγειας.ο ανδρας μου ειναι γυναικολογος και εγω ιατρος βλεπουμε καθημερινα περιστικα παραμελλημενα ή πηγαιναν σε ιατρους που τους ελεγαν ενα σωρο ιστορίες.και ταλαιπωρηθηκαν καποιες,σημερα μας ηρθε μια κυρια οπου ο ιατρος της ζητησε να κανει αποξεση στο ιατρειο αν ειναι δυνατον.στην επαρχια οταν δεν τους αρεσει κατι πηγαινουν και για μια 2η γνωμη σε κατι καινουργιο.οποιο ιατρο τηλεφωνησεις και πεις πως εχεις κανει μια αποξεση και η β χορικη εξακολουθει να ειναι ανεβασμένη θα σε δεχθει.μιλησε για επειγον.δε σου συστηνω να πας σε εφημερευον νοσοκομειο χωρις να ξερεις καποιον συγκεκριμενο ιατρο γιατι δε ξερεις που θα πέσεις και μπορει να σε κανουν χειροτερα.

,,,,,,,?

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα.ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω κ θα ηθελα τη γνωμη σας.πριν 10 μερες εκανα αποξεση στη 2η παλλινδρομη μεσα σε ενα χρονο.χθες εκανα εξεταση χοριακης κ βγηκε 260 ...ο γιατρος ειπε οτι θα επαναλαβουμε την εξεταση σε 2 εβδομαδες κ βλεπουμε.απο την ημερα της αποξεσης κ μεχρι σημερα υποφερω απο φρικτους κ ανυποφορους πονοκεφαλους,υπαρχει περιπτωση να οφειλονται στην ανεβασμενη χοριακη?αν γνωριζει καποια κατι ας μου απαντησει

ευχαριστω..

• 4 εβδομάδες μετά...
κοριτσια καλημερα.ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω κ θα ηθελα τη γνωμη σας.πριν 10 μερες εκανα αποξεση στη 2η παλλινδρομη μεσα σε ενα χρονο.χθες εκανα εξεταση χοριακης κ βγηκε 260 ...ο γιατρος ειπε οτι θα επαναλαβουμε την εξεταση σε 2 εβδομαδες κ βλεπουμε.απο την ημερα της αποξεσης κ μεχρι σημερα υποφερω απο φρικτους κ ανυποφορους πονοκεφαλους,υπαρχει περιπτωση να οφειλονται στην ανεβασμενη χοριακη?αν γνωριζει καποια κατι ας μου απαντησει

ευχαριστω..

Νικολινάκι και εγώ τα ίδια έχω. Τώρα φοβήθηκα. Μπορεί κάποιος να απαντήσει??????????????????

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Νικολινάκι και εγώ τα ίδια έχω. Τώρα φοβήθηκα. Μπορεί κάποιος να απαντήσει??????????????????

ιωαννα μου θα σου απαντησω εγω που ειχα την απορια!πραγματι οι πονοκεφαλοι οφειλονται στην ανεβασμενη χοριακη το επιβεβαιωσε ο γιατρος μου αλλα το καταλαβα και μονη μου γιατι οσο περναει ο καιρος ειμαι καλυτερα.πριν 2 εβδομαδες ειχα χοριακη 16 και πονοκεφαλους εχω οπως και πριν μεινω εγκυος (υπεφερα απο ημικρανιες)αλλα τουλαχιστον δεν ειναι καθημερινο φαινομενο το οποιο ειναι ανυποφορο.εχουν περασει 38 μερες απο την αποξεση κι αν δεν μου ερθει περιοδος μεσα στην εβδομαδα θα κανω παλι εξεταση χοριακης μου ειπε ο γιατρος.ευχομαι να μην χρειαστει και να μου ερθει αυριο αν γινεται...

Νι΄κολινάκι μου εγώ εκτός απο πονοκεφάλους έχω και αναγούλες. Όταν ρώρησα το γιατρό μου μου είπε πως φταινε οι ορμόνες. Την Πέμτη ο΄μως θα πάω να κάνω τεστ παπ και θα τον ξαναρωτήσω

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...