Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να αλλαξουμε νονους ??? Τα χω παρει !!!

Marilena

Recommended Posts

Εχω κουραστει να επενδύω σε σχεσεις που δινω δινω δινω και όταν ερθει η ωρα να παρω.... θα έλεγα τι παίρνω !!!! :twisted:
Να 'ξερες πόσες φορές το έχω πει αυτό...

Δυστυχώς έχουμε χαλάσει όλοι! Δεν μπορεί πάντα να φταίνε οι άλλοι, πάντως ένα είναι το σίγουρο πάνε οι εποχές που οι ανθρώπινες σχέσεις και η φιλία ακόμη περισσότερο ήταν δεδομένη αξία όπως θεωρούμε τις οικογενειακές μας σχέσεις!!

Μολις βρω χρόνο, θα ανοίξω ένα σχετικό τόπικ γιατί και 'γω τα έχω πάρει με κολλητούς, φίλους και γνωστούς από τον καιρό που έμεινα έγκυος και μετά.... :evil::evil::evil:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Εχω κουραστει να επενδύω σε σχεσεις που δινω δινω δινω και όταν ερθει η ωρα να παρω.... θα έλεγα τι παίρνω !!!!

Καταρχας Περαστικα και να σαι παντα καλλα :D

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου με τα παραπανω....

Αυτο επαθα και εγω με τους δικους μας νονους οτι θελαν απο εμενα (παρεα,παρηγορια,βοηθεια,τρεξιμο,χρηματα,υποχρεωσεις....) παντα το εκανα..... οσο για αυτους.......παντα κατι αλλο ειχαν,δεν μπορουσαν....

Μαριλενάκι με στεναχωρεί που ακόμα είσαι άρρωστη....

Δεν πιστεύω οτι τα πράγματα πρέπει να είναι μονόπλευρα και να δίνει μόνο ο ένας πρέπει και ο άλλος κάτι να πάρει, να του δείξουμε οτι τον εκτιμούμε αναγνωρίζουμε αυτά που κάνει για μας.Ορισμένοι άνθρωποι έχουν τέτοια μεγάλη ιδέα για τον ευατό τους που περιμένουν οι άλλοι να κάνουν τα πάντα γι αυτούς.

Δεν θα έπρεπε τώρα κι αυτοί να προσφερθούν να σε βοηθήσουν λίγο. Εσύ έχεις 2 παιδιά κιόλας! Τι να πω? Ορισμένοι άνθρωποι είναι αναίσθητοι.

Τα χω πάρει εντελώς. Και γιατί θα πρέπει εσύ να κάθεσαι να αναλύεις την ψυχοσύνθεση τους και να μην το κάνουν αυτοί για σένα?

Δεν ξέρω-δεν ξέρω .........................

Εχω κουραστει να επενδύω σε σχεσεις που δινω δινω δινω και όταν ερθει η ωρα να παρω.... θα έλεγα τι παίρνω !!!!

Νομίζω οτι το παραπάνω πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και να πάψουμε να είμαστε τα θύματα!

Είμαι κακιά? ΌΧΙ είμαι ΠΟΛΥ κακιά!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Εγω εξακολουθω να λεω οτι ισως ειναι το ψυρισμα της προ βαφτισης περιοδου και το αγχος μηπως κανουμε λαθος επιλογη.

Κανε τα στραβα ματια και αφησε τους να βαφτισουν το παιδι. Αυτο θα εκανα αυτο σε συμβουλευω να κανεις. Κανεις ποτε δεν ξερει τι ξημερωνει το αυριο .Οι γονεις μου διαλεξαν την νονα μου οτι και καλα πληρουσε ολα τα παραπανω και εμενε διπλα μας. Ηταν ολα τελεια μεχρι που μετακομισε. Απο τοτε δεν την ξαναειδα.

Η σχεση που μου περιγραφεις οτι εχεις με αυτους τους ανθρωπους και ιδιαιτερα κολαω στην σχεση των παιδιων σας , ειναι κατι που δεν θα χαλαγα. Ξαναλεω οτι σε περιοδους πενθους κανεις πραγματα αλλοκοτα (την μια κλαιμε και την αλλη θελουμε να αποδειξουμε οτι ειμαστε ζωντανοι).

Ριξε νερο στο κρασι σου και μεινε σταθερη στην επιλογη που εκανες προ αγχους περι σωστης ή λαθος επιλογης. Θολωνει :lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μαριλέννα επειδή στράβωσες πολύ γνώμη μου είναι ν μην το βαφτίσουν γιατί μετά θα τσατίζεσαι περισσότερο και ότι και να κάνουν ψάχνεις αφορμές για να τσατίζεσαι. Βάφτισα πριν χρόνια ένα παιδάκι μιας συναδέλφου πήγαινα και το έβλεπα όποτε μπορούσα. Με κάθε ευκαιρία της έλεγα στην δουλειά ν έρθουμε την τάδε μέρα να δούμε το μωρό? όχι γιατί θα πάμε στους γονείς να φάμε, να ρθούμε την Παρασκευή? Δεν μπρούμε γιατί θα πάμε στα πεθερικά κοκ. Υπήρχανστιγμές που και εγώ με όλες τις υποχρεώσεςι μου δουλειά μαθήματα μεταπτυχιακό δεν είχα χρόνο οπότε της είπα ξέρεις επειδή γενικά έχετε υποχρεώσεςι και εγώ περιορισμένο χρόνο να μου λές εσύ πότε θα είστε διαθέσιμοι να δω το μωρό καλά? καλά. Τελικά κάπια στιγμή δεν μου μιλόυσε και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά πήγα λοιπόν στο γραφείο της και την ρώτησα τι πρόβλημα είχε και προς μεγάλη μου έκπληξη μου απάντησε ότι δεν ενδιαφερόμουν για το παιδί και δεν πήγαιαν κάθε εβδομάδα να το δώ και το παιδί πως να με ξέρει?. Επεσα από τα σύννεφα και της είπα ότι μπορούσα να το έβλεπα μόνο τα Σαββατοκύριακα γιατί τις καθημερινές σχολούσαμε όπως πολύ καλά ήξερε 5,30 από ΜαΡΟΎΣΙ Αγιο Δημ΄μητριο και είχα μαθήματα μέχρι τις 10 ενώ το Σαββατοκύριακο πάντα όταν την ρωτούσα θα πήγααινε στους γονείς για φαγητό. Τέλος π'άντων είχα κουραστεί να πρέπει να μυρίζω τα δαχτυλά μου για να κάνω αυτό που θεωρούσε αυτή σωστό και να θυμώνει γιαί θεωρούσε δεδομένο ότι όταν για παράδειγμα έβγαινα με τον άντρα μου για φαγητό το Σαββατοκύριακο ή έβγαινα με παρέες που δεν είχαν σχέση με αυτήν έπρεπε πάντα να του καλώ. Το αποτέλεσμα ήταν ότι μαλώσαμε άγρια και δεν ξαναμικλήσαμε το παιδί δεν έχω να το δώ από 1 χρονών και τώρα είναι 6. Ειχα όλη την καλή διάθεση αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να ανταπεξέρθω στις δικές τις απαιτήσεςι. Πάντως γνώμημ ου πάλι στο λέω να μην το βαφτίσουν.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...