Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

TXARA

Recommended Posts

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑΝΙΚΟ.ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΠΑΝΙΟ Η ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΑΥΤΑ?

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

ωραια ιδεα πολυ θα μαρεσε περιμενω να δω τι θα βρεις για να το εχω και γω υποψιν

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ.ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

• 2 weeks later...
ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ.ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Αυτή που λες στην Κερατέα πρέπει να είναι ο Άγιος Αλέξανδρος, έχω πάει σε βάφτιση εκεί.

Ωραία είναι και στους Αγίους Αποστόλους (Κάλαμος) στην Αγία Μαρίνα.

Στην Κερατεα ειναι ο Προφητης Ηλιας (περιγιαλι). πραγματι ειναι μια φανταστικη εκκλησια οπου ειχαμε κανει την βαπτιση μας. Εχει ενα ταβερνακι λιγα μετρα πιο κατω πανω στην παραλια, εμεις βεβαια πηγαμε σε αλλη ταβερνα επειδη θελαμε κατι πιο οικονομικο, οχι οτι ηταν πανακριβη.

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

• 2 years later...

κοριτσια καλησπερα.....εχω ενα προβλημα θα κανω το γαμο μου στον προφητη ηλια (περιγιαλη)κερατεα..Εαν καποια εχει κανει γαμο ή βαπτιση και εχει χαρτη για να πας εκει αν μπορουσε να μου το στειλει στο ε-μαιλ.μου [email protected]...θελω να το εκτυπωσουν στα προσκλητηρια ο τυπογραφος μου...και δεν γνωριζω πως να το φτιαξω..ευχαριστω παρα πολυ...μακαρι να βεθει καποιος για βοηθεια...Ευχαριστω πολυ...

κοριτσια καλησπερα.....εχω ενα προβλημα θα κανω το γαμο μου στον προφητη ηλια (περιγιαλη)κερατεα..Εαν καποια εχει κανει γαμο ή βαπτιση και εχει χαρτη για να πας εκει αν μπορουσε να μου το στειλει στο ε-μαιλ.μου [email protected]...θελω να το εκτυπωσουν στα προσκλητηρια ο τυπογραφος μου...και δεν γνωριζω πως να το φτιαξω..ευχαριστω παρα πολυ...μακαρι να βεθει καποιος για βοηθεια...Ευχαριστω πολυ...

Καλησπερα. Στη σελιδα http://www.endlessblue.gr/documents/88.html εχει αρχειο υψηλης αναλυσης που το κατεβαζεις και το δινεις στο τυπογραφο. Μπορει να αφαιρεσει πραγματα που δε θες.

• 2 weeks later...

κοίτα μήπως μπορείς να βοηθηθείς από το ploigos.gr. Βέβαια είναι πιό εύκολο να είναι γραπτές οι οδηγίες. Π.χ. Μετά το βενζινάδικο ΒΡ που θα βρείτε δεξιά σας, στο ? φανάρι, θα δείτε ένα κρεοπωλείο δεξιά σας. προχωράτε και στο δεύτερο φανάρι για Ελαιοχώρι στρίβετε αριστερα, κλπ.

Διαφημίσεις

στην Αγία Μαρίνα στο Πόρτο Ράφτη έχει ένα μεζεδοπωλείο απέναντι αλλά δεν νομίζω πως είναι τόσο χαλαρή η ατμόσφαιρα όσο θα ήθελες.

στην Αγία Μαρίνα στο λιμανάκι της Κερατέας που είναι επίσης ακριβώς πάνω στη θάλασσα έχει 2 ταβερνούλες δίπλα, η πρώτη πριν την εκκλησία νομίζω λέγεται "Λίτσα". μπορεί να μην ακούγεται ιδιαίτερα κομψό για να γράψεις στην πρόσκληση αλλά είναι φοβερή ταβέρνα. Καθαρή, περιποιημένη με καλό φαγητό και φρέσκο ψαράκι σε λογικές τιμές.

η ταβερνούλα είναι πάνω στο κύμα και μπορούν τα πιτσιρίκια να πλατσουρίζουν εκεί γιατί μπορείς να τα παρακολουθείς και τα νερά είναι ρηχά.

η εκκλησούλα δε είναι παρεκκλήσι και ανήκει σε ενορία της Κερατέας αλλά δεν γνωρίζω σε ποια, αν κάνεις μια βόλτα προς τα εκεί θα σου πουν. Είναι μικρό τόσο δα εκκλησάκι αλλά έχει μεγάλο προαύλιο και το μέρος είναι υπέροχο.

με το παρκάρισμα ίσως είναι λίγο θέμα αν έχεις πάρα πολύ κόσμο γιατί δεν έχει κάποια αλάνα και θα παρκάρουν στον δρόμο (που όμως παρκάρεις άνετα)

Νομίζω είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι

• 10 months later...

Καλησπερα σκεπτομαι να κανω την βαπτιση της κορης μου στον καλαμο ...για την δεξιωση εχει κανεισ να μου προτεινει τιποτα ?ευχαριστω