Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ - ΚΛΟΟΥΝ / CATERING

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Προτάσεις για κλόουν και catering για ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ σε παιδότοπο των νοτίων προαστίων;

Καλημέρα,

Οταν λες Ν.Προάστεια, πού κοντά θέλεις; Γλυφάδα; Βούλα; Ηλιούπολη; Π.Φάληρο; Ν.Σμύρνη;

Στη Νέα Σμύρνη, απέναντι από το Ίντερσπορτ υπάρχει ένα εμπορικό κέντρο, όπου στην ταράτσα έχει παιδότοπο. Λέγεται ΜΕΛΗΡΑ.

Πάρα πολύ καθαρό, οικογενειακό, με κοπέλες που επιβλέπουν αλλά και που ασχολούνται με τα μικρά. Έχει και χώρο έξω για καφέ.

Catering νομιζω κανει η Ανεμωνη στη Γλυφαδα.......Εχει πολλα βρε Δαμιανε.......που εχετε κλεισει????Δεν συνεργαζεται με κανενα????

Για κλοουν εχω κατι.....για κοριτσι η αγορι?

Φιλια........

Ευαχριστώ για την απάντηση

1. Με ανεμώνη κάναμε πέρυσι και δεν μείναμε ευχαιστημένοι...

2. Στο LUNA

3. Αγόρι (αλλά θα έχει περισσότερα κοριτσάκια λόγω νηπιαγωγείου!!!)

Διαφημίσεις

Δαμιανε καλημερα,

Εχεις δικιο για την Ανεμωνη,ουτε εγω ειχα μεινει ευχαριστημενη...και υποτιθεται ειναι και "ονομα" στη Γλυφαδα...Γιατι δεν παραγγελνεις μεζεδακια και ενα ταψι πιτσα απο τον Βενερη?Τα πιτσιρικια τρελλαινονται για τα τυροπιτακια και τα πιροσκι απο εκει...Δινω καμμια φορα στην Κατερινα και με εχουν παρει αλλες μαμαδες να με ρωτησουν απο που τα πηρα!!!.....Κανεις και 2 σαλατες και εισαι ενταξει...

Επισης μια αλλη λυση ειναι το Οσκαρ πισω απο το ΜΑΧ στη Γουναρη...Εχει πολυ ωραια φαγητα και μπορει να σου τα φερει εκει....Για μενα και οι 2 λυσεις ειναι δοκιμασμενες και οικονομικες...δεδομενου οτι το "φαγητο" που προσφερει το Luna" ειναι ψιλοαθλιο(για τα πιτσιρικια λεω...)

Για κλοουν αν θελεις μπορω να ψαξω την καρτα...Ηταν μια παααααρα πολυ καλη κοπελιτσα σε ενα παρτυ...μου εκανε πολυ καλη εντυπωση...Φαντασου οτι οι δικιες μου δεν ξεκολλησαν απο διπλα της παρ' ολο που οποτε εβλεπαν ως τοτε κλοουν...δεν πλησιαζαν με καμμια κυβερνηση...

Φιλικα.......

Σοφη

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

@ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ (Σόφη)

- Για Βενέτη συμφωνώ αλλά θα ήθελα και κάποια κρεατικά και κατευθύνομαι προς DESPINA. Όποια γνώμη ευπρόσδεκτη.

- Εαν μπορείς στείλε μου στοιχεία επικοινωνίας για τον κλόουν

@ΝΙΚΟΣ ΛΑΙΟΣ

- Για το κικο θα ήθελα στοιχεία επικοινωνίας.

Για τούρτα βρήκα μια πολύ καλή λύση στο sugarart (http://www.sugarart.gr). Ψάχνω τώρα και για δωράκια στα παιδιά, καμιά ιδέα;

Να σται καλά

Δαμιανός

...

Για τούρτα βρήκα μια πολύ καλή λύση στο sugarart (http://www.sugarart.gr). Ψάχνω τώρα και για δωράκια στα παιδιά, καμιά ιδέα;

Να σται καλά

Δαμιανός

Μου αρέσουν πολύ οι τούρτες απότο sugarart. Μήπως ξέρεις πόσο κοστίζει το κιλό?

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

... Ψάχνω τώρα και για δωράκια στα παιδιά, καμιά ιδέα;

Να σται καλά

Δαμιανός

Από τα πάρτυ που έχουμε πάει, μου άρεσαν πολύ τα παρακάτω δωράκια που έκαναν στον γιο μου:

1. Λευκό μπλουζάκι με τυπωμένο το όνομά του (θέλει προετοιμασία)

2. Ξύλινη κρεμαστρούλα για το δωμάτιό του, από το jumbo (πολύ οικονομικό δωράκι)

t6c4p3.pngXRnsp2.png

τι λετε ρε παιδια απο χρυσαφι ειναι αυτες οι τουρτες?10 ευρω το κιλο κοστιζει η τουρτα 40 επι δεκα κανει 40 αντε 50 αλλα οχι και 160 ελεος!δεν θα τα εδινα με τιποτα.προτιμω να παω να τα βαλω στο λογαριασμο της.(λεω τη γνωμη μου)

τι λετε ρε παιδια απο χρυσαφι ειναι αυτες οι τουρτες?10 ευρω το κιλο κοστιζει η τουρτα 40 επι δεκα κανει 40 αντε 50 αλλα οχι και 160 ελεος!δεν θα τα εδινα με τιποτα.προτιμω να παω να τα βαλω στο λογαριασμο της.(λεω τη γνωμη μου)

Γεια σου ρε Ελενη..........

Συμφωνω βρε Δαμιανε........160 ευρω η τουρτα????

40 ευρω το κιλο????Too much.............:roll:

Διαφημίσεις

@ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ: Δεν πειράζει ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση...

Σχετικά με την τιμή δεν διαφωνώ ότι είναι ακτιβή όμως:

1. την επέλεξε ο μικρός ο οποίος εντυποσιάστηκε όταν τις είδε στο site... (είναι και η αγαπημένη του ταινία)

2. στη καλύτερη περίπτωση για τούρτες γεννεθλίων έχω βρεί τιμές από 20 Ευρώ/κιλό (δεν αναφέρομαι σε απλή τούρτα ζαχαροπλαστείου ... τότε συμφωνώ για τα 10 ευρώ/κιλό)

3. Οι τούρτες έχουν αρκετή δουλειά ως προς το γεγονός ότι το σύνολο των υλικών είναι χειροποίητα (πάστα ζάχαρης και κέικ) και δεν έχουν πλαστικά στολίδια πάνω τους... Προσωπικά εκτιμώ αντικειμενικά θα έπρεπε να κόστιζαν γύρω στα 120 αλλά ελλείψη ανταγωνισμού αυξάνουν την τιμή !!!