Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπέρα,

τωρα που καλοκαιριάζει θελω να αγοράσω κουνουπιερα για το κρεββατακι της μπεμπουλας μου αλλα δεν θελω να δωσω πολλά λεφτα. Εχετε να μου προτείνεται κανενα μαγαζί? Ψαχνω κατι σε κιτρινο απαλό. Θεσσαλονικη μενω. Thank you!

Διαφημίσεις

chryssa.ps, άν θες σου δανείζω τη δική μου.;) Αλλιώς, jumbo θα έχει σίγουρα.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

σ'ευχαριστω mom,

κοιταξα στα jumbo αλλα εχουν μονο ασπρές. Είδα και στο ικεα με 15 € αλλα δεν πολυταιριάζει με τα χρώματα του δωματίου. Θα ψάξω και θα σου πω αν ειναι.

• 2 weeks later...

Χρυσα, εγω αγορασα γαζα, που ειναι πολυ φτηνή και την εφτιαξα μονη μου και για οικονομικους λογους και για πρωτοτυπια! Επισης, μπορεις να αγορασεις ΤΟΥΛΙ!

ΚΑΛΟ?

• 5 weeks later...

καλησπέρα,

εχθές αγόρασα μια κουνουπιέρα απο το JUMBO για τιο κρεββατάκι της μπέμπας, απλή σε άσπρο χρώμα. Συνοδευόταν απο το στήριγμα που το πουλανε ξεχωριστά. Η τοποθέτηση λιγο με ψιλοδυσκολεύει, για την ακρίβεια δεν μπορω με τιποτα να την βάλω!!!Τι να πω!Τι εγώ προσπάθησα, τι ο άντρας μου τίποτα!μηπως την αγόρασε καμιά σας να μου πει πως τοποθετείται?αν δεν μπορέσω θα την παω πίσω και θα πάρω μια απο το ΙΚΕΑ.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

τελικα την επεστρεψα και πηρα μια ασπρη απο το ικεα. Θέλω όμως να τη στολισω με κατι. Το δωματιο ειναι βαμμενο κιτρινι απαλό και τα επιπλακια φυσικο ξυλο με πορτοκαλί ζωγραφίες. Τι μπορω να βάλω επάνω??Καμία ιδέα?

καλημερα.αν εβρισκες καμια πεταλουδιτσα στο χρωμα που θες?

βρήκα κατι πεταλουδιτσες στα jumbo σε πορτοκαλί αλλα ειχαν χρυσοσκονη επανω και σαν χρωμα ηταν λιγο εντονες. Ελεγα να βαλω κατι τετοιο αλλα να το εβρισκε σε υφασμα ή σε στυλ τσόχας

Χρύσα πρόσεχε τί θα βάλεις γιατί σε λίγο καιρό πιθανόν να την τραβάει την κουνουπιέρα και υπάρχει κίνδυνος να καταπιεί κάτι....

εγώ την δικιά μου την έβγαλα γιατί την τραβούσε και την έσκισε....φαντάσου να είχα και πραγματάκια επάνω για ομορφιά......:shock::lol:

έντιτ.... καλά εεεε ούτε ένα σύμφωνo δεν έβαλα σωστά....σαν μεθυσμένη έγραφα.....

Διαφημίσεις

μμ, αυτο δεν το σκέφτηκα. Ηδη χθες που την βαλαμε και την πήρε πρέφα αρχισα να την πιανει, μετα νυσταξε και κοιμηθηκε.Μαλλον δεν θα βάλω τιποτα. Thanks κοριτσια!!

Λοιπόν κορίτσια και εμένα πέρυσι με λαχτάρισε ο μικρός με την κουνουπιέρα και εξηγώ: ήταν στα τέλη της άνοιξης ο μικρούλης μου περίπου 10 μηνών στο στάδιο που σηκώνεται όρθιος και πάει γύρω γύρω από το κρεβατάκι του. Είχε αρχίσει και τράβαγε την κουνουπιέρα αλλά που να φανταστώ ότι θα κατάφερνε να την τραβήξει μέσα από τα κάγκελα τόσο ώστε να τυλιχτεί και να γίνει σαν λουκάνικο....κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό όταν τον είδα. Ήταν τόσο τυλιγμένος που μέχρι να τον ξεδιπλώσω νόμιζα ότι θα σκάσει, ο ίδιος φυσικά είχε τρομάξει και έκλαιγε και λέω ευτυχώς που ήταν μεσημέρι και τον πήρα χαμπάρι, αν ήταν βράδυ....δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....Εννοείται ότι την έβγαλα αμέσως τελείως και είχα και τον άντρα μου να φωνάζει που από την αρχή δεν την είχε συμπαθήσει την κουνουπιέρα!!!!

xZBdp3.png

Κι εμένα κορίτσια ο πρώτος μου, άρχισε να σηκώνεται στο κρεβάτι απο 6,5 μηνών και την τραβούσε και τυλιγόταν, οπότε έβγαλα και την κουνουπιέρα και το περιστρεφόμενο. Και στον δεύτερο τώρα (8 μηνών) που άρχισε να σηκώνεται, τα έβγαλα πάλι και τα δύο γιατί το νού του ήταν συνέχεια εκεί και προκειμένου να γλιτώσω τα χειρότερα....:cool:

Τώρα θα βγάλω και την πάντα γιατί κάθε φορά την τραβάει (έχουν κοπεί οι λωρίδες που την έδεναν στα κάγκελα απο το πολύ τράβηγμα) και τον βρίσκω απο κάτω της, απο πάνω της...:?

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!