Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το Στελίτα πώς σας φαίνετε;

stiliani

Recommended Posts

Σε λίγο καιρό θα βαφτίσουμε και εμείς το κοριτσάκι μας και θα του δώσουμε το όνομα Στυλιανή. Όμως δεν θα ήθελα να το φωνάζουμε Στέλλα το παιδί. Γι αυτό σκέφτηκα το όνομα Στελίτα. Όλοι οι δικοί μου ενθουσιάστηκαν, εσείς τι λέτε; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο υποκοριστικό που σας έρχετε;

mKndp2.png

Διαφημίσεις

Και εμείς την κόρη της ξαδέρφης μου Στυλιανή την βγάλαμε Στελίνα την φωνάζουμε. Πολύ ωραίο!!!!

Και η αδερφή μου να προσθέσω. Απο Στυλλιανή που βαφτίστηκε τη φωνάζουμε Στελλίνα. Είναι ένα όνομα που αρέσει σε όλους όσους το ακούνε όταν συστήνεται.:wink:

Και το Στελίτα καλό είναι, μόνο που δεν το έχω ξανακούσει και μου φαίνεται ξένο. (έχοντας στο μυαλό μου το Στελλίνα της αδερφής μου δηλαδή)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Το 2ο ονομα της κορης μου ειναι Στελλα. Αν την βαφτιζαμε μονο Στελλα θα την φωναζαμε Στελλινα!!!!!

Πολυ γλυκο ονοματακι!!!!

Το Στέλλα στα λατινικά σημαίνει "Αστέρι"

Προσωπικά θα το επέλεγα ως υποκοριστικό επειδή "στέκει" μόνο του ως όνομα (Αστέρι) και μάλιστα ωραίο!

Αν έκανα κόρη θα δίναμε αυτό το όνομα (του πεθερού μου)αλλά έκανα αγόρι και θα βγει Στέλιος και δεν μου πολυαρέσει...

Μ' αρέσει που η πεθερά σου κριτικάρει τα δικά σας ονόματα...

(σε κοριτσάκι πάντως όντως μ' αρέσει το Στέλλα!!! Σε αγόρι με χαλάει λίγο...για να μην παρεξηγούμαι!)

Να είναι γερό το κοριτσάκι σου!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

παντως εμενα μου αρεσει παρα πολυ το Στελλα, ειναι το αγαπημενο μου γυναικειο ονομα, και ο μονος λογος που θα το αλλαζα θα ηταν αν μου εφερνε κακους συνειρμους...(αν μου θυμιζε δηλ. καποια που δε χωνευω)!!!

Στυλιανή βαπτίσαμε την ανηψιά μου και την φωναζουμε Στελίνα! Το βρίσκω πολύ γλυκό σαν όνομα

Στελινα να τελειωνουν μαμας+και κορης σε ινα λυσαξει και η πεθερα :wink:

Επισης οντως ειναι πολυ γλυκο ονομα

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

παντως εμενα μου αρεσει παρα πολυ το Στελλα, ειναι το αγαπημενο μου γυναικειο ονομα, και ο μονος λογος που θα το αλλαζα θα ηταν αν μου εφερνε κακους συνειρμους...(αν μου θυμιζε δηλ. καποια που δε χωνευω)!!!

Κ ήθελα να πω για αυτό...

Όλο κ όλο μια κοπέλα εχω γνωρίσει που την φώναζαν έτσι κ ήταν παρά πολύ όμορφη κ πολύ γλυκιά με απίστευτο στυλ.

Ίσως ΓIAYTO να μου κάθεται κ πιο ωραία.

Διαφημίσεις