Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νέο μέλος με πολύ τρόμο για παλλίνδρομη.....

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω αρκετές μέρες τώρα και μπορώ να πω ότι μου έχετε λύσει πολλές απορίες και κακές σκέψεις.... Είμαι εγκυος σχεδόν 8 εβδομάδων από εξωσωματική και τρέμω την παλλίνδρομη κύηση (είχα μία στις 9w+1d ) Απο χθες το βράδυ έχει μειωθεί αισθητά ο πόνος και η ευαισθησία στο στήθος μου.Εχει συμβει σε κάποια απο εσάς αυτό ????:confused:

82oYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαλάρωσε όσο μπορείς και βγάλε τις κακές σκέψεις από το μυαλό σου...

και αν δεν μπορείς να το κάνεις και αγχώνεσαι τόσο ....ένας υπέρηχος θα σου λύσει την απορία! Το έχω κάνει γιάυτό στο λέω...

Σου έυχομαι όλα να πάνε καλά και να καταφέρεις να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιά σου!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Δεν είναι ανάγκη να πας στον γιατρό σου....

πας σε ένα δημοσιο νοσοκομείο ή σε ένα ιδιωτικό κέντρο (όπως π.χ. η Βιοιατρική) και ζητάς να σου κάνουν έναν υπέρηχο.Μόνο και μόνο να δεις αν όλα πάνε καλά. Απλώς για να σου φύγει το άγχος....

και όταν έρθει ο καιρός του ραντεβού σου, πας στον γιατρό σου

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ, η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πολύ, πήγα μετά από 2 ημέρες στο γιατρό αλλά τελικά όλα καλά, ο γιατρός μου είπε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Να σκέφτεσαι θετικά, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου.

Διαφημίσεις

Τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ, η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πολύ, πήγα μετά από 2 ημέρες στο γιατρό αλλά τελικά όλα καλά, ο γιατρός μου είπε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Να σκέφτεσαι θετικά, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου.

Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ !!! Που θα πάει,θα τα καταφέρω κάποια στιγμή και θα ηρεμίσω.....και τότε θα αρχίσω να απολλαμβάνω την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου !!!!!!

82oYp3.png

Όλα θα πάνε καλά!!

Εγώ είχα μια παλλίνδρομη κύηση (από φυσιολογική σύλληψη όμως) και δεν πήγε καλά, γιατί είχα πόνους περιόδου χαμηλά συνέχεια. Η γιατρός μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικό να τους έχουμε τις πρώτες βδομάδες, αλλά μετά πρέπει να σταματήσουν!! Εμένα συνέχιζαν και απέβαλλα στις 8 βδομάδες.

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη (επίσης φυσιολογική σύλληψη), ξεκίνησα με πόνους αλλά υποχώρησαν νωρίς (3η-4η βδομάδα) και μου είχε πει "Τώρα πάμε καλά!!"

Και πήγαν όλα τέλεια!! Γέννησα τον Νοέμβριο.

Όσο για το στήθος και το στομάχι και όλα αυτά, είναι στη γυναίκα. Άλλες έχουν άλλες όχι. Εγώ ας πούμε δεν ανακατεύτηκα, ούτε ζαλίστηκα, ούτε λιγουρεύτηκα τίποτα σε καμιά στιγμή και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Στην πρώτη όσο πήγε και στη δεύτερη ως το τέλος!!

Μη φοβάσαι. Εγώ του μιλούσα του σπόρου, από τις πρώτες μέρες που κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος (στη δεύτερη εγκυμοσύνη, που είχα την άσχημη εμπειρία της πρώτης παλλίνδρομης) και το καθησύχαζα. Του έλεγα "Όλα θα πάνε καλά!!" Του είχα συνθέσει και τραγουδάκι και του το έλεγα κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ!!

Και όλα πήγαν καλά...

Όταν γέννησα, τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο, τον νανούριζα με το ίδιο τραγουδάκι που του έλεγα και τότε, και να δεις....κοιμόταν αμέσως!!!

Η πλάκα είναι ότι νόμιζα ότι ήταν κορίτσι και τον έλεγα "Κούκλα μου" τις πρώτες βδομάδες, ενώ μας βγήκε...παίδαρος!!! χα χα χα!!

Στο μαιευτήριο το προσάρμοσα στο φύλο του....

Να σου πω τι να του λες του σπόρου;;;

" Ο μπεμπούλης να 'ν καλά

κι ας ψοφήσουν χίλια αρνιά

χίλια αρνιά, χίλια κατσίκια

και του Μπέη τα κορίτσια!!"

εεεεεε.....;;;; Πως σου φαίνεται;;;

(αν νομίζεις ότι είναι κοριτσάκι εκεί που λέει ο, βάλε η )

Αυτό δεν είναι δικό μου...το άκουσα...πάρτο κι εσύ!! Έχει πλάκα και θα σε κάνει να γελάς!! Και όταν θα γελάς κι εσύ, θα κάνεις καλό και στους δυό σας!!!

Θα τα πούμε μετά τις 15 που θα το δεις και θα το ακούσεις!!

Πάντως πέρα από όλα αυτά, κάνε κι έναν υπέρηχο. Στο νοσοκομείο της πόλης σου, στα έκτακτα!! Εμένα τις πρώτες βδομάδες με είχαν βαρεθεί στα έκτακτα. Και είχα και τη γιατρό στην ίδια πόλη μαζί μου. Και;;;; Τι έγινε;;; Θα διώξουν μια έγκυο γυναίκα που θέλει να δει αν πάει καλά η εγκυμοσύνη της;;; Δεν νομίζω...

(Εμένα δεν τόλμησε να με διώξει κανείς!!! Καλά, είχα και το βλέμμα που δεν σήκωνε πολλά πολλά!! Τις μισές φορές μέχρι καροτσάκι μου έφερναν να καθήσω, για να με πάνε στον πάνω όροφο, στο γυναικολογικό. Θέλει βλέμμα και αυτοπεποίθηση!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ... ΤΩΡΑ!!)

" Ο μπεμπούλης να 'ν καλά

κι ας ψοφήσουν χίλια αρνιά

χίλια αρνιά, χίλια κατσίκια

και του Μπέη τα κορίτσια!!"

Καταπληκτικοοοοοοοοο........... Το ξεκίνησα αμέσως !!!!

82oYp3.png

Διαφημίσεις

sofou προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι θετικά!!!

Μάλλον νιώθεις έτσι επειδή πλησιάζει η εβδομάδα που είχες την παλλίνδρομη κύηση!!

Είχα μία παλλίνδρομη στη 13η εβδομάδα και στην επόμενη εγκυμοσύνη, όταν πλησίαζε η 13η εβδομάδα είχα τρελαθεί απο το άγχος και το φόβο!!Αυτό που με ηρεμούσε ήταν οι υπέρηχοι που έκανα κάθε 2-3 εβδομάδες(μέχρι που άρχισε να κουνιέται και ηρέμησα)Μπορείς να πας σ'ένα ακτινολογικό και να κάνεις έναν υπέρηχο για να ηρεμήσεις!!

Και 'γω ένιωθα κάποιες φορές να μαλακώνει το στήθος μου

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Sofou, ola 8a pane kala!!! kai egw ixa mia plindromh, kai se katalavenw...

Min anisixeis ka8olou pou den noi8eis enoxlish sto sti8os... ego otan mpika stin 9h ebdomada, mou perasan ola 3afnika... kai troma3a gia na sou pw tin ali8eia. Eytixos omos pou se 2 meres ekana yperhxo kai ola itan kai einai akoma kala!!!

Sou eyxomai ta kalitera!!!

Koritsia sorry pou grafo me latinikous. Kai pou ekfrazomai kai lathos... Eimai apo alh xora.

.png

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια.Δεν θέλω όμως να μπώ στη διαδικασία να πάω στο νοσοκομείο γιατί θα καταλήξω να θέλω να το κάνω συνέχεια και στο τέλος με το που θα μπαίνω μέσα θα λένε όλοι " βρε καλώς τη Σοφούλα!!!!!!! "............

82oYp3.png

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια.Δεν θέλω όμως να μπώ στη διαδικασία να πάω στο νοσοκομείο γιατί θα καταλήξω να θέλω να το κάνω συνέχεια και στο τέλος με το που θα μπαίνω μέσα θα λένε όλοι " βρε καλώς τη Σοφούλα!!!!!!! "............

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Μόλις περάσουν λίγο οι βδομάδες και ηρεμήσεις θα το αραιώσεις κι εσύ. Αλλά πες πως πας και 3 φορές σε ένα μήνα ή μια φορά στις 10 μέρες...και τι έγινε;;;; Αυτό θα το κάνεις τώρα στην αρχή που είσαι αγχωμένη...

Να σκέφτεσαι ότι αν είσαι ήρεμη κι εσύ, θα είναι ήρεμο και το μωράκι σου και οι υπόλοιποι να λένε ότι θέλουν!!

Μεθαύριο με τον παιδίατρο να δεις τι θα λένε....κλειδί θα σου δώσουν να ανοίγεις. Και;;;;;;

Αν είμαι αγχωμένη ή ανησυχώ για το παιδί μου, εμένα δεν με σταματάει τίποτα, ούτε ντρέπομαι για τίποτα!!

Πάντως η απόφαση είναι δική σου. Κάνε αυτό με το οποίο είσαι άνετη...

Δεν είναι υπερβολικό να πας στο νοσοκομείο ή στον γιατρό σου, να κάνεις ότι θέλεις αρκεί να νιώθεις καλά. Κανείς δεν θα σε πει υπερβολική. Εγώ αφού πέρασα 2 ημέρες με άγχος τηλ. στον γιατρό μου, είπα πως αισθάνομαι δηλαδή ότι φοβάμαι ότι είναι παλίνδρομη όπως η πρώτη φορά, μου είπε να πάω αμέσως από εκεί για να ακούσω την καρδούλα του. Όλα αυτά τα πάνε έλα, νοσοκομεία, γιατροί κτλ θα τα κάνεις μέχρι να σου φύγει το άγχος ή μέχρι να αρχίσεις να αισθάνεσαι το μωράκι σου.

Διαφημίσεις

Σοφία,

Να σκέφτεσαι θετικά ηδη πέρασαν 3 μέρες απο όταν ξεκίνησες το θέμα....

Πάντώς να ξέρεις πως οι εγκυμοσύνες μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους.

Εγώ στην πρώτη δεν είχα ούτε ναυτίες ούτε πονάκια και είχα και τελειο δέρμα.Τώρα είμαι 14 εβδομάδων και μέχρι και την 12η δεν μπορούσα να φάω τίποτα γιατι όλα με αηδιάζαν . Εχω πόνους χαμηλά και στο στήθος και είμαι γεμάτι σπυράκια......

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

sofou πάντα το μυαλό σου να σκέφτεται θετικά.Εγώ έχω ένα κολπάκι κάθε πρώι που ξυπνάω ευχαριστώ το θεό για το θαυματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και λέω πως όλα θα πάνε κάλα!!!Δοκίμασε το σε μένα πιανεί και είχα πολύ αγχος γενικά!!!!

pcs9p3.pngTYJ2p2.png

sofou πάντα το μυαλό σου να σκέφτεται θετικά.Εγώ έχω ένα κολπάκι κάθε πρώι που ξυπνάω ευχαριστώ το θεό για το θαυματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και λέω πως όλα θα πάνε κάλα!!!Δοκίμασε το σε μένα πιανεί και είχα πολύ αγχος γενικά!!!!

JimDin και 'γω αυτό έκανα, με τη διάφορά ότι το έκανα κάθε βράδυ!!!!!!!!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Εγω παλι εκτος του οτι φαρδαινα:lol: δεν ειχα κανενα αλλο συμπτωμα εγκυμοσυνης .

Βγαλε τις αρνητικες σκεψεις απο το μυαλο σου.

Αν σε κανει να νοιωθεις καλυτερα παρε ενα μηχανηματακι που ακους τους χτυπους της καρδιας του μωρου (να ξερεις οτι ειναι καλα). Εγω στο τσακ ημουνα να το παραγγειλω παντως (απο το περα δωθε υπερηχο να βεβαιωθω φθηνοτερο εβγαινε). :lol::oops: Για να μην σε φαει το αγχος και μονο γι αυτο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Σοφούλα καλημέρα...

Τι έγινε;;...πως είσαι;;; Περιμένεις στις 15 Μαίου να το ακούσεις ή έκανες κάτι νωρίτερα;;;

Ότι και να αποφάσισες περιμένουμε νέα σου...

Και στέλνουμε θετικήηηηηη ενέργεια στο σποράκι....

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω αρκετές μέρες τώρα και μπορώ να πω ότι μου έχετε λύσει πολλές απορίες και κακές σκέψεις.... Είμαι εγκυος σχεδόν 8 εβδομάδων από εξωσωματική και τρέμω την παλλίνδρομη κύηση (είχα μία στις 9w+1d ) Απο χθες το βράδυ έχει μειωθεί αισθητά ο πόνος και η ευαισθησία στο στήθος μου.Εχει συμβει σε κάποια απο εσάς αυτό ????:confused:

sofou μου καλη συνεχεια. Η υποχωρηση των συμπτωματων δεν σημαινει παλινδρομη.

Τα συμπτωματα υποχωρουν και επανερχονται την ιδια ημερα η και μερες μετα.

Υπολογισε οτι μετα την 12η εβδομαδα υποχωρουν σχεδον ολα και παντα εξαρταται απο την εγκυο.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Πιάνει, πιάνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

82oYp3.png

sofou μου καλη συνεχεια. Η υποχωρηση των συμπτωματων δεν σημαινει παλινδρομη.

Τα συμπτωματα υποχωρουν και επανερχονται την ιδια ημερα η και μερες μετα.

Υπολογισε οτι μετα την 12η εβδομαδα υποχωρουν σχεδον ολα και παντα εξαρταται απο την εγκυο.

marilia12:Ευτυχώς που μου το είπες από τώρα για τη 12η εβδομάδα,διαφορετικά θα σας τρέλενα όλες........:P:p:p:p

82oYp3.png

Σοφούλα καλημέρα...

Τι έγινε;;...πως είσαι;;; Περιμένεις στις 15 Μαίου να το ακούσεις ή έκανες κάτι νωρίτερα;;;

Ότι και να αποφάσισες περιμένουμε νέα σου...

Και στέλνουμε θετικήηηηηη ενέργεια στο σποράκι....

Προσπαθώ (όσο μπορώ) να μην το σκέφτομαι.... Σ΄ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι και η θετική σου ενέργεια έχει φτάσει !!!!!!!!!!!!!!

82oYp3.png

Μπράβο κοριτσάκι μου ,πάντα όλα να τα βλέπεις θετικά!!Το θαυματάκι σου ήρθε και θα μείνει και έχει πολύ αναγκη την μαμά του που πρέπει να είναι δυνατή!Όλες σου στέλνουμε την θετική μας σκέψη και όλα θα πάνε κάλα!!!

pcs9p3.pngTYJ2p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...