Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΟΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ?


antu

Recommended Posts

Ψαχνω επειγοντος ενα καλο δερματολογο στη θεσσαλονικη για μια φιλη που το μωρο της εχει γινει πολυ χαλια. Αρχισε απο νινιδα και εχει σαν εκζεμα, ξεχλουδιζετε ειναι το καημενο χαλια. Εχουν δοκιμασει τα παντα δεν γινεται τιποτα. ΜΗπωσ ξρετε κανενα δερματολογο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 1 month later...

Καλησπερα Αθανασια φανταζομαι οτι αυτο ειναι το ονομα σου.

Ενας πολυ καλος δερματολογος στη θεσ/νικη ειναι ο Αθανασιαδης Γεωργιος ειδικευθεις στη δερματολογικη-αλλεργιολογικη πανεπιστημιακη κλινικη του Μοναχου και διδακτωρ στο πανεπιστημιο του Μοναχου.

Το ιατρειο του ειναι Μητροπολεως 85

τηλ.2310265111.

Εχω παει τον γιο μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΛ.2310 430910 .ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

γεια σε ολους,

 

εχω το ιδιο προβλημα με τη μικρή μου και ξέρω πως φτάνει μέχρι απελπισία...

εγω την πήγα στην Γουλά Χρύσογλου, έχει ιατρείο στη Δημ. Γούναρη 8.

εκτός όμως από τις ενυδατικές και ένα κορτιζονούχο γαλάκτωμα για το διάστημα που ήταν ΟΛΟ το σώμα της μεγαλες κοκκινες ΠΛΗΓΕΣ δεν πηραμε κατι άλλο.

Επειδή όμως η ιστορία είναι τωρα πάνω από ένα χρονο, ΚΑΙ το καλοκαίρι, με εξάρσεις και υφέσεις, συνέστησε και αλλεργιολογικό έλεγχο.

Το παιδοαλλεργιολογικό του Ιπποκρατείου είναι πολύ καλο και ιδιαίτερα εξυπηρετικοί. Μέσα στο μήνα θα πάμε κι εκεί και βλέπουμε...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Εντάξει εσεις που είστε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μου λέτε και μένα τη να κάν με την μικρή μου στα Χανιά!!! Σαν να είμαστε σε κορακοβούνια!!! Παιδοδερματολόγος ούτε για πλάκα δεν υπάρχει σε ολόκληρη την Κρήτη. Θα την πάρω να πάμε Αθήνα έχω αποφασίσει τελικά. Το πρόβλημα μας είναι οτι μετά τον αποθηλασμό στην ηλικία των 8 μηνών, τώρα είναι 14 μηνών δεν έχει γίνει ποτέ καλά η περιοχή της πάνας όχι πίσω αλλά μπροστά και στα μπουτάκια!! Κόκκινη σαν φωτιά συνέχεια που την λυπάμαι!!έχουμε πάει σε 3 δερματολόγους εδώ έχουμε δοκιμάσει όλες σχεδόν τις κρέμες και τίποτα!!, fusicort,fusidin,kenacob,Advantant, κάτι μίγματα με διάφορα κορτικοειδή, mycospor κλπ, από ενυδατικές πενατεντ,sudocreme,zinco,bebanthol,chico,welleda, frezyderm και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!!!. Καμιά ιδέα για πάνα που δεν ξέρω μήπως και της άλαζα και πάνες απο τις συμβατικές που τις εχω δοκιμάσει όλες??.

BILLY 2004- BEBOULA 2008

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σου ΑΜΑΛΙΤΣΑ.

Δεν ξερω αν εντωμεταξυ εχεις βρει κατι αλλα εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις και την sanosan της miloupa ειναι πολυ καλη κρεμα και αποτελεσματικη σιγουρα θα την βρεις στα φαρμακεια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 χρόνο μετά...

γεια σας κοριτσια. ειμαι καινουργια στο site και θα ηθελα πληροφοριες για παιδοδερματολογο. ο γιος μου ειναι 6,5 και εχει εκζεμα και ατοπικη δερματιτιδα. ξυνεται συνεχεια σε ωμο και πισινο. του βαζω κρεμα 3-5 φορες την μερα αλλα τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ο Οικονομιδης δεν είναι παιδοδερματολογος ειναι δερματολογος αφροδισιολογος. πρεπει σαν γιατρος να ειναι καλος απλως ειναι απιστευτα αγενης και αποτομος

Link to comment
Share on other sites

δεν υπαρχουν παιδοδερματολογοι αλλα δερματολογοι-αφροδισιολογοι που ειδικευονται σε ολες τις ηλικιες.

για μενα θεωρω απο τους καλυτερους στη θεσσαλονικη την Κογια Μαρια στη Νεαπολη

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

η αδελφη μου μενει στη θεσσαλονικη και επισκευτηκε την προηγουμενη εβδομαδα -μετα απο πολυ ψαξιμο-τον Βακιρλη (δερματολογος/αφροδισιολογος) που ειναι λεκτορας στο πανεπιστημιο και επισης βλεπει και παιδια...φυσικα το ιδανικο ειναι να ειναι παιδοδερματολογος καποιος με εξτρα εκπαιδευση και οχι απλα δερματολογος-αφροδισιολογος που απεκτησε εμπειρια απο μονος του στα παιδια....αλλα τετοιοι δυστυχως ειναι ελαχιστοι...οι δερματολογοι κακως πλεον βλεπουν ολες τις ηλικιες (δηλαδη και παιδια)...αυτος ειναι ο λογος που υπαρχουν και παιδογαστρεντερολογοι, παιδονευρολογοι, παιδοενδοκρινολογοι και παει λεγοντας....δηλαδη γιατροι που εχουν εξτρα εκπαιδευση στα παιδια και συνηθως ειναι παιδιατροι...αυτο συμβαινει σε ολο τον κοσμο...το παιδι δεν ειναι ο μικρος ενηλικας...αλλιως δε θα βλεπαμε παιδιατρους για τα παιδια αλλα τους παθολογους μας...στην αθηνα μονο μεσα στα παιδων υπαρχουν παιδιατροι-παιδοδερματολογοι...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μαλλον πιο σχετικο ειναι το ποστ μου να μπει εδω σχετικα με το ποιοι δερματολογοι εχουν την εμπειρια να βλεπουν παιδια!Γιατι σιγουρα δεν ειναι εκπαιδευμενοι ολοι...την απαντηση την δινουν οι ιδιοι οι δερματολογοι...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=135626

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...