Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μήλο της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 477
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρατάς στα χέρια σου,κρατάς,αυτό το γιατρικό,που έκανες πιστούς καλά,το μήλο σου αυτό.

Πόσες δεν έκανες εσύ,μανούλες ξαφνικά,που η επιστήμη σήκωσε τα χέρια της ψηλά.

Πόσο μας ευεργέτησες,μας έδωσες υγεία,όταν σου τη ζητήσαμε ΕΙΡΗΝΗ μου Αγία.

Είναι πολλά τα θαύματα αυτά που έχω δεί,και δέξου το ευχαριστώ που βγαίνει από τη ψυχή.Γιατί,εσύ δε ζήτησες ούτε λεφτά,ούτε δώρα,ζητάς μόνο απ τον άνθρωπο να μετανοιώσει τώρα.

Δώρο μας δίνεις τη θεραπεία και μας ζητάς αντάλλαγμα,αγάπη μόνο να χουμε,έτσι μας θέλει ο θεός,και εσύ Γλυκειά μου Αγία

Η Μονη της Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου εκδιδει και περιοδικο,μου εδωσαν δυο τευχη και τα διαβασα και μεσα αναφερονται πολλα περιστατικα με θαυματα της,μεσα απο μαρτυριες των ιδιων των ευεργετηθεντων πιστων.Θα στειλω κι εγω τη δικη μου ιστορια για να τη δημοσιευσουν αν θελουν.Ειναι πολυ θαυματουργη κοριτσια.

γεια σας.οταν ημουν μωρακι 2 μηνων νοσηλευτηκα στο παιδων με βρογχοπνευμονια και τα πραγματα ηταν αρκετα δυσκολα οπως ελεγαν οι γιατροι.η μαμα μου εμαθε για την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου νηστεψε και με σταυρωσε με το λαδακι της,το ιδιο βραδυ την ειδε στον υπνο της και της ειπε ''αυριο θα παρεις το παιδι σου και θα φυγεις''.την επομενη εκ θαυματος ημουν μια χαρα και βγηκαμε!!

απο τοτε η μητερα μου εγινε συνδρομητρια και καθε διμηνο μας ερχοταν το τευχος με τα εκατονταδες θαυματα Της..

οταν λογω προβληματος ξεκινησα διαδικασιες εξωσωματικης εταξα στην χαρη της να με βοηθησει να γινω μανουλα και θα πηγαινα το 1ο καλοκαιρι (μενω κρητη) να προσκυνησω την θαυματουργη εικονα της μαζι με το μωρο!!

και οντως ενω ειχα παει αρκετεσ φορεσ στο μοναστηρι το καλοκαιρι πηγα μαζι με το μπεμπη μου!!!εγινα και εγω συνδομητρια,δινοντας 20 ευρω το χρονο και παιρνω το τευχος καθε διμηνο.Την θεωρω προστατιδα μου,κοιμαμαι εχοντας ενα τευχος κατω απο το μαξιλαρι μου και του μωρου φυσικα και δεν σταματω να προσευχομαι στη χαρη της να μας εχει καλα!!

συγνωμη αν σας κουρασα!!!

afroditi νομιζω οτι μπορουν να σου στειλουν μηλο και λαδακι για τα οποια φυσικα δεν πληρωνεις!!

qMlNp2.png

cVHYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα γλυκεια μου. αυριο θα παω με τον αντρα μου στο μοναστηρι κι εγω να παρω το μηλο σου στελνω το mail να γραψεις την διευθυνση σου να σου τα στειλω εγω.μην στεναχωριεσαι αν πιστεψεις πολυ ολα θα πανε καλα[email protected]

καλημερα γλυκεια μου. αυριο θα παω με τον αντρα μου στο μοναστηρι κι εγω να παρω το μηλο σου στελνω το mail να γραψεις την διευθυνση σου να σου τα στειλω εγω.μην στεναχωριεσαι αν πιστεψεις πολυ ολα θα πανε καλα[email protected]

Koριτσια?να σας ρωτησω γνωριζετε πως μπορω κ εγω να παρω μηλο κ λαδακι???δεν ξερω που να απευθυνθω μπηκα σ'εναν συνδεσμο που ειχε μια κοπελα εδω αλλα δεν βρηκα ακρη...το θελω παρα πολυ,ειλικρινα αλλα δεν ξερω πως....

mousetrap εστειλα ενα γραμμα στην διευθυνση που εχω βαλει στην 6 σελιδα...πιστευω να ειναι σωστη..την βρηκα απο το ιντερνετ και εγω....ελπιζω να πανε και σε σενα ολα καλα!!!!!!!!!εγω παντως σημερα πηγα και αγορασα μια εικονα της...αρχισα και αυστηρη νηστεια....εκοψα και το ενα τσιγαρο που εκανα...πολλα εχουν αλλαξει απο χθες για μενα!!!πιστευω.....

Διαφημίσεις

Αφροδιτη μου ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην......!!!Πιστευω πολυ κ θα κανει το θαυμα Της για ολες τις κοπελες που το θελουν τοσο πολυ!Σ'ευχαριστω πολυ για την διευθυνση!Να ρωτησω κατι?Στελνεις γραμμα κ σου στελνουν μηλο κ λαδακι?

Ναι αυτο θελω κ εγω να κανω βλεπεις μενω κρητη μου ειναι αρκετα δυσκολο να παω αμεσα κ μαλιστα οταν στη αθηνα δεν εχω κανενα που να μπορει να με κατευθυνει,παντως το θελω πολυ,ισως στο γραμμα μεσα αν εβαζα κ καποια χρηματα να αναβαν ενα κερακι για μας...???

Σ'ευχαριστω πολυ αφροδιτη μου απο βδομαδα κιολας θα το κανω......Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι ισως δεν ειναι ακομα η καταλληλη στιγμη ή οτι ισως δεν ειμαι ακομα ετοιμη για να μην εχει ερθει (βλεπεις δεν προσπαθουμε ουσιαστικα για παιδι κανουμε ελευθερα κ οποτε θελει ας ερθει),με βασανιζουν διαφορες τετοιες σκεψεις αλλα απ'την αλλη θα δινα τα παντα για να κρατησω ενα μωρακι σπο μενα κ τον καλο μου στην αγκαλια μου!!!!

Διαφημίσεις

εχω πει στον εαυτο μου οταν θα πανε ολα καλα μετα που θα γεννησω θα παω οπωσδηποτε εκει να προσκηνησω μαζι με το μωρο...αν τα καταφερω και νωριτερα θα το ηθελα πολυ!!!!σου ευχομαι τα καλυτερα και μην ανησυχεις και εγω Χανια μενω..ουσιαστικα δεν ειναι για μενα μακρυα απλα προς το παρον μονο το οικονομικο με φοβιζει...αλλα θα το κανω μολις μου δωθει η ευκαιρια!!!!!

Ευχομαι λοιπον του χρονου να κραταμε κ οι δυο,δυο υγιεστατα μωρακια στην αγκαλια μας κ να παμε μαζι!!!!!!!Εγω μενω ηρακλειο,οσο για το οικονομικο ας μην το συζητησουμε καλυτερα.......χαχαχαχα αλλα θα αντιμετωπισουμε τα παντα με χαμογελο κ αισιοδοξια!

συμφωνω!!!!!ολα να πανε καλα!!!!ειναι και οι αλλες κοπελες που μας βοηθανε...συνεχεια διαβαζω το θεμα...μολις κοιμισω την μικρη θα τα ξαναδω απο την αρχη,παιρνω δυναμη!!!!

κοριτσια παρακαλαω καθε μερα την αγια να ερθει στον υπνο μου και να με ευλογησει.Εκει που ημουνα απελπισμενη ξαφνικα εχω παρει φοβερη δυναμη.Μακαρι ολες μας να γινουμε μανουλες πολυ γρηγορα

αφροδιτη εχω κανει 2 αποτυχημενες προσπαθειες εξωσωματικης στην τριτη προσπαθεια πριν 1 μηνα εμεινα εγκυος και απεβαλα πριν λιγες μερες. το προβλημα με της ορμονες το εχω βιωσει και σε καταλαβαινω.ακομα τα ματια μου δεν εχουν στεγνωσει ηθελα πολυ το μωρο μου βεβαια ημουν 6 εβδομαδων αυτο δεν εχει σημασια ομως

αυτο που περνας ειναι φοβερο και θελει τρομερη δυναμη για να το αντεξεις!!!εισαι ηδη πολυ δυνατη.....πιστευω οτι ολα θα πανε καλα απο δω και περα..πηγα σημερα και πηρα την εικονα της,θυμιασα..και γενικως προσευχομαι συνεχως σαν να μιλαω σε μια φιλη.νυστευω απο σημερα τα παντα απο κρεας και θα το κρατησω μεχρι το πασχα,εκοψα και το ενα τσιγαρο που εκανα και σκεφτομαι να εξομολογηθω!!εχθες που ανακαλυψα το θεμα εκανε ενα κλικ μεσα μου!!!παλιοτερα διαβαζα πολυ για τους αγιους,πιστευω με την καρδια μου και την ψυχη μου οχι τοσο με την εκκλησια σαν οικοδομημα...το ειχα ξεχασει για λιγο καιρο....κουραγιο ολα θα ειναι καλυτερα απο δω και περα!!!!

Κορίτσια θέλω να ευχηθώ σε όλες εσάς που πιστεύετε και ζητάτε την ευλογία της Αγίας Ειρήνης, αυτές οι Άγιες μέρες να γεμίσουν την ψυχή σας με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Και του χρόνου να κρατάτε με την ευλογία της όλες σας στην αγκαλιά σας τα μωράκια που τόσο επιθυμείτε. Κι αν όχι στην αγκαλιά σας να φτερουγίζουν μέσα στην κοιλίτσα σας.

gzTDp3.png

Κορίτσια θέλω να ευχηθώ σε όλες εσάς που πιστεύετε και ζητάτε την ευλογία της Αγίας Ειρήνης, αυτές οι Άγιες μέρες να γεμίσουν την ψυχή σας με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Και του χρόνου να κρατάτε με την ευλογία της όλες σας στην αγκαλιά σας τα μωράκια που τόσο επιθυμείτε. Κι αν όχι στην αγκαλιά σας να φτερουγίζουν μέσα στην κοιλίτσα σας.

Ευχαριστούμε ΡΕΝΑΤΟΥΛΑ!!!

Και εσύ με το καλό να δεχτείς το νέο μέλος της οικογένειάς σας!!!!

PMNYp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...