Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βάφτιση στην Αγία Φωτεινή Ιλισσού

livinath

Recommended Posts

Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποια κοπέλα βάφτιση στην συγκεκριμένη εκκλησία ή αν έχει πάει σε βάφτιση σαν καλεσμένη. Σκέφτονται κάποιοι φίλοι να κάνουν εκεί τη βάφτιση της κορούλας τους και με ρωτούσαν μια και μένω σχετικά κοντά αλλά δεν ξέρω καθόλου...!! Είχα ακούσει παλιότερα ότι υπάρχει και parking και χώρος-αίθουσα κοντά (εκτός από την Αίγλη στο Ζάππειο) που μπορούν να κάνουν και εκδήλωση μετά αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει. Λογικά θα πάνε να ρωτήσουν λεπτομέρειες αλλά έλεγα μήπως γνωρίζει κάτι κάποια κοπέλα από προσωπική εμπειρία...!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :)

Διαφημίσεις

Γειά σου livinath! Κι εγώ μένω κοντά οπότε παντεύτηκα εκεί και τωρα θα κάνω και τη βαφτιση! Εχει όντως θέση parking γιατί έχουν πεζοδρομήσει ένα χώρο στην Καλλιρόης ακριβώς πάνω απο τα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Δεν είναι τεράστιος αλλά βολεύονται αρκετοί για να παρκάρουν εκεί. Η εκκλησία επιτρέπει τα πάντα εκτός απο catering.Για αίθουσες δεξιώσεων δεν έχω προσωπική πείρα αλλά ξέρω οτι υπάρχουν πολλές τριγύρω!

Δεν ξέρω για πότε ενδιαφέρονται οι φίλοι σου αλλά πρέπει να κλέισουν την ημερομηνία αρκετό καιρό πρίν γιατί γίνεται χαμός.....! Ελπίζω να βοήθησα κάπως!?

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Απ'ότι λένε μάλλον για Σεπτέμβριο σκέφτονται οπότε καλά πρέπει να είναι, σωστά; Αλήθεια, όταν λες για parking, θυμάσαι περίπου μέχρι πόσα αυτοκίνητα;; Νομίζω ότι θα έχουν αρκετό κόσμο γι'αυτό...! Αλήθεια, για την Αίγλη έχεις ακούσει τιμές;; Πιστεύω ότι πρέπει να είναι φαρμακείο.

Δεν έχω πάει σε βάφτιση ούτε ήμουν ποτέ καλεσμένη αλλα μου αρέσει πολύ αυτό το εκκλησάκι... όσο για δεξίωση απεναντι έχει το Royal Olympic hotel το οποίο ανακαινίστηκε και πρόσφατα.. http://www.royalolympic.com/greek/index.php

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...