Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πασχαλινό Δώρο σε μελλοντικό βαφτηστικό.

Genie

Recommended Posts

Παίρνουμε λαμπάδα σε παιδάκι που πρόκειται να βαφτίσουμε? Τι δώρα κάνει η νονά σε αυτή την περίπτωση?

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

Διαφημίσεις

λαμπαδα οχι σε αβαπτιστο παιδι, τωρα αν θελεις να κανεις δωρο, ολα δεκτα φανταζομαι!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Σας ευχαριστώ πολύ! Αυτό ήξερα και γω αλλα επειδή εμάς η μία η νονά μας είχε φέρει λαμπάδα είπα να ρωτήσω για να μαι σίγουρη. :)

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

Σας ευχαριστώ πολύ! Αυτό ήξερα και γω αλλα επειδή εμάς η μία η νονά μας είχε φέρει λαμπάδα είπα να ρωτήσω για να μαι σίγουρη. :) Ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

Και εγώ την ίδια απορία είχα. Ρώτησα τον παπούλη της ενορίας μου(πολύ καλός άνθρωπος) και μου είπε πάρτου ένα λευκό κεράκι έτσι για το καλό. Δεν είναι αμαρτία. Δε χρειάζεται να είσαι χριστιανός(τυπικά) για να μπεις σε οποιαδήποτε εκκλησία και να ανάψεις ένα κεράκι.

Είχα ακούσει από κάποια κοπέλα, ότι ο νονός πριν βαφτίσει το μωρό δεν κάνει να του αγοράσει παπούτσια, τώρα κατά πόσο ισχύει ή όχι δεν ξέρω :?

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=19234

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

ή κάντε χρήση της υπηρεσίας "Αναζήτηση" περισσοτερες πληροφορίες για την καλύτερη χρήση της εδώ :

http://parents.org.gr/news/a309

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Μα δεν εισαι ακομα νονα του. :wink:

μελλοντική νονά εννοούσα, ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις

ζητώ συγγνώμη που για την επανάληψή του θέματος

Και εμένα μου έιπαν πριν βαπτιστεί δεν κάνει να του πάρεις παπουτσάκια (η νονά του μου το είπε)...αλλά γιατί; Του έφερε αυγό, τσουρέκι και ένα κουκλάκι..γιατί είπε ρούχα πως λογικά έχουμε.. :roll:

Διαφημίσεις

Μετά απο ζήτηση του Συντονιστή Περιοχομένου να συνεχιστεί αλλού η συγκεκριμένη συζήτηση, σας ενημερώνω ότι εχω βάλλει παραπομπή της συγκεκριμένης σελίδας εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4278&highlight=

Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ.

ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΡΩΑ ΚΛΠ., ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΩ Η ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΣΟΥΡΕΚΙ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΧΡ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΔΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ. :)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΡΩΑ ΚΛΠ., ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΩ Η ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΣΟΥΡΕΚΙ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΧΡ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΔΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ. :)

Αχ, πού ήσουν όταν αποφάσιζα ποιος θα βαφτίσει τα παιδιά μου;;; χε, χε, χε... Μπράβο σου, πολύ συμφωνώ με τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αχ, πού ήσουν όταν αποφάσιζα ποιος θα βαφτίσει τα παιδιά μου;;; χε, χε, χε... Μπράβο σου, πολύ συμφωνώ με τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

anemoni Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ "ΚΑΘΟΤΑΝΕ".

ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ.....