Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιατρος Παπαγιαννη- ερωτησεις

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα.

Διαβαζω το φορουμ σας μερικες μερες και πρεπει να πω οτι δε μπορω να ξεκολλησω... Εχω συγκινηθει τοσο πολυ απο τις εμπειριες σας...

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

Η γυναικολογος μου ειναι η Κυρια Παπαγιαννη (κορη του Παπαγιαννη και μεγαλομετοχου στο Μητερα). Ειναι παντρεμενη με εναν απο τους τρεις που εχουν τον Εμβρυο Αρτ( σε αυτο που ειναι και ο Κυριος Χασιακος). Φιλη μου γιατρος εκανε μια αφερεση κυστης στην ωοθηκη λαπαροσκοπικα σε αυτην, και αυτη μου την συστησε βασικα καθως λεει ειναι πολυ καλη.

Με την γιατρο μου εκανα μια αφερεση πολυποδα ενδοσκοπικα στην μητρα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη... γενικα ειναι ευχαριστος τυπος....

Παρολα αυτα, τωρα που σκεφτομαι να παω ενα βημα παρακατω προβληματιζομαι... Σκεφτομαι πολυ για τον κυριο Χασιακο, καθως συνεργαζεται και με το Λητω που η ασφαλιστικη μου εχει συμβαση και μου βγαινει δωρεαν το πακετο εκει , αλλα και επειδη ξαδερφη μου και κολλητη μου εφεραν στον κοσμο τα παιδακια τους με αυτον και ειναι πολυ ευχαριστημενες... Το πιο σημαντικο για εμενα ειναι ο γιατρος να μην υποστηριζει ετσι ευκολα την καισαρικη.... ( ο Χασιακος μονο σε δυσκολες περιπτωσεις).

Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν καποια κοπελα απο εδω μεσα ειχε την κυρια Παπαγιαννη και ποσο ευχαριστημενη εμεινε απο την ολη διαδικασια του τοκετου της.

Ευχαριστω θερμα...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν λέμε την ίδια, η Παπαγιάννη που ξέρω εγώ δουλευε πέρισυ στο ΓΕΝΕΣΙΣ του Πάντου (που ειναι και ο γιατρος μου) και στο Εμβριο Αρτ. Μου έκανε πέρισυ υπερήχους (αυχενική, β' επιπεδου, ντοπλερ) και ηταν πολύ προσεχτική και αναλυτική. Τώρα σα γιατρο σε τοκετούς κλπ δεν την ξέρω απλά ο γιατρος μου της ειχε ιδιαιτερη εμπιστοσύνη. Τώρα δε νομίζω να ειναι ακομα στο ΓΕΝΕΣΙΣ. Αυτή που λεω εγώ ειναι μια αδύνατη και μικροκαμωμένη κυρία.

s-age.pngs-age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...