Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το party μιας μικρούλας νεραιδούλας...

Recommended Posts

Χθες συνειδητοποίησα ότι έχει μένει λιγότερο από μήνας μέχρι τα τρίτα γενέθλια της Ασημένιας... οπότε άρχισα τις ετοιμασίες.. !Αυτή τη στιγμή είναι όλα στο μυαλό μου κουβάρι...από μπουφέ ούτε καν ξέρω... :roll: !!

Αυτή τη φορά θα έχω λιγότερα παιδάκια και θα γλιτώσω τον πανικό.. τα παιδάκια θα είναι περίπου 6 και οι μεγάλοι 15... Το θέμα θα είναι νεράιδα... τα πιατάκια και τα ποτηράκια θα είναι από αυτή τη σειρά.. http://perfectparty.gr/index.php?target=categories&category_id=176 έχετε παραγγείλει ποτέ από το site;; Θα κάνω και ένα δίσκο παρουσίασής για τα μαφινς και ακόμα ένα για τα μπισκοτάκια τα οποία θα προσπαθήσω να τα κάνω έτσι... http://www.princesstaste.gr/mpiskota.html Θα έχω και μπαλόνια αλλά λιγότερα από την άλλη φορά...

Το τραπέζι θα είναι κάπως έτσι.. έκανα μια πρόβα χθες...

DSC07356.jpgDSC07355.jpgDSC07361.jpgDSC07358.jpgDSC07357.jpgDSC07362.jpgDSC07363.jpgDSC07352.jpgDSC07350.jpgDSC07351.jpgDSC07243.jpgDSC07241.jpg

Έχω και μια ιδέα.. λέω να βάλω το στρόγγυλο θαμνάκο που έχω στο μπαλκόνι μέσα και να τον στολίσω με τούλι στη γλάστρα και με κορδέλες που θα είναι φιόγκακια πάνω στον θάμνο...Λέω και για φαναράκια να κρέμονται πάνω από το τραπέζι.. αλλά δεν ξέρω ακόμα..ίσως βάλω ένα κλαράκι που θα κρέμονται νεράιδες κ κορδέλες...καμιά ιδέα;;Ίσως κάνω και μια πινιάτα...σαν κάστρο από κουτί παπουτσιών λέω...δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω αν θα βγει καλό...

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αρχιζεις και σολάρεις πάλι...Μπράβο κοριτσάκι μου...να κάνω μια ερωτηση;;;τα λαμπάκια κάτω απο το τουλι δεν εχουν φοβο να κάψουν το τουλι το οποιο ειναι πολύ ευλεκτο...το εχεις ξανακάνει και δεν εγινε τιποτα;;;

Τα γράμματα απο το Ασημενια πως τα εκανες...;;;ΑΠΙΘΑΝΑ

Πουσαι συ...ρωτουσα για σενα...εχω καιρο να σε ...διαβάσω!!!!!!!!Χαιρομαι που εισαι καλά...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Sory...εγω δεν εγραψα σχολια εκ παραδρομης αλλά πλέον πρεπει να τα θεωρεις ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ οτι οτι φτιάχνεις ειναι απίθανο...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Φιλιώ μου θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν μικρό κοριτσάκι και να ήμουν καλεσμένη στο πάρτυ της Ασημένιας.

Είμαι σίγουρη πως πάλι θα μας πέσει το σαγόνι και θα μας πεταχτούν τα μάτια έξω...

:shock::lol:

Διαφημίσεις

Καιρο ειχα να μπω στο site, και ενας λογος που μου ελειψε, ηταν η υπεροχες ιδεες και κατασκευες σου, καλη μου.

Μπραβο σου και συγχαρητηρια, φυσικα και περιμενουμε με ανυπομονησια τις φωτο απο το κανονικο παρτυ της Ασημενιας σου (να την χαιρεσαι προκαταβολικά)

0IBKp3.png JgEip3.png

Καλά έχω πάθει πλάκα που κάνεις και πρόβα...... άκουσον άκουσον.... έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!

Θα μου επέτρεπες δύο ερωτήσεις... έχω θέμα όπως ίσως θα θυμάσαι για το πάρτυ της κόρης - πριγκίπισσα και μου άρεσε αυτό το στέμμα που έχεις στο τραπέζι, ξέρεις που θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο????

Επίσης τα γράμματα είναι από το scrapbooking???/

Συνέχεισε αυτό που κάνεις - δίνεις χαμόγελα σε πολλές εδώ μέσα, πίστεψε το!!!!!!! Μπράβο σου Φιλιώ και Ασημένια......

καλα βρε κοριτσι μου και εχω παρτυ σε μια βδομαδα...τι αριστουργήματα παλι εκανες!!!εχω να θυμαμαι τα της βαφτισής σας!!!απιθανα ολα, μπραβο. Φανταζομαι εκεινη τη μερα πως θα τα εχεις ολα

τα γραμματα να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου scrapbooking;;;;

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.. λοιπόν τα γράμματα τα σχεδίασα και τα έκοψα εγώ τα κόλλησα μετά σε μια κορδέλα και έτοιμο!.. οι σελίδες είναι από το scrapbooking.gr .. Τα φωτάκια ευτυχώς δεν έχουν πρόβλημα κάτω από το τούλι ...άλλωστε για αυτό έκανα και πρόβα... Το στέμα είναι από τζαμπο πολύ φθηνό και το μεγάλο στέμα επίσης...καθώς και τα τριαντάφυλλα που είναι καταπληκτικά ... !

Λοιπόν το θαμνάκι το έκανα έτσι τελικά... με φωτάκια σε σχήμα τριαντάφυλλου και καρδιάς ...και φιογκάκια από τούλι ...στη κορυφή έχει μια κορόνα...

Το κλαράκι το έκανα έτσι.... με κρυσταλάκια ,πεταλούδες και νεραιδούλες...πάνω του έχει χρυσόσκονη και τέλος οι κορόνες και οι καρδούλες... θα κολλήσουν σε ξυλάκια και θα έχουν κορδελίτσες...

DSC07380.jpgDSC07381.jpg

DSC07373.jpg

DSC07371.jpgDSC07369.jpg

Έχε χάρη Φιλιώ που είσαι μακριά, αλλιώς θα σου ρχομουν μαζί με τη μικρή μου να τα δω όλα αυτά live. Καλά έχεις τρομερές ιδέες, τι άλλο να πω; έχω μεινει άφωνη! Χαρά στο κουράγιο σου πάντως που κάνεις και πρόβα! Αντε με το καλό να δούμε και τις φωτο του πάρτυ!

υπεροχα ολα! δωσε καμια ιδεα και σε μας! εμεις γινομαστε 1 στις 7 το μηνα! και ειμαστε στην φαση που σκεφτομαστε τι να κανουμε και πως θα το κανουμε μεσα στο λιγο χρονο που διαθετουμε!

εχεις καμια ιδεα?

βασικ και εγω θα ηθελα να ειμαι η ΑΣΗΜΕΝΙΑ

τα ματια σου η ζωη μας ολη

ΦΙΛΙΩ, δεν εχω λογια.....

υπεροχα, παραμυθενια, με πολυ αγαπη και μερακι ολα!!!!

Με το καλο να κλεισει η νεραιδουλα σου τα τρια της χρονια

και σου ευχομαι ολοψυχα να την καμαρωσεις οπως ποθεις!!!!

622824walii8qfm2.gif

Διαφημίσεις

Λέω και για φαναράκια να κρέμονται πάνω από το τραπέζι.. αλλά δεν ξέρω ακόμα..ίσως βάλω ένα κλαράκι που θα κρέμονται νεράιδες κ κορδέλες...καμιά ιδέα;;Ίσως κάνω και μια πινιάτα...σαν κάστρο από κουτί παπουτσιών λέω...δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω αν θα βγει καλό...
πλάκα μας κάνεις έτσι;;; εσύ ζητάς ιδέεα απο μας;;;; εσύ; που είσαι πηγή έμπνευσης για όλες μας;;; :D:D:D

Τυχερή η μικρή Ασημένια και για το σήμερα... και για το αύριο...!!!

μπράβο κοπέλα μου! πάντα τέτοια!!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ....

xrysalis κούκλα μου τι νομίζεις ότι μόνη μου τα σκεφτικά όλα.. παίρνω ιδέες εδώ και εκεί και τις παραποιώ στα δικά μου θέλω... έχω και τα υλικά και πειραματίζομαι...!! Virginia ευχαριστώ πολύ πολύ ..λέω να αντιγράψω το μπουφέ σου...γιατί ακόμα τον βλέπω με την κόρη μου και μας τρέχουν τα σάλια... ! Επίσης θέλω να σε ρωτήσω για την πινιάτα( κάστρο) λέω να βάλω ένα μικρό κουτί και 2 χοντρά χαρτόνια δεξιά και αριστερά τυλιγμένα σαν κύλινδρο ...για πυργάκια... όλα καλά κολλημένα με ζελοτειπ και κόλα .. και από πάνω όμορφα χαρτιά scrapbooking και να ζωγραφίσω πόρτα και παραθυράκια... έχεις κανένα μυστικό;;; Ο φόβος μου είναι να μη διαλυθεί με το πρώτο χτυπημα... :?:?

bipe21.. τα πάρτι της Virginia είναι καταπλικτικά για ιδέες.. δες και εκεί..

nea mamaka αντε καλέ..μη τα λες αυτά...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13..σε περιμένω.. δεν κάνω πλάκα, όποια κοπέλα είναι κοντά στο Βόλο τότε πολύ θα χαρώ.... :P

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ....

xrysalis κούκλα μου τι νομίζεις ότι μόνη μου τα σκεφτικά όλα.. παίρνω ιδέες εδώ και εκεί και τις παραποιώ στα δικά μου θέλω... έχω και τα υλικά και πειραματίζομαι...!! Virginia ευχαριστώ πολύ πολύ ..λέω να αντιγράψω το μπουφέ σου...γιατί ακόμα τον βλέπω με την κόρη μου και μας τρέχουν τα σάλια... ! Επίσης θέλω να σε ρωτήσω για την πινιάτα( κάστρο) λέω να βάλω ένα μικρό κουτί και 2 χοντρά χαρτόνια δεξιά και αριστερά τυλιγμένα σαν κύλινδρο ...για πυργάκια... όλα καλά κολλημένα με ζελοτειπ και κόλα .. και από πάνω όμορφα χαρτιά scrapbooking και να ζωγραφίσω πόρτα και παραθυράκια... έχεις κανένα μυστικό;;; Ο φόβος μου είναι να μη διαλυθεί με το πρώτο χτυπημα... :?:?

bipe21.. τα πάρτι της Virginia είναι καταπλικτικά για ιδέες.. δες και εκεί..

nea mamaka αντε καλέ..μη τα λες αυτά...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13..σε περιμένω.. δεν κάνω πλάκα, όποια κοπέλα είναι κοντά στο Βόλο τότε πολύ θα χαρώ.... :P

DSC04416.jpg

DSC04437.jpg

Αυτα ειχα φτιαξει ΦΙΛΙΩ μου,

το πρωτο σαν καστρο με κουτι παπουτσιων,

ειμαι σιγουρη πως εσυ θα το διακοσμησεις πολυ καλυτερα,

εγω ηταν καλοκαιρι, στο εξοχικο, δεν ειχα υλικα

οι κυλινδροι που χρησιμοποιησα ηταν απο χαρτι κουζινας

και στο κατω μερος του κουτιου ανοιξα μια τατραγωνη τρυπα,

το γεμισα με μικροδωρακια, μπρελοκ, κοκαλακια για τα μαλλια,

σφυριχτρες, καραμελιτσες, και αλλα διαφορα...

Μετα ξενεεκλεισα την τρυπα με ενα μεγαλυτερο κομματι χαρτονι, το στερεωσα με συρραπτικο και κατοπιν κρεμασα χρωματιστες κορδελιτσες,

οποτε η ενωση δεν φαινοταν.....

Αν το κανεις μεσα στο σπιτι και δεν θες να χτυπανε τα παιδια την πινιατα,

για να μην γινει καμια ζημια

μπορεις να κρεμασεις κορδελες, εκ των οποιων η μια θα ειναι δεμενη με το ανοιγμα της εγκοπης τησ πινιατας, οποτε οποιο παιδακι την τραβηξει

θα ανοιξει και η πινιατα....

Πιστευω να σου εξηγησα καλα, αλλα οτιδηποτε χρειαστεις

βαλε μια φωνη και εφτασα.........!!!!

:D

http://www.perfectparty.gr/image.php?object_type=detailed&image_id=1920&window=popup

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Ευχαριστώ ...πολύ όμορφο... αλλά είναι δυσκολο.. :?

Virginia.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ... :wink:

Ευχαριστώ πολύ...EFIMIKEL

Λοιπόν έτοιμη και η πινιάτα... από κουτί παπουτσιών και 2 χάρτινοι ρόμβοι για πυργάκια, την τρύπα την έκανα από πάνω φοβόμουν βασικά να μην ανοίξει αμέσως... στα παράθυρα και την πόρτα στεγνώνει η χρυσόκολλα... και με μαρκαδόρο ζωγράφισα λουλούδια και πράσινα θαμνάκια...Στις κοριφές από τα πυργάκια θα πασπαλίσω μπόλικη χρυσόσκονη αλλά όχι ακόμα αργότερα...εννοείτε ότι θα κρέμονταν σαρπαντίνες από κάτω και μέσα θα γεμίσω με καραμέλες και παιχνιδάκια..

DSC07386.jpgDSC07385.jpgDSC07384.jpgDSC07383.jpg

ουδεν σχολιον για το αριστουργημα...καλα, να δω τι θα δειξω και εγω απο το παρτυ...nea mamaka, ελπιζω να πετυχουν (να τα πετυχω δηλαδη) τα γλυφιτζουρια αλλιως καηκα...

πολύ όμορφα όλα, δεν ερχεσαι και απο Λιβαδεια,μεχρι το Σαββατο;;;ή να στειλεις κανενα δεματακι;;;; :):):)

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

ουδεν σχολιον για το αριστουργημα...καλα, να δω τι θα δειξω και εγω απο το παρτυ...nea mamaka, ελπιζω να πετυχουν (να τα πετυχω δηλαδη) τα γλυφιτζουρια αλλιως καηκα...

πολύ όμορφα όλα, δεν ερχεσαι και απο Λιβαδεια,μεχρι το Σαββατο;;;ή να στειλεις κανενα δεματακι;;;; :):):)

Εγώ το είπα παραπάνω!

Δεν προκειται να βάλω φωτογραφίες γιατι θα ξεφτιλιστώ!!!!!!!!!!!!!!!!